Tuesday, December 23, 2014

CUTE WINTER NAILS #05

Polako se priblizavamo praznicima, pa i noktici postaju sve "veseliji" :). Za danas sam vam pripremila jedan, za neke mozda i previse girly manikir, ali meni se svidela ideja da pastel pink lak sa mat finisom ukrasim sljokicama i mini biserima. Ujedno nezan, zenstven i praznicni spoj <3

Za kreiranje ovog manikira odlucla sam da kao osnovu koristim moj voljeni China Glaze Life Is Beautiful o kojem sam detaljnije pisala u OVOM postu.



Na samom pocetku kreiranja ovog manikra imala sam totalno drugaciju viziju u glavi, koja nije dozivela svoju realizaciju, pa je krajnji rezultat cak i za moj ukus bio previse "useceren", cak sam i razmisljala da li da postavljam ovaj manikir na blog, ali ipak sam odlucila da vam ga pokazem, jer verujem da ce biti i onih kojima ce se dopasti. Ukusi su razliciti, pa tako se nadam da sam uspela nekome od vas da dam predlog i pruzim dozu inspiracije kako biste vase noktice ucinile zanimljivim tokom sezone praznika koja je pred nama. Praznici nam dozvoljavaju da ponesemo i nesto sto inace ne bismo nosili svakodnevno, pa cak i ovako nesto moze da bude sasvim ok <3 Ipak, na kraju sam bila zadovoljna kako je izgledalo ;)


Pored spomenutog China Glaze laka, koristila sam:

  • Golden Rose Holiday #51, na domalom prstu, dva sloja.
  • Golden Rose Nail Art #107
  • Bisere, najsitnije, koje sam fiksirala tako sto sam ih stavila tackalicom na lak koji jos nje bio suv. 
Nisam koristila Top Coat, kao ni bazu, jer sam primetila da se CG Life Is Beautiful mnogo lakse i ravnomernije nanosi bez baze.


Prethodne fotografije, osim prve, nastale su na prirodnom, dnevnom svetlu, bez upotrebe blica. Na fotografijama ispod mozete videti kako izgleda ovaj manikir, fotografisan pod dejstvom blica.



Mozete da primetite kako su sa blicem malo izrazajnije kontrastne nijanse, kao i razliciti finisi, pa sam zelela i to da vidite <3




Kako vam se cini ovaj manikir?



Love,
Marija <3

15 comments:

  1. Diivni su, nisu preterani, ni nista!

    ReplyDelete
  2. Ne verujem da bih ponela ovaj manikir na svojim noktima ali zaista prelepo izgleda ovako na tvojim, ako si sama iscrtala sve,svaka cast :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znam da ima i onih kojima je ovo malo previse svega, ali postujem svacije misljenje ;)
      Hvala ti na komplimentima ;) Sve sam sama crtala, naravno, kao i uvek ;) Nije nista komplikovano, mislim da bi ovo svako umeo ;)

      Delete
  3. Ovo je predivno i divno ti se slaže uz ten!Moja koža dobije ovakvu boju jedino ako provedem dve nedelje na moru :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno <3 Nisam ni ja toliko tamna koliko mozda izgleda na nekim fotogtrafijama, za sve je "kriv" blic ;)

      Delete
  4. Meni se dopada. Nije za svaki dan, ali za ove praznike je skroz ok. Bas sam juce imala neku slicnu zamisao ovome, samo sa drugom bojom. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Jovana <3
      Slazem se u potpunosti, cak ni ja ne bih nosila ovo iako volim sarenilo na noktima, ali je prikladno za praznike i sve ono sto uz njih ide ;)

      Delete
  5. Ja sam jedna od tih kojima se ovo mnogo sviđa :D

    ReplyDelete
  6. Baš lepo izgleda, girly ali ne preterano. :)

    ReplyDelete