Thursday, June 16, 2016

Golden Rose Longstay Gel Eyeliners


Veoma me raduje kada imam priliku da vam preporučim dobar, kvalitetan proizvod, koji je pristupačan i svima priuštiv. Verujem da nam se dešavalo svima da izdvojimo određenu količinu novca za proizvode čiji kvalitet ne opravdava visoku cenu, ali šta je sa onim proizvodima čija je cena neshvatljivo niska spram kvaliteta. U današnjem postu predstaviću vam fenomenalne gel eyelinere, koji su pored njihovih mat tečnih ruževa o kojima sam pisala u ovom postu, za mene veliko iznenađenje kada je ovaj brend u pitanju.


Golden Rose Longstay Gel Eyelineri dolaze u malom pakovanju izrađenom od prozirne plastike, gde možete videti boju samog lajnera.
Sadrži 2,5 g.

U gornjem delu skrivena je četkica za njihovo nanošenje koja je potpuno upotrebljiva i laka za korišćenje. Vrlo je precizna i pomoću nje je jednostavno izvući tanku liniju duž kapka. Na fotografiji ispod možete videti koliko se sužava pri vrhu kada se na njoj nalazi proizvod. Ova četkica mi je toliko "ušla u ruku" da sam samo nju u poslednje vreme koristila prilikom nanošenja svih linera u gel formi. Sviđa mi se kratka drška koja omogućava ugodno stajanje u ruci i mogućnost manipulisanja prilikom nanošenja. Njom mogu da izvučem sasvim tanku liniju u unutrašnjim uglovima očiju, kao i da kreiram savršeni kraj, tzv."krilce" na spoljašnjim uglovima.


Intenzivni, odlično pigmentovani Golden Rose gel lajneri dolaze u tri predivne boje:
  1. 01 Pure Black,
  2. 02 Deep Brown,
  3. 03 Indigo Blue.
Topive su teksture, te glatko klize prilikom aplikacije. Suše se potpuno mat u samo par sekundi nakon nanošenja. Izuzetno su dugotrajni, vodootporni, ne razlivaju se i ne mradaju sa mesta tokom celog dana.


Moje oči su izuzetno osetljive i vrlo često suze, bilo da je u pitanju topao ili hladan vazduh, vetar ili klimatizovan prostor. Ajlajnere volim da nanosim dužinom celog kapka, a ne samo na poslednjoj trećini istog i volim da uđem što više lajlerom u unutrašnji ugao oka, gde mi najčće suze i tu uglavnom dolazi do njihovog razlivanja. Jako me raduje to što ovi lajleri podnose suze i nikada nisam imala problem prilikom nošenja. Često sam ih nosila i u vodenoj liniji i takođe su se odlično ponašali.

Ne iritiraju oči.
Bez parabena u svom sastavu.
Dermatološki i oftalmološki su testirani.

*Lista sastojaka



01 Pure Black, kao što i sam naziv govori je prava ("ugljeno") crna. Nema potrebe za nanošenjem u više slojeva, već se sa prvim postiže odlična pigmentacija, ujednačene boje. Potpuno mat, klasična, nosiva u svim prilikama, nepogrešiva.


02 Deep Brown je savršena za moje tamno braon oči. Baš dugo sam zelela lep braon gel lajner, ali nisam mogla da nađem onaj koji nije previše taman, gotovo crn ili previše svetlao, sa crvenim pigmentom u sebi. Jedna divna, hladna braon, koja je dobra alternativa crnom lajneru za nežne plavuše kojima on može izgledati pregrubo. Odlična zamena za svakodnevni makeup damama sa tamnim očima koja pogledu daje "mekši" izgled nego dramatična crna. Jako voljen i najčešce nošen od sva tri, moj omiljeni "go-to" proizvod poslednjih dana.


03 Indigo Blue će voleti devojke koje nose boje na svojim očima. Iako nisam jedna od njih, ponekad volim da nanesem maskaru ili lajner u boji. To je detalj koji uvek prođe primećeno. Ostatak makeup-a uglavnom volim da bude što neutralniji i da fokus bude na boji. U pitanju je metalik plava, sa mat finišom. Vrlo interesantna uživo, ali nisam sigurna koliko možete videti tu lepotu putem fotografija. Lepo izgleda na braon očima, dok mi se kombinacija sa svetlim lično ne dopada. ali, sve je to stvar ukusa.


Nešto se teže skidaju micelarnim rastvorom, ali nije nemoguće ukloniti ih. Ja koristim Eucerin dvofazni skidač vodootporne šminke koji ga lako i brzo rastvara, bez potrebe za trljanjem osetljivog područja oko očiju.

Krajnji utisak: Odličan kvalitet, pigmentovanost i dugotrajna formula po razumnoj ceni od samo 350 dinara za 2,5 ml. Iako vam se možda učini kako je sićušan i male zapremine, imajte u vidu da se gel lajneri uglavnom brzo suše nakon otvaranja i ukoliko nemate Inglot Duraline da ga osvežite kada se to desi, uglavnom postaju neupotrebljivi. Ja ih imam oko tri meseca, koristim ih baš često i još uvek se nanose isto kao i na samom početku korišćenja. 
Ovo je jedan od onih proizvoda koje mogu da preporučim svima koji su u potrazi za dobrim gel lajnerom, bilo da ste početnice ili ne. Proizvod koji vredi probati, gde kvalitet definitivno prevazilazi cenu, što je, bar na osnovu mog iskustva, zaista retkost.

Golden Rose Gel Eyelinere možete kupiti u Golden Beauty shopovima, Lilly drogerijama, parfimerijama Kristabell i Altea.


*Proizvodi predstavljeni u ovom postu dobijeni su od uvoznika, ali to ne utiče na objektivnost mog mišljenja.



Da li ste koristile Golden Rose gel ajlajnere?
Kakva su vaša iskustva?
Pišite mi u komentarima.

S puno ljubavi,
Marija

18 comments:

  1. Mogu li se koristi za crtanje obrva?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zanimljivo pitanje. Nisam dosla na tu ideju, jer imam proizvode kojima korigujem oblik obrva, ali cenim da braon moze nekome dobro da dodje u tu svrhu. Dala si mi sjajnu ideju, tako da cu morati da probam, pa javljam ;)
      Hvala <3

      Delete
  2. Palo mi je na pamet jer takva braon bi odgovarala mojim obrvama. Jedva čekam da cujem odgovor :-)

    ReplyDelete
  3. Prelepo ti stoji svaki :)Ja najviše nosim plavi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Ksenija <3 Divan je plavi, i ja ga volim ;)

      Delete
  4. Jako lijepo izgledaju! Vec sam dugo u potrazi za plavim tusem, ali nikad nisam nasla dovoljno pigmentirani. Svakako cu mu dati šansu.

    ReplyDelete
  5. Plavi ti prelepo stoji. :-)
    Ja za sada imam samo crni, ali planiram i druge dve boje da kupim.

    frauleind.blogspot.rs

    ReplyDelete
  6. Super ti stoje sva tri,ali me u poslednje vreme privlači plavi ejlajner na očima. Kako ga nemam isprobala sam sa senkom i mnogo mi se dopalo. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno Emina <3
      Plavi ajlajner je bas aktuelan za ovo leto, pa probaj. Ovaj GR je divan <3

      Delete
  7. the blue one is delicious!
    xx
    Maliha
    www.redalicerao.com

    ReplyDelete
  8. Jeee prodato! Kupujem braon. Bas mi jetrebao neki lepi braon ajlajner a od tecnog Eveline u braon boji koji sam obozavala nisam ni jedan drugi imala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alex, ovaj braon je supe za svaki dan, prava, hladna braon, probaj ga, verujem da ce ti se svideti ;)

      Delete
  9. Jesi ga probala za obrve?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hej, jesam, ali je za moje pretaman i obrve mi izgledaju nekako previse napadno. Nisam navikla da mi budu tako tamne i jasno definisane, vise sam za neki prirodniji izgled. Ne znam kakav izgled obrva ti preferiras, ali smatram da bi nekima bio ok. Jako je postojan i ne brise sem sto je za obrve jako vazan detalj ;)

      Delete