Monday, December 22, 2014

ESSENCE COOKIES & CREAM BLUSH

Vec sam vam u nekom od prethodnih postova spomenula kako zelim da do kraja godine objavim sve one postove koje sam najavila i koje sam pripremila odavno, pa tako danas pisem o jednom od mojih najcesce koriscenih rumenila u poslednje vreme.


Nadam se da ste uspele da kupite sebi bar nesto iz ove limitirane kolekcije pod nazivom Cookies & Cream,  koja se sastojala od predivnih senki, sjajeva za usne, lakova sa nokte, kreme za ruke, preslatkih papirnih turpija, a sve to u divnim bojama i mirisima kolaca. Meni se cela kolekcija svidela jako, ali nazalost jako brzo se rasprodala i jedva sam uspela da kupim kremu za ruke (koju obozavam) i ovo rumenilo. Najzalije mi je sto nisam uspela da nadjem onu divnu senku za oci u boji cokolade, smrc...


Kada sam ga videla na polici prvi put svidelo mi se ovo rumenilo, ali ga nisam tada kupila jer sam smatrala da mi nije bas neophodno s obzirom da imam mnogo slicnih. Slicnih da, ali ovakvo nisam imala. Kada sam to konacno i shvatila, vratila sam se ponovo u Lilly u nadi da cu ga naci, ali nazalost u nekoliko Lilly-a u koje sam usla tog dana, odlucna da ga kupim, nisam nasla. Onda se iznenada pojavio na polici prilikom jedne slucajne posete Lilly-u, kada sam vec zaboravila na njega. Tada je bilo na snizenju i platila sam ga oko 400 dinara, cini mi se. Od tada ga koristim skoro svakodnevno i svaki put se iznova odusevljavam njegovoj lepoti.


Prelepa koralna nijansa ovog rumenila licu pruza svezinu koja je zaista neodoljiva. Tekstura ovog rumenila je svilenkasto nezna, ne drobi se previse, u zavisnosti od cetkice kojom se nanosi, naravno. Odlicno je pigmentovao i iz tog razloga preporucujem da prilikom nanosenja koristite sto meksu cetkicu, ali i sto vise da opustite ruku, jer se vrlo lako pretera sa kolicinom. Jako je postojano i tokom dana ne menja boju i ne bledi. U moje prilicno siroke pore na obrazima se ne uvlaci i ne naglasava ih vec lice cini neznim i glatkim, sto je jedan od glavih razloga moje ljubavi prema ovom rumenilu <3


Iako naizgled deluje kao da je boja suvise topla i da u sebi sadrzi zlatne sedefaste cestice (bar je meni tako izgledalo), ustvari ako ga pipnete prstom i naneste na kozu (tzv.swatch), mozete da primetite da sadrzi srebrnkasti sedef koji naizgled moze delovati previse izrazeno, ali na licu zaista izgleda fenomenalno.
Hm...ne znam iz kog razloga, ali i na fotografiji ispod izgleda kao da ima zlatni sedef, sto mozete i same da primetite, ne znam iz kog razloga, dok je sama boja u potpunosti realna kao i uzivo, divna koralna.


Na fotografiji ispod jasno dolazi do izrazaja srebrni sedef koji sam spominjala ;) Kao sto vidite, ne sija previse, svetlucave cestice koje sadrzi u sebi su suptilne i nikako sljastece.


Prelepo je izgledalo tokom leta na mojoj preplanuloj kozi, divno izgleda i sada kada je letnja preplanulost izbledela i iako ce mnoge od vas pomisliti kako je ovo iskljucivo letnje rumenilo, moram da vam kazem da ga ja sa zadovoljstvom nosim i ovih dana. Volim jarke boja i tokom zime, posebno ove kajsijaste, imam mnogo garderobe u tim nijansama i zaista lepo izgleda uz nezne bele i pastel dzempere. Super se kombinuje sa mojim koralnim ruzevima/sjajevima i zaista ne znam sta jos da kazem kako bih vam docarala koliko sam zavolela ovo rumenilo <3



Kako izgleda na mom licu imale ste priliku da vidite u OVOM postu <3


Kako vam se cini ovo rumenilo?
Da li ga slucajno imate ili mozda patite sto ga niste kupile? :D


Love,
Marija <3

10 comments:

  1. Izgleda previše narandžasto na ovim slikama, ali mi je na swatch-u na ruci i na tvom licu, divno :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste narandzasto i uzivo, ali na licu je predivno i nije uopste toliko preintenzivno kako izgleda ;)

      Delete
  2. rumenilo je slatko ali sam iz ove kolekcije uhvatila kremu za ruke i sjajilo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Krema je takodje predivna, a meni je zao sto nisam kupila neki sjaj, bili su prelepi :(

      Delete
  3. Lepo izgleda na tebi, šteta što sam tek sad saznala za njega.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Aleksandra <3
      Steta...nadam se da ce i sledece godine izbaciti neku ovako divnu kolekciju, jer im je ova bila savrsena <3

      Delete
  4. Ja sam tako zelela ovo rumenilo ali nisam uspela da ga ugrabim :( malo toga iz ove kolekcije sam uspela da uzmem i to sto sam uzela cuvam kao oci u glavi,kremu mi je zao da koristim, stavim je mozda jednom nedeljno jer ne zelim nikad da je potrosim, turpijicu nisam ni izvadila iz celofana,stoji mi kao prelep ukras, lak za nokte sa onim nalepnicama kolacica takodje cuvam i nisam ga nijednom stavila :) Rumenilo izgleda bozanstveno :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bas mi je zao sto nisi uspela da ga nadjes :( Predivno je, zaista ;)
      Hej, pa nemoj da cuvas, uzivaj bar u tome sto si kupila <3
      Meni je zao sto nisam kupila turpiju i lakice :((

      Delete
    2. I meni je, zato danas kada je stigla kolekcija essence in the town, jedva su me odvojili sa standa :)) Pa tako mi je zao da potrosim kremicu i da je nemam vise :)) Imas lakice jos uvek da nadjes, barem kod mene u Valjevu su ostale jos neke nijanse, ako se setis pitaj u nekom Liliju, imaju to po magacinima jos :)

      Delete
    3. Hahahaha...verujem ti ;) A sto se kremice tice, apsolutno te razumem...nazalost tako je to sa LE kolekcijama, izbace nesto fenomenalno i onda patimo sto vise ne mozemo da kupimo :((
      Stvarno? Nisam znala, ali hvala ti puno za info, moracu da potrazim...nadam se da je ostalo nesto za mene na zalihama :D ;)

      Delete