Thursday, May 21, 2015

PEACHY DREAMS

Prolece je moje omiljeno godisnje doba. Nakon iscrpljujuce zime i tamnih boja koje preovladjuju svuda oko nas, svi jedva cekamo da se rasteretimo i svet oko sebe obojimo nekim veselim vibracijama. Garderoba postaje sarenija, puna intenzivnih boja, cvetnih printova, makeup postaje nezniji i laganiji...sve su to sitnice koje popravljaju raspolozenje i cine da se osecamo lepse i uzivamo u iscekivanju leta i godisnjih odmora.

Za danas sam vam pripremila post sa beauty favoritima u mojoj omiljenoj prolecnoj boji.


MAYBELLINE COLOR WHISPER u nijansi Coral Ambition #430 je jedan od mojih omiljenih prolecnih ruzeva. Lagana gel tekstura ovog ruza klizi po usnama ostavljajuci blagi nagovestaj boje, uz sexy sjaj. Intenzitet boje kao i trajnost se moze pojacati upotrebom olovke. Meni se licno tokom ovog perioda godine dopadaju usne u neznim, pastel tonovima koji nisu prenaglaseni, vec pruzaju sasvim nezan dodir boje uz obavezni sjaj koji ih cini meksim i vizuelno punijim.
Izuzetno je lagan, jer u svom sastavu ne sadrzi voskove ni ulja.

Gde kupiti: Lilly i Dm drogerije.
Cena: oko 800 dinara (ako se ne varam, ali cestu su na raznim akcijskim snizenjima).

ESSENCE Cakepop, that's top (recenzija) rumenilo iz proslogodisnje COOKIES & CREAM kolekcije predstavlja jedno od mojih najdrazih. Nosim ga skoro svakodnevno, a za suncane dane predstavlja apsolutni must have <3. Licu pruza divan, osuncani, glowy izgled, dugotrajno je i lepo izgleda na blago preplanulom tenu. Nazalost, LE je u pitanju, pa ga vise nema u prodaji, ali verujem da nesto slicno imaju u ponudi i ostali brendovi, pa pogledajte.


Jasno vam je vec koliko sam odusevljena Golden Rose WOW! linijom mini lakova. Tako sicusni, a tako divni. Prediven nijanse, odlicna aplikacija, super cena (od samo 70 dinara za 6ml).
Kada sam ugledala ovu divnu nijansu odmah sam znala da ce biti savrsena uz spomenuti ruz i rumenilo.


GOLDEN ROSE WOW! #35 je najdivnija peachy nijansa laka za nokte. Ni preintenzivna, ni previse svetla, vec bas onako kako ja volim. Odlicno mi se slaze uz ten trenutno, a tokom leta mislim da ce biti jos voljeniji.


Kada je rec o aplikaciji, moram da priznam da sam odusevljena. Sa jednim slojem lepo pokriva nokatnu plocu, dok drugi sve lepo ujednaci i pojaca intenzitet. Prilicno brzo se susi, ima predivan sjaj i traje oko 3 dana u savrsenom stanju, sto je za mene odlicno, jer jako retko duze nosim manikir.

Identicne nijanse :) <3
Sve fotografije nastale su na prirodnom, dnevnom svetlu, bez upotrebe blica.
Na fotografijama imam dva sloja laka i nemam top coat.



U kojoj boji vi uzivate ovog proleca?
Kako vam se cini moj izbor?



S' puno ljubavi,
Marija <3.

11 comments:

  1. Divan post, vidi se da uživaš u proleću. :) Kad vidim neki lak na tvojim noktima odmah ga poželim, ovo će biti treći kupljen nakon što je viđen kod tebe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ;) Da znas da uzivam, bas :)

      Navodim te na kupovinu :D :D :D

      Delete
  2. Kako mamiš ljude s ovim mini GR lakićima :) Već ih imam nekoliko na WL, preslatki su, a o nijansama da ne pričam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...pa sta da radim kad su preslatki i zelim da to podelim sa devojkama koje ih mozda nikada ne bi primetile :D <3
      Predivni su i verujem da ces biti zadovoljna kada ih budes konacno precrtala sa WL ;)

      Delete
  3. Sve je divno, ali lakić i tvoji nokti su mi premedeni. <3

    ReplyDelete
  4. Super favoriti!
    Mozes mi reci molim te gde si kupila kalup za led sa oblikom sova,super je!Pozdrav

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Sladjo <3

      Silikonske kalupe sam kupila u La Sorelli na Terazijama, prosle godine...nisam sigurna da ih jos uvek imaju, ali iako nemaju uvek imaju neke interesantne, pa pogledaj ;)

      Delete
  5. Još jedan lak koji mi se sviđa! :D

    ReplyDelete