Tuesday, April 30, 2013

FLORMAR 392


Svaki pogled na sve sto sija gotovo u trenutku mi popravi raspolozenje. U bilo koje doba godine, volim da vidim svetlucave iskrice svuda oko sebe(kao i na sebi). Ne smatram da su sljokice rezervisane samo za praznicne noci i "svecanije" prilike, jer i najobicnijem danu daju onu neophodnu dozu glamura i radosti ;)





Na slici su 3 sloja, ali se jako brzo susi, tako da mi to nije pretstavljalo problem. Nije potrebno susenje izmedju svakog sloja posebno.

Kada sam ugledala ovaj Flormar lak za nokte, jednostavno sam morala da ga imam. To je bila ljubav na prvi pogled. Bezbroj sitnog iskricavog glitera koji se presijava u najlepsim mogucim bojama. Sam lak je prilicno gust, jako brzo se susi, sto mu je jedna od velikih prednosti. Na dnevnoj svetlosti se prelepo presijava, dok u zatrvorenom prostoru bez svetlosti izgleda kao obican srebrni gliter. To me je malo razocaralo. Ali pod vestackim osvetljenjem ponovo predivno svetluca.





Zavrsnica, kao inace kod vecine gliter lakova za nokte nije bas sjajna ni glatka, tako da imam i Seche Vite Top Coat, i to je razlog sto ima ovako divan sjaj ;)

Odlican lak, pristojnog kvaliteta, za cenu malo visu od 200 dinara, sto smatram da je i vise nego pristupacno. Takodje, u ponudi imaju i "zlatan"gliter koji isto ovako divno svetluca. Ovaj je srebrni u osnovi, ali se presijava ( nadam se da me razumete ;) )

Vec neko vreme Flormar lakove za nokte mozete kupiti u Lilly drogerijama, a imaju stand i u prizemlju TC"Usce".

Da li ste koristile Flormar lakove za nokte? Kakav je vas stav na temu odnos cene i kvaliteta?


Love,
Marija

10 comments:

  1. Flormar stvarno ima prekrasne lakove a hvala na recenziji, ovaj cu potraziti jer mi se bas svidja!

    Btw dobila si nagradicu :))

    http://meteobeauty.blogspot.com/2013/04/liebster-blog-award-no4-comes-close-to.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, draga Selma!!! Moja prva nagradica! Drago mi je da ti se svidja moj blog i da ga smatras vrednim pomena :*

      Delete
  2. Odličan je i tako su ti lepi nokti :)

    ReplyDelete
  3. Bas je efektan,a tvoji noktici prelepi...

    ReplyDelete
  4. imam ga i ja i obozavam ga :) predivan je :)

    ReplyDelete
  5. Ja nisam u prvom pokusaju imala srece sa Flormarom, u Uscu mi devojke uvale Quarta + kao pokriva super, kazu mi da Neon pod svetlima diskoteke sija i sta, po preporuci kako se hvalila da je profi sminkerka dobijem gomilu lazi i razocarenje. Odem sa mamom do Merkatora zbog Geoxa kad i tamo Flormar, devojka sa fensi naocaricama sto radi mi lepo sve objasni za lakove tako da sada koristim Quartz za frenc a Neon je kolekcija jarkih boja i ne svetli ni pod kakvim svetlom! Neon je naziv za jarke boje! Ona mi preporuci Neon N10 koji je i sama imala na noktima i boja je fenomenalna i preporuci mi bas taj sa disko sljokama, ne zna se koji je od koga bolji. Prezadovoljna sam i od sada kao sto nemenjam kozmeticarku i frizerku vala necu ni promeniti devojku sa fensi naocaricama iz Flormara. Odlicni su im lakovi a probacu i terakotina rumenila.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...poznata mi je ta situacija sa "profi" sminkerkama :) Sve one znaju :D Kad god sam poslusala neku od njih i kupila nesto po njihovj preporuci, skoro uvek sam se razocarala :) Vise ne slusam prodavacice, zato hvala svim dragim devojkama cije blogove pratim i uvek imam info o tome sta je vredno kupovine, a sta bi bilo najbolje da preskocim :D

      Uvek ima izuzataka ( kao u tvom slucaju devojka sa Flormara standa) koje zaista znaju sta je dobro :) Nazalost, takvih je jako malo :(

      Drago mi je da i ti uzivas u svojim #392 sljokicama :)

      Pozz :)

      Delete