Tuesday, May 5, 2015

APRIL BEAUTY FAVORITES



Tokom prethodnog meseca otkrila sam zaista fenomenalne proizvode i nije mi uopste bilo tesko da ih zavolim. Neki od njih su vecini vec poznati, neki ne, a u nastavku saznajte sta je to sto ih cini tako posebnim.


*Lista sastojaka
Da li ste primetile ove nove Revlon Flex sampone u nasim drogerijama?
Nakon visemesecnog koriscenja Insight sampona osetila sam da mi se kosa i teme pomalo zasitilo i odlucila da promenim sampon. Tokom jedne posete dm-u primetila sam ovaj sampon koji je stajao u blizini kase i samo sam ga ubacila u korpu. Velika militraza od 650 ml i keratin koji sadrzi u svom sastavu bili su presudni prilikom kupovine.
FLEX Keratin sampon za masnu kosu u svom sastavu sadrzi originalni Tiolisina Complex i ekstrakt zalfije koji uspostavljaju prirodni balans lucenja sebuma i poseduju antioksidativna svojstva.
Vrlo je blag, pa je pogodan za svakodnevno pranje kose.

Koristim ga mesec dana i moram da priznam da mi bas prija. Kosa mi inace nije masna, ali sa koriscenjem ovog sampona primetila sam da ima vise volumena u korenu, lagana je i laka za oblikovanje, ne masti kosu i ne iritira moje teme koje je prilicno osetljivo.
Stvara laganu penu, pa je nema ni premalo ni previse, vec taman onoliko koliko je potrebno.
Miris je blag i prijatan, ali se ne zadrzava na kosi predugo.
Jako mi se dopada i preporucujem vam da ga probate, ako ste u potrazi za nekim novim samponom (jer ja stalno jesam i volim cesto da ih menjam).
Cena ovog sampona iznosi oko 400 dinara i mozete ga kupiti u nasim drogerijama.


Koza mog tela nikada nije bila srecnija i zdravija nego trenutno, a za postignuto stanje su definitivno zasluzna ova dva ulja koja koristim, sada vec mesec dana, a o kojima sam pisala vec na blogu, pa ako ste propustile mozete o njima detaljno procitati OVDE i OVDE.
Obozavam ih i ne nameravam da ih menjam, a ako do sada jos uvek niste, predlazem da ih i vi probate i same se uverite zbog cega sam toliko odusevljena istim <3.


Tokom zime je cela blogosfera poludela za ovim preslatkim Balea visenamenskim kremama u metalnim kutijicama fenomenalnog dizajna.
Iako smo svi bili pomalo skepticni kada je nega u pitanju i kupovale smo ih samo zbog lepog dizajna, ispostavilo se da se unutra krije odlicna krema cija nega uopste nije za zanemarivanje.
Nove kremice su jos sladje od onih zimskih, pa je trenutno dostupna ova sa mirisom maline, Sail Away. Videla sam negde na Instagramu da postoji jos jedna, ali je nisam primetila kod nas u dm-u, pa se nadam da ce i ona stici uskoro.
Za razliku od prethodne ciji miris se ne zadrzava predugo na kozi, ova nova me je sa te strane totalno odusevila. Pravi miris maline, koji nije ni malo vestacki se oseti satima nakon nanosenja. Pre neko vece sam je nanela na ruke pred spavanje i iznenadila sam se kada sam je osetila na kozi nakon budjenja.
Nosim je u torbi svakodnevno i stalno je mazem, jer mi bas prija miris, kao i nega.
Ovu kremu mozete kupiti u dm drogerijama po ceni od 120 dinara, za 30 ml.


Pocetkom meseca sam prisustvovala predstavljanju novog clana VICHY IDEALIA linije proizvoda. Slobodno mogu da kazem da je ovo zvezda inace idealne Idealia linije koja mom licu bas prija.
Dnevnu kremu sam koristila bas dugo, serum povremeno, ali od kako sam pocela ovu kremu da korisim moja koza je totalno promenjena.
Ocekivala sam da ce biti dobra, jer mi generalno cela linija odgovara i prija, ali desilo se pravo cudo. Moju kozu je ova krema promenila, ali zaista. Ne bih da zvucim kao reklama, ali zaista razlika je vidljiva. Ujutru mi je koza neverovatno nezna, popunjena, a njena povrsina glatka. Izgleda zdravo i blistavo kao nikada do sada.
Koristim je 20-ak dana i iz dana u dan izgleda sve bolje. Posveticu joj poseban post, svakako, ali nisam mogla vise da cuvam u sebi ovo odusevljanje.


Pisala sam vam o ovim lakicima koji su kod mene, kao i sto im sam naziv govori, doziveli onaj WOW! efekat. Apsolutno sam odusevljena njima, a post sa detaljima mozete videti OVDE, ako ste propustile.
*Ako ste se slucajno pitale, na ovoj fotografiji imam upravo ovaj mini #04. Zar nije savrsen? <3.


Znate vec koliko paznje posvecujem nanosenju maskare i sta ona za mene predstavlja, a NYX Propel My Eyes je osvojila moje srce vec sa prvim mazanjem i od tada je obozavam.
Detaljno o njoj sam pisala OVDE, gde mozete i videti kako izgleda na mojim trepavicama.


Tirkiz/plavi eyeliner predstavlja jedan od super hot trendova za prolece/leto 2015 kada je makeup u pitanju.
Srecna sam sto sam otkrila ovaj NYX Electric Blue eyeliner i moram da proznam da sam se bas "navukla" na njega. Svidja mi se kako mi stoji i cak i vrlo jednostavnom makeup-u pruzi onaj pozenjan "spring fresh look".
U mom prvom Celebrity Inspired Makeup-u sam vam pokazala nacin na koji sam pokusala da rekreiram look Maria Dedivanovica kreiran na Kim Kardashian, sto ste imale priliku da vidite OVDE, kao i recnziju ove predivne olovke.


Toliko se pricalo o Essence Lip Linerima da jednostavno nisam mogla da ih zaobidjem. Priznajem da sam ih kupila iz radoznalosti, ali se ispostavilo da se u poslednje vreme najcesce upravo za njih odlucujem prilikom sminkanja usana. Iznenadjena sam koliko su kremasti i kako lepo klize duz usana, njihovom trajnoscu i samim nijansama.
Trenutno imam Satin Mauve (inace najhvaljeniju i najpozeljniju od svih iz ponude) i definitivno je obozavam, kao i Cute Pink koja mi se pokazala kao savrsena uz moj voljeni NYX Fig ruz, kao i za samostalno nosenje.
Obozvam ih, a planiram da kupim jos neke nijanse, pa cu pisati detaljno o njima u posebnom postu, dok sam ovde zelela samo da spomenem koliko ih volim i koliko su zaista divni.
Ono sto je sjajno vezano za ove olovke je i neverovatno niska cena, pa ih mozete kupiti u nasim drogerijama po ceni od samo 130 dinara.


Da li ste probale neke od mojih aprilskih favorita?
Delimo li iskustva?


S' puno ljubavi,
Marija <3.

16 comments:

  1. Lakici su super, Vichy krema takodje a ulje planiram da probam, verovatno vec danas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Preslatki su <3
      Drago mi je da si odlucila da ga probas i uopste ne sumnjam da ces biti odusevljena koliko i ja ;) Jedva cekam da citam tvoje utiske ;)
      Kremica je fenomenalna i bas mi je drago da i tvojoj kozi odgovara :***

      Delete
  2. Divni su ti favoriti! Od Insight antifrizz sampona me svrbi glava, Babylove mi je super, ali me je zainteresovao ovaj Revlon. Je l' ti nije tesko da napises sastav? :) Bitno mi je da ne sadrzi silikone i sulfate.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti ;)
      Zao mi je sto ti ne odgovara Insight. Meni je bas bio super, ali sam ga dugo koristila, pa sam odlucila malo da promenim, jer ni jedan proizvod ne bi trebalo u kontinuitetu da se koristi jako dugo, jer se koza/kosa zasiti.
      Drago mi je da i ti volis Babylove ;)
      Sto se tice sampona, ovo nije bila recenzija proizvoda, pa nisam htela o svakom pojedinacno da pisem opsirno, a planirala sam u posebnom postu da ga detaljnije predstavim, ali evo, uradila sam update i ubacila sastav. Nazalost, ima sulfate u svom sastavu :((.

      Delete
  3. NYX Electric Blue eyeliner je prelep :O

    ReplyDelete
  4. Bas me zanima ova maskara,moram da probam :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super je ;) Ako volisnesto dramaticniji izgled trepavica verujem da ce ti se svideti ;)

      Delete
  5. Essence liplinerje sem imela tudi jaz ta mesec v najljubših izdelkih, samo da malo drugačno verzijo - Longlasting lip liners. So pa verjetno oboji enako super :)

    http://lowmaintenancebeautyblog.blogspot.com/2015/05/april-favorites.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Divni su ;) Nisam probala Long Lasting, ali moracu ;)

      Delete
  6. NYX blue eyeliner je predivan. Nijanse lakova mi se bas dopadaju, odlicne su. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Predivan je, zaista ;) A lakici su vec nesto posebno <3

      Delete
  7. Moram da uzmem definitivno neki od ovih WOW lakića. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moras, predivni su ;) Imaju super nijanse, pa verujem da ces naci neke za sebe ;) :*

      Delete