Thursday, December 17, 2015

NYX INTENSE BUTTER GLOSS IN TOASTED MARSHMALLOW



NYX Butter Gloss tecne ruzeve obozavam. Svidja mi se paleta boja, osecaj na usnama, jer nema lepljivosti i bespotrebnog isusivanja, ali i divan miris. Ono sto je razlika izmedju klasicne i Intense verzije je, kao sto i sam naziv govori, intenzitet boje. Ako, kao i ja, volite butter gloss ruzeve, svideca vas se i ova varijanta.

Kada su se pojavili kod nas imala sam zelju da probam najtamniji Black Cherry Tart, jer nemam nista slicno, a mislim da bi mi lepo stajao (svakako planiram da odem i po njega). Medjutim, Alexandar tim je izabrao Toasted Marshmallow za mene i moram da priznam da sam se odusevila kako izgleda na mom tenu, kao i novoj boji kose.


Intense Butter Gloss tecni ruzevi dolaze u klasicnoj ambalazi za ovaj tip proizvoda. Sundjerasti aplikator je drugaciji od klasicnih butter gloss-eva, a kako izgleda mozete videti na fotografiji iznad. Napravljen tako da zahvata vise proizvoda od klasicnog aplikatora, a "rezerve" skladisti sa jedne i druge strane. Licno, meni se vise dopada kao ovakav.
Sadrzi 8 ml proizvoda.

Kremasta, nelepljiva formula pruza glatko nanosenje i visoku pigmentovanost. Ja uvek koristim olovku za usne sa butter gloss-evima, jer na taj nacin sprecavam razlivanje izvan ruba usana i produzavam trajnost. Sa olovkom izdrzi i nekoliko sati bez potrebe za popravkom, jer postepeno bledi sa usana.
Ne isusuje usne, vec ih cini izuzetno mekim i sjajnim, a samim tim izgledaju punije.
Ove kremaste ruzeve krasi predivan miris vanile/kolaca.

Toasted Marshmallow je divna zagasita boja mesa. U ambalazi mi je izgledala mnogo tamnije nego kada sam je nanela na usne, ocekivala sam da ce imati vise hladne ljubicaste u sebi, ali na meni preovladjuje crveni ton, poput crvenog mesa. Mnogo mi se svidja kako mi stoji i bas ga cesto nosim ovih mesec dana. Nijansa je uklopiva uz moj svakodnevni makeup i bas sam se nekako vezala za ovaj ruz.

*Lista sastojaka

NYX Intense Butter  ruzeve mozete kupiti u Alexandar Cosmetics-u, kao i njihovim distributivnim centrima, po ceni od 690 dinara.



*Proizvod predstavljen u ovom postu dobijen je od uvoznika, ali to nije uticalo na objektivnost mog misljenja.


Da li ste probale NYX Intense Butter Gloss-eve?
Kako vam se cini ova nijansa?


S puno ljubavi,
Marija

10 comments:

  1. Predivna boja i bas ti lepo stoji! Ja sam uzela Nyz tecni ruz samo mat verziju :) <3

    ReplyDelete
  2. Divno ti stoji, a i ova boja kose je super :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hej, hvala ti puno ;) Bas mi je drago da ti se svidja,iako se ovde ne vidi bas najbolje :(

      Delete
  3. Nijansa je stvarno posebna i jako ti lepo stoji :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Coxy <3
      Jeste nesvakidasnja. Cudno je da je nikada sama ne bih izabrala, ali sam se odusevila kako dobro izgleda kada sam je probala ;)

      Delete
  4. Such an intense and lovely colour! :)

    ReplyDelete