Saturday, July 13, 2013

AVON PLANET SPA DEAD SEA MINERALS

Iako nemam naviku da stalno, iz meseca u mesec narucujem stvari iz Avona, jer mi nisu bas dostupni, nesto cime sam konstantno odusevljena je njihova Planet Spa kolekcija luksuznih preparata za negu tela. Probala sam sve kolekcije iz ove linije proizvoda, neke sam koristila davno, nekima se jako cesto vracam, a neki su mi must have.


Danas zelim da vam predstavim moju omiljenu Planet Spa kolekciju. U pitanju je Avon Planet Spa Dead Sea Minerals kolekcija. Prva cinjenica koja me fascinira je apsolutno neodoljiv miris ovih preparata. Cela kolekcija je obogacena mineralima iz Mrtvog mora. Svojm snaznim negujucim dejstvom pruza telu savrsenu hidrataciju koja je vidljiva odmah nakon nanosenja svakog preparata pojedinacno.


AVON Planet Spa Dead Sea Minerals Exfoliating Body Scrub

Savrsen piling za celo telo. Koristim ga za piling tela, minimum dva puta nedeljno (tokom leta, u sezoni suncanja i cesce), za piling stopala, kao i piling ruku, minimum jednom nedeljno.
Volim kada pilinzi u sebi sadrze mnogo sitnih piling cestica koje prilikom nanosenja pruzaju prijatan osecaj lagane masaze, uklanjajuci povrsinski sloj i mrtve celije sa koze. U sebi sadrzi cestice koje mene podsecaju na morsku so, kao i sitne crne piling cestice. Nakon koriscenja ovog pilinga telo je osetno cisto i glatko na dodir. Predstavlja savrsenu pripremu tela za dubinsku negu. U mom slucaju, nakon koriscenja ovog pilinga, na telo nanosim puter za dubinsku hidrataciju iz iste kolekcije. Savrseno se dopunjuju.
Dolazi u tubi 150 ml
Kataloska prodaja.



 

AVON Planet Spa Dead Sea Minerals Nourishing Body Butter 

Ovaj super hranjivi puter za telo sa mineralima iz Mrtvog mora pruža vrhunsku hidrataciju koja traje 24 h. Dubinski hrani suvu kozu čineci je izuzetno nežnom i glatkom na dodir. Smiruje iritiranu kožu tela. Lagana formula, koja se lako i brzo apsorbuje, ne ostavljajuci masan trag na povrsini koze. Nakon nanosenja ovog putera koza dobija onaj, kako ja volim da kazem, gumeni osecaj prilikom dodira. Neverovatno!
Dolazi u atraktivnoj plasticnoj teglici od 200 ml
Kataloska prodaja. 



AVON Planet Spa Dead Sea Minerals Hand Cream

Ženske ruke-simbol prefinjenosti i nege. Ova fenomenalna krema za negu ruku dubinski hidrira i čini izuzetno suvu kozu super-glatkom. Ojačava nokte i štiti ih od lomljenja. Održava ruke mekim, glatkim i čini da izgledaju mlađe.
Tuba od 75 ml.
Kataloska prodaja.



AVON Planet Spa Dead Sea Minerals Foot Cream

Ova hranjiva krema za negu stopala, kao i cela kolekcija, pruza dubinsku negu i hidrataciju. Omeksava grubu, suvu kozu stopala, cineci je revitaliziranom, glatkom i izuzetno mekom na dodir. Jedna od onih krema koje preporode kozu i vrate joj sjaj i zdrav izgled.
Kao i krema za negu ruku, i ova krema dolazi u tubi od 75 ml.
Kataloska prodaja.


Verujem da je vecina vas vec probala, makar jednom, ovu Avon Planet Spa kolekciju na bazi minerala iz Mrtvog mora. Interesuju me vasa iskustva :) Ukoliko ste slucajno propustili da probate, moja topla preporuka :)

Koja je vasa omiljena Planet Spa linija? 

Love,
Marija 

28 comments:

  1. Nisam nikad probala te proizvode, zapravo ne pamtim kad sam poslednji put imala nešto iz Avon-a, ne znam ni sama zašto :D Baš deluje dobro! ;) :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Potpuno te razumem... Ovo je nesto sto se trudim da uvek imam i cesto pravim zalihe jer mi bas odgovara :)

      Delete
  2. Imala sam sve ove proizvode, odlični su. Ne znam za omiljenu liniju, možda ova ili ona sa maslinom uljem, tečko je odlučiti se :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da i tebi odgovaraju :)

      I linija sa maslinovim uljem je fenomenalna :)

      Delete
  3. Planet spa masku sam dobila skoro, predobra je. Predobra. Generalno je linija hvaljena i to sa punim pravom :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slazem se ;)
      Drago mi je da si i ti zadovoljna ;)

      Delete
  4. Nisam probala nista od ovih proizvoda, ne narucujem stvari iz Avon-a iz cistih predrasuda, ali bas si me zainteresovala za piling i puter! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Razumem te, cesto imamo predrasude o odredjenoj kozmetickoj kuci pa izbegavamo njihove proizvode :( Ja sam jedna od takvih, nazalost :(

      Kada je u pitanju Planet Spa kolekcija, smatram da je nemoguce da nekome ne odgovara, jer su zaista kvalitetni preparati :) Piling i puter su neophodni :D

      Delete
  5. Nemam naviku da kupujem preko kataloga tako da nisam probala ništa od ovoga. Dosta su hvaljeni ovi proizvodi tako da čim se dokopam kataloga naručiću :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znam, kao i vecina nas :D

      Zaista ti toplo preporucujem, ukoliko budes u mogucnosti, da obratis paznju na ovu kolekciju. Verujem da ce ti se dopasti :)

      Delete
  6. E bas sam gledala ovu kolekciju i pitala se a li da je uzmem. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eto...nadam se da ces se odluciti da probas ;) Vredi :)

      Delete
  7. Moja sea puter miris fenomenalan,vec sam potrosilla,narucujem opet, sada imaju nova pakovanja u novom katalogu i jedva cekammmmm!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sto se mirisa tice, i meni je definitivno linija sa sea butterom favorit :) Nisam znala da imaju novo pakovanje :) Ovo im je bilo bas slatko :)

      Delete
  8. Isprobala sam sve sto se izAvona isprobati moze, Planet Spa im je mozda i najbolja linija i ti proizvodi su jako kvalitetni a sada je samo stvar ukusa sto se mirisa tice. Meni je miris konkretno ove linije minerala mrtvog mora pomalo napadan, vecini prija meni je tako-tako. Odgovarala mi je maska za lice i krema za ruke kao i stopala, iako mi je za stopala vremenom postalo potrebno nesto hranljivije. No jedna od jacih strana ove linije je sto je nemasna te odgovara masnoj i mjesovitoj kozi. Po pitanju mirisa, meni je naljpesa maslina, goji bobice su takodjer jako lijepe, lavanda mi je posebna jer ja inace jako volim lavandu a i tajlandski lotos mi je uhhh, bas fenomenalan miris. Nemas pojma koliko sam ja bila zaludjena Avonom - skoro deceniju! :))) Divan post draga, kao i uvijek od tebe <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno, draga Selma :) :*

      Slazem se sto se tice ukusa kada su mirisi u pitanju ;) Svaciji nosic drugacije reaguje :D
      Sto se tice mirisa Planet Spa kolekcije, najlepsi mi je miris linije preparata sa shea butterom, kao i linije sa lavandom :)

      Delete
  9. Jako me mame krema za stopala i piling za telo :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ukoliko se dvoumis, preporucujem ti da probas :) Verujem da se neces pokajati :)

      Delete
  10. Probala sam kremu za stopala, odlična!

    ReplyDelete
  11. Nikako da uzmem neki dobar piling, imam 100 nekih na pameti, ali nikako da se nakanim (da je senka za oči u pitanju, ne bih čekala večnost kao sad). Ovaj mi odlično zvuči, nego me mrzi da se ganjam sa ženom koja prodaje. Već godinama koristim masku za lice i telo, preporučujem obe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znam, razumem te u potpunosti :)

      Super je, probaj ako budes u mogucnosti :)
      Koristila sam i masku za lice i telo, ali davno. Secam se da su mi bile odlicne :)

      Delete
  12. obozavam dead sea kolekciju! kremu za ruke, masku za lice i buter <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bas mi je drago da to cujem :) Zaista je fenomenalna :)

      Delete
  13. Jaooo koliko su kvalitetni i divnoooo mirisuuuu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slazem se ;)
      Meni se bas dopada miris ove kolekcije, ali ima i onih koji nisu bas odusevljeni :) Ukusi su razliciti...drago mi je da i ti volis ovu liniju :)

      Delete
  14. E kupicu taj piling za telo. I bas reko da pogledam neku recenziju kad nabasam na ovu tvoju i setim se da sam je citala :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odlican je ;)

      Ja sam sad narucila onaj sa maslinovim uljem ;) Secam se da sam ga jednom, davno koristila i bio mi je najbolji od svih koje sam probala ;)

      Delete