Saturday, August 3, 2013

ESSIE WATERMELON

Poslednji od tri divna lakica iz Girly paketica koji sam osvojila na blogodarivanju kod Jelene sa bloga Jelena's Wonderful Colors je ovaj divan Essie Watermelon crveno-pink lak.


Essie Watermelon je jedan od najpopularnijih Essie lakova za nokte. Vrlo atraktivna crvena nijansa sa dosta pink boje u sebi. Prava letnja boja :) Vec nakon prvog nanosenja postao je jedan od mojih omiljenih lakova :)




Moram da priznam da sam vrlo prijatno iznenadjena formulom ovog laka. Neverovatna mi je cinjenica da sam po prvi put uspela da se zaustavim na samo jednom sloju laka, sto je za mene nemoguce. Cak iako nema potrebe za nanosenjem dva sloja, nekako osecam da je posao nedovrsen, ali kada sam pocela da lakiram nokte ovim lakom, naisla sam na neverovatno dobru cetkicu, formulu, izuzetnu pokrivenost (sa jednim slojem), vrlo kratak period susenja bez potrebe za Seche Vite TC, jer je i sam lak izuzetno sjajnog finisa. Ne ostavlja tragove cetkice prilikom aplikacije, prava kremasta fantazija u bocici. Love <3







Ovo ja smatram cetkicom za nanosenje laka za nokte :) Debela, zaobljena na pravi nacin, savrsena za aplikaciju i lepu definiciju uz koren nokta :)
Kao sto mozete da primetite iz razlicitih uglova se razlicito slika :( Tako na nekim fotografijama izgleda kao predivan pink lak, dok je na drugim prava crvena boja. Ipak, uzivo je meni vise pink nego crvena, ali mislim da to zavisi i od osobe koja ga posmatra, tako da na neki nacin vidi ono sto zeli :D Zvuci blesavo, ali zaista je tako. Meni je logicno pink, dok vecina vidi crvenu boju :) Sta vi mislite? :P


Fotografije su nastale pod prirodnim svetlom, u zatvorenom prostoru.



Na fotografiojama je jedan sloj moje nove omiljene baze, China Glaze Strong Adhesion i jedan sloj Essie Watermelon laka, i u ovom slucaju, nisam koristila moj dragi Seche Vite TC :)


Da li volite Essie lakove za nokte? Koja je vasa omiljena Essie boja?

Love,
Marija

38 comments:

  1. Daaaa, ovaj lak je moja omiljena ljetna nijansa već dva ljeta <3

    Divni nokti !!!!

    ReplyDelete
  2. Divno si ga uslikala i odlicno ti stoji :) Drago mi je da ti se i on svidja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jako mi je drago ako tako mislis :) Na nekim fotkama je crven, dok je na nekim pink :) To me malo nervira, ali dobro je da je tako jer je i uzivo takav :) Zavisi ko kako vidi :D

      Ma ne znam koji mi je najlepsi :) Sve ih toliko volim i bas uzivam u njima :) <3

      Delete
    2. Ne brini, ove nijanse su jako teske za slikanje, i uvek budu nekad crvenije a nekad pinkastije :) Tako da si odlicno odradila "foto sesn" :)

      Delete
  3. Boja je vau, i slazem se sa tobom, i meni vuce na pink :) Joooj pisi nam o svojoj nezi noktiju, garantujem da nisam jedina koja umire da sazna sta im radis pa su presavrseni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eto :P Kao sto sam rekla vec, sve zavisi ko ga kako vidi :P Ko voli pink kaze da je pink, ko vise voli crvenu boju njemu je crven :) Meni je skroz pink :D

      Hvala ti puno :) Ne znam, jednostavno su takvi :P Mada, mogla bih da napisem post o nezi, iako nista specijalno ne koristim, ali neku osnovnu negu i savete mogu da podelim sa vama :) Mozda nekome bude od koristi :)

      Delete
  4. Lak je divan,a sve zavisi od svetla,negde je pink negde crvenkast ali je boja super :) slazem se sa Lejdi da treba da pises o svojoj nezi noktiju jer su odlicni !! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Razumemo se ;) Takav je i uzivo i to mu i daje neku posebnu car :) Pravi mali kameleon :)

      Bice post :)

      Delete
  5. Neću reći kako je divan! Neću! Neću! Neću! Ali tako je divannnnnnn!!!

    ReplyDelete
  6. Deluje osvežavajuće, ali i prilično klasično, nosivo. Divno ti stoji.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno, Vedrana :)

      Slazem se sa tobom ;) Mislim da odlicno stoji svakom tipu koze i obliku noktiju :) Isto tako, savrseno se slaze uz leprsave letnje outfite :)

      Delete
  7. Meni ovo deluje totalno pink, i na tvojim slikama i uzivo kad sam ga gledala. Ne bih nikad rekla da je crven iako jeste pink koja vuce na crveno. Stvarno je prelep!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, da ...vidim ja da vecina ipak vise voli pink...:D :D :D
      Predivan je, zaista <3

      Delete
  8. Prava lubenica :D I meni vuče na pink, prelepa je boja i konačno normalna četkica :D :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prava :)

      Da, konacno :) Mislim da neki lakovi sami po sebi ne bi bili tako losi samo kada bi imali bolju cetkicu :) Sa malim, tankim i ravnim cetkicama se uvek namucim da postignem lep oblik u korenu nokta :(

      Delete
  9. Pa dobro, bas kao i lubenica, tesko je nekad odluciti je li pink ili crvena :) U svakom slucaju boja je savrsena, ako ikad dodjem u priliku da kupim essie, kod ovog cu se zaustaviti jer volim kada je dovoljan jedan sloj za lakiranje.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste, bas tako :)

      Svakako probaj ako budes u prilici :)
      Iskreno se nadam da i ostali Essie lakovi imaju ovako dobu formulu, da se sa samo jednim slojem postigne zeljeni rezultat :)

      Delete
  10. Predivan je, sad mi je jasno zašto ga toliko voliš :D
    Essie lakovi su mi zakon :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ;D
      Moram da probam jos neki, jer sam formulom ovog toliko odusevljena ;)

      Delete
  11. Divan je, baš ga zagledam često i verovatno ću ga na kraju kupiti :) Ne mogu da se odlučim za omiljen Essie, ovog leta imam bar desetak, ako ne i više, njihovih omiljenih... možda Fiji i Beach Bum Blu, njih najčešće nosim ovih dana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kupi, verujem da se neces pokajati :) Zaista je jedinstven <3

      Slazem se, divna su mi ta dva, a i ja cu svakako morati da obogatim svoju kolekciju sa jos veselih Essie nijansi :)

      Delete
  12. Uuuuuuuuuuuuuuu me like this very much. :D
    Hocu jos neki notd da vidim :D.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaahaha... drago mi je da ti se toliko dopada ;)

      Malo sam u poslednje vreme pocela da zabusavam kada su notd postovi u pitanju ;) Sve neke iste, omiljene, vrtim u krug :) Nikako da mi dosade ;)

      Delete