Tuesday, May 17, 2016

Garnier Neo Dry-Mist dezodoransi


Garnier je pre dve godine svoju ponudu dezodoransa proširio na Neo deo kreme, koje sam jako volela. Ovog proleća, potpuna inovacija u svetu antiperspiranata dolazi u formi cirkularnog raspršivača, koji je nežan prema osetljivoj koži ispod pazuha, ali i snažan protiv neprijatnih mirisa.

Patentirani kružni raspršivač izuzetno mekog protoka, prilikom pritiska ne vrši, svima nam dobro poznat, agresivan udar na predeo ispod pazuha, naročito neposredno nakon brijanja/depilacije.

Neo deo mist u svom sastavu ne sadrzi alkohol, pa nema ni onog osećaja zarenja prilikom nanošenja. Vrlo je blag i nežan prema koži.


Proizvodjač obecava zaštitu od neprijatnih mirisa čak 48h nakon nanošenja, što ja, naravno, nisam testirala. Moram da priznam da i uveče, pre tuširanja, osetim istu svežinu kao i nakon jutarnjeg tuširanja i nanošenja ovog spreja. Iz ličnog iskustva, mogu da vam kažem da zaista pruža jaku zaštitu od neprijatnih mirisa i sto je najvažnije, miris ostaje nepromenjen tokom celog dana.


Malo sam bila zbunjena prilikom prvog kontakta sa ovim raspršivačem, i nije mi bilo baš najjasnije kako funkcioniše. Tek nakon zagledanja od par minuta primetila sam te sićušne rupice kroz koje izlazi sadržaj iz bočice.


Kako je naznačeno da se radi o intenzivnom antiperspirantu, što žnači da obezbedjuje izuzetno jaku zaštitu od znojenja, ukoliko imate osetljivo područje ispod pazuha ili iz preventivnih razloga izbegavate dezodoranse koji u svom sastavu sadrže aluminijumske soli, ovaj deo sprej nije za vas najbolje rešenje.

Ukoliko zahtevate jaku zaštitu, bilo da se prekomerno znojite ili se bavite intenzivno nekim sportskim aktivnostima i potrebna vam je pouzdana zaštita od neprijatnih mirisa, ovaj mist ćete voleti.

Medjutim, ukoliko nemate problem ove vrste, kao sto ga nemam ni ja, i ne želite da blokirate prirodne procese znojenja, već samo da sprečite sirenje neprijatnih mirisa tokom dana, ovaj dezodorans će vam možda biti previše jak.

Ja ih koristim samo tokom treninga, dok na redovnoj, dnevnoj bazi koristim dezodoranse bez aluminijumskih jedinjenja, jer ne osećam potrebu za ovoliko jakom zaštitom svakodnevno.



Neo Dry Mist antiperspiranti dostupni su u 5 mirisnih nota, koje proizvodjač opisuje na sledeći način:

  • Light Freshness-lagane, čiste note inspirisane okeanskim povetarcem,
  • Pure Cotton-sveze, čiste cvetne note inspirisane mirisom sveže opranog veša,
  • Shower Clean-čiste, sveže, zelene, iskričave citrusne note koje odišu čistoćom,
  • Fresh Blossom-umirujuće voćne i opuštajuce sveže note izgradjene oko cvetne infuzije,
  • Floral Touch-elegantne cvetne note, sa srcem od ruže i nagoveštajem božura uravnotezenim frezijom.

Meni se mirisi jako dopadaju, vrlo su intenzivni i jedni su od onih koji mogu da nadvladaju parfeme i sa njima se takmiče, pa imajte to u vidu. Kao i kod deo kreme najdraži mi je Pure Cotton, dok mi je totalno otkriće Light Freshness koji je u prethodnoj verziji bio potpuno bez mirisa, sada je najlepši, najčistiji miris ikada koji sam osetila kod dezodoransa, gotovo na sterilno miriše, bar je takav moj utisak.



Neo mist antiperspirante možete kupiti u svim našim drogerijama, marketima i mega marketima, a cena varira zavisno od mesta kupovine i kreće se oko 400 dinara.

*Proizvodi predstavljeni u ovom postu dobijeni su od uvoznika, ali to ne utiče na objektivnost mog mišljenja.



Da li ste probale nove Garnier Neo antiperspirante? Kakvi su vaši utisci?



S puno ljubavi,
Marija

8 comments:

  1. Ja sam oduševljena koliko su dobri.:) Toliku svežinu nisam doživela od ni jednog dezodoransa koji sam koristila pre ovih Garnier NEO. Kupila sam Light freshness i Pure cotton. Predobri su! ❤

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaista, u potpunosti se slazem sa tobom, a izabrala si i meni najdraze mirisne note iz cele kolekcije <3

      Delete
  2. Probala sam ih i zaista su odlicni :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da si i ti zadovoljna, zaista su fenomenalni ;)

      Delete
  3. Jedva cekam da ih probam,super deluju 😘😘😘.Olican post!
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti ;) Nadam se da ces biti zadovoljna ;)

      Delete
  4. Nisam probala, ne volem sprej iz mnogih razloga :/ Ali rollon varijantu bih mogla uzeti u obzir! Naime, zelela sam da se osvrnem na deo gde si napisala da koristis antiperspirante (sve sto sprecava znojenje) na treningu, a dezodorans (sto je ime za sve tzv. zdrave varijante, odnosno ne sprecava znojenje, samo neprijatne mirise) za ostatak zivota ;) .. Naime na treningu je poenta da se znojimo i tim putem izbacimo toksine, pa zasto onda da ga sprecavamo ?! Trebalo bi obrnuto, po mojoj filozofiji zivota ;) Eto mali savet..
    I da.. citam i divim se zaista kako si lepa i negovana devojka!
    Pozdrav!
    Zoja!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teoretski gledano, svakako da si u pravu, ali je to u praksi malo drugacije. Svako od nas ima neku svoju filozofiju i nacin na koji gleda stvari ;)Nekako tokom treninga ne mogu da zamislim da koristim dezodorans koji ne pruza malo jacu zastitu od neprijatnih mirisa i znojenja, iako nemam neki veliki problem te vrste :/ Navika, sta li je...ali tako bi svakako trebalo :)

      Puno ti hvala na komplimentu i savetu <3

      Delete