Thursday, June 9, 2016

Deborah DD Daily Dream tečni puder za blistavi izgled kože


Blistav ten je nešto o čemu većina žena mašta. Ako pođemo od pretpostavke da pravilno čistimo i negujemo kožu našeg lica, sasvim je logično da se nadamo lepom i čistom tenu. Međutim, ne bude uvek tako, a za to krivci mogu biti brojni spoljašnji i unutrašnji faktori, od hrane koju unosimo u naš organizam, preko stila života, pa do hormonalnog statusa. Kada nam sve prethodno navedeno nije naklonjeno, posežemo za podlogama koje obećavaju željeni efekat. Ujednačen ten koji ima zdravi sjaj. Lažiramo odmoran izgled. Brišemo sivilo.


Deborah Daily Dream tečni puder dolazi u elegantnom staklenom pakovanju, sa pumpicom na vrhu koja izbacuje optimalnu količinu proizvoda.

Proizvođač obećava blistavu kožu, ujednačen ten, dobro pokrivanje, apsolutnu glatkoću.
Sa day&night serum kompleksom. 
Sadrži SPF 15.

Namenjen svim tipovima kože.
Sadrži 30 ml proizvoda.


Daily Dream tecni puder bih opisala kao jedan od onih 2u1 proizvoda, podloga i iluminator u jednom. Prilično je lagane teksture i u sebi sadrži vrlo diskretan sjaj, koji mi se prilikom prvog kontakta učinio jači nego što zaista jeste kada se nanese na lice. Lični utisak je da pruža efekat blistavosti koji se postiže mešanjem tečne podloge i iluminatora, što licu daje fotošopiran izgled, uživo i na fotografijama. Savršeno reflektuje svetlost, stvarajući iluziju besprekorno glatke, mlade kože. Smanjuje vidljivost finih linija.

Deborah DD Daily Dream u nijansi beige 02
Pokrivna moć mu je slaba ka srednjoj, što se meni i sviđa, jer volim kada se kroz puder vidi koža, kao i pegice oko očiju koje imam i ne volim da sakrivam puderom/korektorom. Ko ima nešto jače nepravilnosti na licu trebalo bi da ima u vidu da ovaj puder samostano nema sposobnost da ih pokrije, pa će biti neophodan korektor za kritiča mesta.

Na fotografiji ispod možete videti kako vidno blistavo izgleda koža.


Izuzetno lako se nanosi i razmazuje, a ja volim da ga koristim u kombinaciji sa Real Techniques četkicom za tečni puder.

Ono što je meni najvažnije prilikom odabira tečnih pudera je da mi se ne uvlače u pore i dodatno ih naglašavaju. Ovaj puder ih čini manje izraženim i nekako pruža efekat glatke površine lica. Koža je jedra i blistava. Nema osećaja maske i nije težak.

Nijansa koju imam mi se savršeno prilagođava tenu, bez očiglednog traga pudera.


Iako proizvođač navodi da je namenjen svim tipovima kože, ne bih ga preporučila damama sa masnom, jer čak i uz MAC blot puder prosija nakon 3-4h. Moja T-zona nija preterano masna, pa ipak nakon 4h moram sa blot papirićima da uklonim višak sjaja i nakon toga bude u dobrom stanju do trenutka uklanjanja, ponekad izdrži i 8-9h.

Mislim da je idealan za devojke sa normalnom kožom, ka suvoj, ali i one sa kombinovanom ga mogu koristiti, uz obavezno setovanje kamenim ili puderom u prahu.

Na fotografiji ispod možete videti kako ovaj puder izgleda na mom licu.


Jako sam zadovoljna ovim puderom i jedan je od boljih koje sam probala do sada, drogerijskog cenovnog ranga. Licu daje efekat koji volim, ugodan je osećaj na koži i miriše predivno. Sviđa mi se način na koji vizuelno posvetljuje ten i na taj način čini ga lepšim.
Nije mi pravio probleme u vidu zapušenih pora i bubuljica.


Deoborah Daily Dream tečni puder možete kupiti u našim drogerijama( Lilly i dm), kao i Jasmin parfimerijama, po ceni od oko 1600 dinara.


Da li ste probale ovaj puder? Ako jeste, volela bih da čujem vaša iskustva.

S puno ljubavi,
Marija


9 comments:

  1. Još uvek ga nisam probala,ali planiram.Po tvom opisu deluje baš kao nešto što meni treba!Super post!
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti <3
      Nadam se da ce se i tebi dopasti, meni je sjajan za svaki dan ;)

      Delete
  2. Koji ruz si koristila na ovoj slici? Divno ti stoji! Puder sam koristila i utisci nam se manje više poklapaju. :-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno na komplimentu :)
      Na ovoj fotografiji nosim moj dugogodisnji najdrazi, Maybelline Color Sensational Intense Pink 140 u kombinaciji sa Essence Satin Mauve lip linerom.

      Delete
  3. Postovana Marija, videh na instagramu objavu za post. Imam ga, vec druga flasica. Jeste divan. Sve kako si opisala. Medjutim ja imam masnu kozu pa mi u toplim danima tesko padne bez obzira na godine (43), ali za zimski period mi je odlican. Medjutim tvoj tekst mi se toliko dopao da sam ga stavila danas kada sam krenula na posao. Hvala ti na divnim tekstovima i jos lepsim fotografijama.
    Veliki pozdrav.
    Ana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Ana, najlepse hvala na ovako divnim recima, od srca. Jako mi je drago da delimo odusevljenje ovim puderom, sjajan je, zaista.
      Verujem da nije za bas masnu kozu, i meni prosija T-zona nakon par sati, ali pruza predivan izgled koi lica.
      Veliki pozdrav saljem <3

      Delete
  4. Dopada mi se to sto ublazava pore! Zanimljiv proizvod! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na neki cudan nacin, da, iako sam proizvodjac to nigde ne navodi. Ja bas imam problem sa prosirenim porama, sto tecne podloge uglavnom jos vise naglase. Sa ovim puderom su manje vidljive i ten je nekako glatkog izgleda. Stvarno zanimljiv puder i za svaku preporuku za one koji vole blistavi izgled ten, a ne potpuno mat.

      Delete
  5. Došla sam ispred police, razmišljala da ga uzmem, ali sam ipak odlučila da prvo pročitam tvoju recenziju. I problem mi je predstavljalo to što nisam mogla da ocenim koja nijansa bi mi odgovarala. Mislim da ću još jednom razmisliti i verovatno kupiti. :)

    ReplyDelete