Friday, May 6, 2016

Golden Rose Essential Full Volume & Length Intense Black Maskara



Uvek sam srećna kada otkrijem neku novu maskaru, koja pruža efekat kakav ja volim. Jasno definisane, razdvojene i duge trepavice su nešto čemu oduvek težim. Golden Rose Essential Full Volume & Length Intense Black maskara upravo sve navedeno i pruža.

Sadrži 9ml proizvoda.
Oftalmoloski je testirana.
Bez parabena u svom sastavu.

Kada mi je stigla, moram da priznam da nisam imala previsoka očekivanja, sećajući se njihovih maskara još iz detinjstva, sa prvim počecima sminkanja. Ali, wow! Desilo se to da me sa prvim slojem oduševila.

Jedna je od onih koje su već sa prvim nanošenjem odlične formule, lako se nanosi i rasporedjuje i nije potrebno da prodje neko vreme kako bi se malo osušila i postala laka za rad. Nakon više od mesec dana skoro svakodnevnog korišćenja ostala je nepromenjena. Nije se osušila, ne slepljuje trepavice i iste je formule kao na početku korišćenja.


Četkica je silikonska, kakve ja najviše i volim. Omogućava da se izvuče maksimalna dužina, bez slepljivanja. Podiže ih, uvija, a takve ostaju tokom celog dana.

Boja je intenzivno crna, koja prelepo uokviruje oči. Kako su silikonske "dlačice" kratke, vrlo lako se prilazi korenu trepavica, sto pruža utisak kao da ste naneli eyeliner.

Dva sloja Golden Rose Essential Full Volume & Length Intense Black maskare
Pored svih pozitivnih strana ima jednu manu, a to je da nakon par sati počne da se truni po licu. Ne u velikoj meri, ali kako nisam navikla na ovu situaciju, to mi jedino smeta. Ne razliva se i ne preslikava, ali te sićušne crne tačkice nisu lep prizor.

Kako nije u pitanju vodootporna formula, skida se lako micelarnim rastvorima, ali prilično čudno. Navikla sam da se maskara u kontaktu sa skidačima otapa, dok se ova skida nekako u konadićima/parčićima.


Na osnovu svega navedenog, ovo je jedna zaista dobra maskara, vredna pažnje. Bez obzira na tu jednu manu, ja je jako volim i sigurno ću je kupiti ponovo kada je budem potrošila. Volim kako moje trepavice izgledaju kada je nanesem, kao i činjenicu da je savršenu definisanost sa njom lako postići. Nanošenje ne oduzima puno vremena, što je jako važno.


Napomena: Ukoliko vas interesuje kako moje trepavice izgledaju bez maskare, možete pogledati u OVOM postu.

*Proizvod predstavljen u ovom postu dobijen je od uvoznika, ali to ne utiče na objektivnost mog mišljenja.



Da li ste koristile Golden Rose maskare?
Kakva su vaša iskustva?



S puno ljubavi,
Marija

6 comments:

  1. Probala sam neku njihovu roze sa zelenim slovima,ne znam ime tačno,i pokazala se kao odlična.Ova deluje baš zanimljivo,moraću da je isprobam 😊
    Super post!
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moracu da pogledam i tu, hvala na preporuci ;)

      Hvala ti <3

      Delete
  2. Ova maskara izgleda odlicno,moracemo da probamo.Super post ☺
    http://sjfashionlove.blogspot.com
    Pogledaj moj post :*

    ReplyDelete
  3. Super post! :) Meni licno je najbolja njihova obicna roze maskara :)
    Posto ne znam gde je najbolje da te pitam, mozda ipak ovde u najnovijem postu :) - Da li planiras da uradis post o tome kako negujes nokte? :)
    Zaista imas negovane nokte pa bi svaki savet bio dobrodosao. Pozdrav :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imam post posvecen tome, detaljno, ali planiram sluskoro da uradim update ;) Hvala ti <3

      Delete