Saturday, July 27, 2013

EBELIN PROFESSIONAL BEAUTY BLENDER

Kao jedna od vrlo retkih devojaka koje ne vole mat izgled lica, vec prirodno sjajan, svez i zdrav izgled, popularno nazvan i dewy skin look, dugo vec zelim da probam cuveni Beauty Blender.


Kada sam u postu kod nase drage Anibani videla ovaj Ebelin Beauty Blender pomislila sam kako ga verovatno nije kupila u Srbiji i kako je nemoguce da ga nisam videla u dm-u. Ne mozete ni da zamislite koliko sam se obradovala kada mi je rekla da je kupljen u Beogradu, u dm-u. Od tog dana pocela je svakodnevna potraga i ceprkanje po najskrivenijim delovima svake dm drogerije :) Uglavnom sam nalazila na po jedan u svakom petom :) Kada sam prvi (inace tada jedini u tom dm-u) probala prvi put, shvatila sam da bez ovog pink jajasceta vise necu moci da zamislim nanosenje pudera i korektora. Tek u tom trenutku je pocela panika...Sta ako se ovom mom ljubimcu nesto dogodi tokom svakodnevnog koriscenja i pranja?! Pocela sam opsesivno da obilazim svaki dm u Beogradu u cilju pravljenja zaliha. I sta da vam kazem, imam tri komada, za sad :D


Moje bebice na okupu <3
Necu detaljno pisati o ovom pink fenomenu jer smatram da svi vec znate o cemu je rec, vec cu preci na svoje utiske o ovoj fenomenalnoj zameni originalnog Beauty Blendera.


Moram da priznam da sam bila pomalo skepticna kada je u pitanju kvalitet ovog sundjera namenjenom za nanosenje tecnog pudera i korektora. Dugo sam ga testirala i spremala recenziju, jer nisam zelela da se neprijatno iznenadim. Zelela sam da verujem da ce biti izdrzljiv, da se nece pocepati vec nakon nekoliko pranja, da ce mi lice zaista zablistati prilikom nanosenja tecnog pudera sa ovim sundjerom i da ce pruziti bar priblizan efekat onom koji daje Beauty Blender. Na moje neizmerno odusevljenje, ispunio je sva moja ocekivanja, i vise od toga. Iako nisam imala priliku da probam originalni Beauty Blender, i napravim poredjenje sa ovim Ebelin sundjerom, mogu slobodno da kazem da je efekat koji se postize neverovatan. Kada nanesem puder ovim sundjerom lice jednostavno blista. Na povrsini koze lica nema traga od pudera, vec lice izgleda kao da nemate puder, samo mnogo lepse. Znate na sta mislim? :)Vasa koza, samo bolja :)

Kao i originalni Beauty Blender, ovaj Ebelin sundjer se koristi vlazan. Prilikom kvasenja "poraste", sto je meni jako zanimljivo :)

Levo je vlazan, znatno veci od desnog potpuno suvog.
Kako se koristi?

Pokvasite ga pod mlazom mlake vode i nekoliko puta ga nezno stisnete (iscedite). Trudite se da ga ne stiskate noktima i suvise agresivno da se ne bi ostetio (pocepao). Nanesite prstima zeljenu kolicina tecnog pudera po celoj povrsini lica, a nakon toga laganim pokretima, koristeci donji deo sundjera, utapkajte puder i ravnomerno ga rasporedite. Nanesite korektor gde smatrate da je potrebno, ili na mestima gde ga inace stavljate, pa okrenite sundjer sa gornje, spicaste strane, koja je savrsena za teze dostupna mesta na licu (predeo oko nosa i ispod ociju).



Povrsina donjeg dela Ebelin Beauty Blendera je savrsena za brzo nanosenje tecnog pudera
Savrseno oblikovan za teze dostupne delove lica
Nakon svake upotrebe operite svoje malo pink blago mlakom vodom i antibakterijskim sapunom (ili bilo kojim koji inace koristite), nezno iscedite i ostavite ga da se osusi prirodno, na vazduhu.
Verovatno se pitate da li se tesko cisti (pere) puder sa ovog sundjera. Na moje iznenadjenje, nakon ciscenja nikada mi do sad nije ostajao puder u njemu. Lepo se cisti. Ja koristim Dr.Plant antibakterijski sapun sa Aloe Verom i odlicno ga opere :)

Koristim ga vec tri nedelje, svakodnevno ga perem i zaista sam prijatno iznenadjena kvalitetom i izdrzljivoscu ovog sundjera. I dalje izgleda kao nov.




Za vas koje znate nemacki jezik ;)
Primetila sam da mi je potrebna znatno manja kolicina pudera prilikom koriscenja ovog Ebelin Beauty Blendera, sto je sjajno :)

Ukoliko zelite i vi da imate lice kao sa naslovnice i dosadio vam je taj cakey look u cilju mat izgleda vaseg lica, svakako probajte ovaj Ebelin sundjer, koji smatram da je odlicna zamena cuvenom BB-u. Mozete ga kupiti u dm drogerijama, naravno ukoliko budete imale srece da ga nadjete :)
Mala pomoc pri potrazi: Uglavnom se nalaze u korpicama ispod stalka sa cetkicama za makeup, zatureni i vesto sakriveni od pogleda :)
Cena ovog sundjera je i vise nego pristupacna i iznosi 340 dinara.

Moram da priznam da sam vrlo prijatno iznenadjena kako su ga kvalitetno napravili (bar do sad nisam imala neprijatnih iznenadjenja u vidu cepanja istog) i srecna sam sto sam uspela da nadjem i rezervu, za svaki slucaj :)

Na koji nacin vi nanosite tecni puder? Koristite li vase prstice, cekice ili sundjere?
Da li ste koristile Ebelin Beauty Blender? Da li ste probale originalni Beauty Blender?

Love,
Marija

35 comments:

  1. Divno zvuči ali ja se ježim od samog pogleda na sunđerčić a kamoli da ga pipnem aaaa :)
    Meni je najlakše prstima da nanosim puder. Probala sam četkicom ali nemam živaca.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...kako to mislis, jezis se? :)

      Sve je to stvar navike :) Razlika je vidljiva prilikom nanosenja pudera ovim pink jajascetom :)

      Delete
    2. Uh ne pitaj, ne podnosim ništa 'sunđerasto' :D

      Delete
  2. Jedva cekam da kupim. :) :) :)
    Nadam se samo da cu ga naci u dm-u..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zelim ti puno srece ;) Zaista ce ti biti potrebna ;)

      Delete
  3. Odlicaaaan post! Mnogo me raduje sto mislis da je dobar. Gledam ga vec neko vreme u DM-u i mislim se da ga kupim, a posto si ga ishvalila sigurno ga kupujem. Ja puder nanosim iskljucivo cetkom, bockalicom ili sirokom ravnom. Ponekad i rukama zavisi od pudera i vremena. Nikad nisam koristila sundjere i jak ozelim ovaj da probam. P;anirala sam da ga kupim a i onu Ebelin cetkicu za umivanje koja isto stoji pored ovog sundjera. :) Odlican post sa uputstvima. Koristice mi posto nisam to nikad probala ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puuunooo ;) Drago mi je ako smatras da je koristan :*

      Kada ga probas javi utiske, nadam se da ces biti zadovoljna koliko i ja :) Ne zaboravi masazer ;)

      Delete
  4. Jedva čekam ponedeljak da krenem i ja u potragu za mojim! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Srecno Anci :)

      Ako ga nadjes, kada probas pisi svoje utiske :)

      Delete
  5. Nisam još nikad koristila supžvice, ali ovu moram imati jer i ja volim dewy finiš a mislim da bi mi bilo zanimljivo za promijenu stavljati puder sa ovako nečim. Moram se baciti u potragu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probaj, ukoliko volis dewy finis bices iznenadjena efektom koji pruza ovaj sundjercic ;)

      Delete
  6. super, nisam znala da je i ebelin izbacio svoju verziju... moj se jadničak već umorio i naradio, treba mu zamjena ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eto prilike da probas Ebelin ;) Nadam se da ce ti odgovarati ;)

      Delete
  7. Nisam probala niti jedan niti drugi, mada se nešto nagovaram da uzmem originalni jer i ja obožavam dewy look :)

    ReplyDelete
  8. Pravo malo čudo! :D Nisam ih još koristila, svaki put kad ugledam neki se premišejam i na kraju ne kupim, ali mislim da ću probati skorije vreme :D :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaista jeste cudo :) Probaj, bices odusevljena :)

      Delete
  9. Replies
    1. Bas mi je drago da si i ti zadovoljna :) Fenomenalna stvar <3

      Delete
  10. Joj, ja ovo cudo danima jurim po skopskim DM -ovima i nigde ga nema :(( Ocigledno me u Beogradu ceka neki ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kada stignes u Beograd pravac u najblizu dm drogeriju u potragu za svojim ljubimcem :) :*

      Delete
  11. Zanimljiva stvarčica :) Inače koristim flat top buffer s BuyinCoins-a, ali rado bih probala i ovo malo čudo. Nadam se da ću ga naći u mojem dm-u :D

    ReplyDelete
  12. Prilikom kvasenja "poraste", sto je meni jako zanimljivo - Hihihi :) Ja sam mislila da mu je cena oko 600. :/ Svejedno, necu moci da pogledam ovaj sundjer a da ne prasnem u smeh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahahahaahaha...pa nemoj da me zezas!!! Stvarno poraste :D :D :D

      Neee, vrlo je pristupacna i raznumna cena :) Probaj, fenomenalan je ;)

      Delete
  13. Evo procitala tvoj blog i odmah se bacam u kupnju...super si opisala sve i naravno,odmah par komada si rezervirati...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je ako je tako i nadam se da ces biti zadovoljna koliko i ja <3 ;)

      Delete
  14. ranije sam nanosila tecan puder prstima, a pre par dana videla sam ga slucajno u dm-u i odmah kupila.
    sada stvarno se plasim da nikada vise necu moci bez njega. zaista mi je mnooogo olaksao svakodnevno nanosenje sminke i jako sam zadovoljna rezultatom.)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Potpuno te razumem, jer sam i ja ranije tecni puder nanosila prstima, ali od kako sam kupila ovo malo pink cudo, ne mogu da zamislim sminkanje bez njega :D Jako mi je drago da si i ti zadovoljna ;)

      Delete
  15. Odlicna recenzija :)

    ReplyDelete