Thursday, May 16, 2013

NOTD: CHINA GLAZE MOONLIGHT&PIZZAZZ


Obozavam sljokicaste nokte!!! Ne samo nokte, volim sve sto svetluca!!! Danas sam odlucila da vam pretstavim manikir koji trenutno nosim. Jednostavan, ali efektan. Mozete da se igrate bojama (bazom), kao i sljokicama (top coat-om). Razveselite ove divne prolecne dane ;)


U zavisnosti od raspolozenja mozete poceti nanosenje sljokicastog top coat-a od pocetka nokatne ploce ili od sredine ka vrhovima. Mozete i ceo nokat obloziti sljokicama, ili kao i ja samo jedan. Sjajna zavrsnica je zagarantovana u svakom slucaju :)




China Glaze Moonlight- Divan "mlecno beli" lak, kako ga ja nazivam ;) U zavisnosti od efekta koji zelite da postignete, sa jednim slojem je skoro proziran, tako da ga mozete upotrebiti, recimo, za french manikir. Savrseno se nadogradjuje do zeljene pokrivenosti. Ja sam nanela 3 sloja, za efekat sa fotografije.

China Glaze Pizzazz-Jako je gust. Sa jednim slojem ostavlja mnogo sljokica na noktu. U sebi sadrzi srebrni, pink, plavi, zlatan, zeleni i narandzasti gliter. Na fotografijama su dva sloja, zbog nesto jaceg bling-bling efekta. Ukoliko smatrate da je ovo previse, mozete se zadrzati i na jednom sloju sljokica :)

Vestacko osvetljenje

Na prirodnom, dnevnom svetlu

Nosite li i vi sljokicaste nokte?

Love,
Marija

12 comments:

  1. Volim sljokicave nokte ali mrzim da ih skidam. Mrzi me da zamotavam nokte u vatu i cekam pa onda svaki put ipak trljam do iznemoglosti. Svidja mi se ova tvoja kombinacija :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :*
      I mene mrzi, ali suvise volim sljokice da bih zbog skidanja odustala od njih :D

      Delete
  2. Kombinacija je savrsena! Moram je probati :**
    Prelepi i negovani su ti nokti <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Dolce :*
      Jako su mi dragi komplimeni vezano za nokte, od ljudi koji imaju prelepe noktice, kao ti ;)
      Probaj, i obavezno postavi slicice tvojih sljokicastih noktica :)

      Delete
  3. prelepa kombinacija! stvarno si majstor za manikir :)

    ReplyDelete
  4. Woow odusevljena sam kako ti lepo stoji...

    ReplyDelete