Tuesday, September 22, 2015

PINK BAG


Svaki suncani septembarski dan za mene predstavlja sasvim dovoljan razlog da budem srecna i uzivam u svakom datom trenutku. Septembar je za mene najtuzniji mesec u godini i uvek budi neku vrstu nostalgije, jer leto laganim koracima odlazi... U danasnjem postu, outfit od pre nekoliko dana.


Moja ljubav prema ovaj jednostavnoj, a ipak toliko divnoj minijaturnoj torbi u pink boji je neverovatna. Kada sam je ugledala u Zari imala sam osecaj da je vec moja. Detalj i vidu srebrnog lanca je ono sto joj daje neki poseban sarm. Volim da je kombinujem na razne nacine, a posebno uz ove sljokicaste cipele, koje iako su najneudobnije od svih koje imam, isto tako su mi jedne od najlepsih. Ostatak outfita je prilicno sveden i jednostavan, tako da ovde spomenuti detalji igraju kljucnu ulogu.
Nadam se da vam se dopada.







Po prvi put na blogu spominjem Golden Rose Matte ruzeve u olovci, a ovde nosim br.13. Detaljno cu vam pisati u posebnom postu o ovim fenomenalnim olovkama vrednim paznje. Odusevljena sam izborom nijansi, postojanoscu, osecaju na usnama i cinjenicom da su kremasti do te mere da se tope prilikom nanosenja, ali nikako nisu masni, vec puderasto nezni. Stvaraju svilenkasti osecaj koji mi se jako dopada.


Moja opsesivna ljubav prema China Glaze I'd Melt For You laku sa efektom folije na noktima ne jenjava. Poslednjih mesec dana ne prestajem da ga nosim, iznova i iznova. Savrseno pristaje preplanulom tenu. Pisala sam o njemu u OVOM postu, pa ako vas interesuje nesto vise o ovom savrsenstvu u bocici, bacite pogled.


Majica-Caliope
Farmerke-Zara
Cipele-Aldo
Torba-Zara
Nokti-China Glaze I'd Melt For You
Usne-Golden Rose Matte Lipstick Crayon 13


S puno ljubavi,
Marija.

12 comments:

  1. Ne znam što mi se više sviđa-torbica ili cipele! Šteta što su ti neudobne, izgledaju mi prefora i daju pravu dozu "vesele" elegancije-barem meni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno <3
      Stvarno jeste steta, ali nije bas da ne moze da se istrpi :D Meni su stopala malo razmazena i sve sto nije premekano i preudobno meni nije po volji :D Mnogo ih volim, bez obzira na sve <3

      Delete
  2. Cipelice i lak mi se posebno sviđaju! :D

    ReplyDelete
  3. Što je lep lak, ma predivan. Volim ovakve majice i pantalone, rado ih nosim. Cipele su baš kul, jedino ne volim tu pink boju torbe (taman da ne ispadne da sve hvalim :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaista je poseban <3 Hihihi...hvala puno <3 :***

      Delete
  4. Baš mi se sviđa jednostavnost kombinacije, ali upečatljivosti detalja. A ti si mi nekako posebno lijepa na ovim slikama. <3 :**
    Sara;*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saroooo...hvala na komplimentima, od <3
      Saljem poljupce :****

      Delete
  5. Meni su cipele odlicne, bas mi se svidjaju. :)

    ReplyDelete
  6. Prelepa si draga, svaka kombinacija koji izbacis me iznova odusevi.

    ReplyDelete
  7. Nokti *0*..Divna kombinacija
    Imamo novi post,pa ako želiš pogledaj http://blogofapsycho.blogspot.rs/

    ReplyDelete