Saturday, May 25, 2013

LUSH HONEY TRAP LIP BALM



Verujem da svi Lush fanovi znaju za Honey Trap Lip Balm ;) Rec je o superhranjivom balzamu za usne na bazi meda. Od kad sam ga kupila pre nekoliko meseci, ne mogu da prestanem da ga koristim. Predstavlja moju svakodnevnu negu usana. Jedan je on onih jacih balzama koji kada nanosite ne klizi lako po usnama, ostavljajuci usne sjajnim, vec je dosta gust. Usnama pruza dubinsku negu, bez masnih tragova. Meni je ovo jako bitno, jer pre svakog sminkanja, obavezno uradim piling usana i nanesm balzam. Na ovaj nacin uklonim mrtve celije sa povrsine usana i pruzim im neophodnu negu. Jako je nezgodno naneti ruz preko balzama koji isuvise sija (kao npr.sto je slucaj sa svakim Labellom), ruz se nece dobro fiksirati za usne, i jako brzo ce skliznuti boja sa njih. Ukoliko preskocite ovaj korak i nanesete ruz na dehidrirane i ispucale usne...pa, znate vec i same kako to izgleda :) Neuredno, ostavljajuci jako los utisak o vama. Nakon nanosenja Honey Trap balzama, odmah mozete nastaviti sa nanosenjem ruza. Narocito mi se pokazao kao dobar prilikom nanosenja mat ruzeva, koji jako isusuju usne, cak i usne koje nemaju prirodnu tendenciju ka isusivanju, ucine suvim.

 
Ponekad imam osecaj kada nanesem pojedine balzame da mi samo trenutno hidriraju usne, ali cim ih koza upije, usne su mi jos isusenije. Da li vam je poznat taj osecaj? Honey Trap je jedan od jako retkih balzama za usne koji kada koza upije, ostaje dugo nahranjena i super hidrirana, bez isusivanja. Usne ostavlja neverovatno mekim i slatkim ;)

Sastav LUSH Honey Trap Lip Balm-a:

Mirise na med i belu cokoladu. Ko ne voli miris meda, i uopste slatke, gurmanske mirise, bolje da ga preskoci. Mnogi ga izbegavaju bas iz ovog razloga. Neki cak kazu da im bas neprijatno mirise :( Meni mirise prelepo, i dugo nakon nanosenja osecam njegov medeni miris na usnama (kao i ukus).

Pakovanje je mnogo slatko. Tanka, mala metalna kutijica, prepuna eksplozivnih mirisa i dubinske nege. Savrsena za neseser, zauzima jako malo prostora. Jedino sto mi smeta kod pakovanja je to sto se svaki put pipka prstima, pa je savrseno za razvoj bakterija. Ali ni to nije veliki problem, ako nosite sa sobom neko sredstvo za dezinfekciju ili vlazne maramice ;)

LUSH Honey Trap Lip Balm je definitivno najbolji balzam za negu usana koji sam do sad koristila. Kao lip balm junkie probala sam mnoge, i stalno sam u potrazi za nekim novim, boljim, ali ovaj je na vrhu moje liste. Ne znam sta cu kada ga potrosim, jer vise nemamo LUSH u Srbiji :(

Da li ste koristile neke od LUSH-ovih balzama za usne? Koji vam je omiljeni?


Love,
Marija

15 comments:

  1. Koristila sam Whipstick koji mi je jedan od najboljih mazalica za usne!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam se dvoumila izmedju Whipstick-a i Honey Trap-a, ali sam se ipak odlucila za ovog medenog, jer imam vec cokoladni (Fresh Homemade Cosmetics Milk&Chocolate Lip Therapy), koji takodje obozavam ;)

      Delete
    2. I meni je Whipstick omiljeni. Kod Honeytrap mi smeta ulje mente, koje kvari divnu kombinaciju bele cokolade i meda. S obzirom da u Srbiji vise nemamo Lush, za koji balzam mislite da moze da parira ovima?

      Delete
  2. Oooodlicni su Lush balzami, potpuno razumijem tvoje odusevljenje! <3
    Ja trenutno koristim Blistex mazalice i oni su mi odlicni, iznenadjujuce brzo su mi oporavili usne. Ako budes ikada trazila jeftiniju mazalicu za usne ja bih njih od srca preporucila :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nikad nisam koristila Blistex :(
      Hvala ti puno na preporuci :* Probacu sigurno ;)

      Delete
  3. nisam koristila nijedan a bas sam zelela da ih isporobam ... ali onda su se zatvorili kod nas :( mozda ga nabavim negde na putovanju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Steta ;( Ako budes u prilici, obavezno ga nabavi :) Neces se pokajati ;)

      I meni je jako zao, planirala sam jos mnogo stvari da probam, ali sam kasno saznala da odlaze, ponovo :(

      Delete
  4. Med i bijela čokolada :)
    Predivno zvuči!
    Otkako je Lush zatvorio tu kod nas u Splitu, nekako sam ga baš zapostavila :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa da, tako to obicno biva :( Steta! Imaju zaista kvalitetnu kozmetiku :)
      Mene uvek jako rastuzi kad nam neki brend ode, bilo da je u pitanju kozmetika ili garderoba :(
      Steta sto LUSH nije opstao :(

      Delete
  5. Do Lush kozmetike bas dugo nisam dosla :) zadnji put sam svasta nesto narucila ali bih htjela makar do Sarajeva da ja to sama njuskam i biram :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Svakako je zanimljivije kad lepo sama sve to vidis, i kad je LUSH u pitanju njusnes ;)

      Delete
  6. Super zvuči :) Šteta što je LUSH otišao :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, bas steta... Ostaje nam samo da se nadamo da ce se ponovo vratiti... :(

      Delete
  7. Obozavam ta njihova pakovanjca :) Imala sam onaj pulse balm Flying fox, kako je to mirisalo, aaa <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, divna su im pakovanja! Mala i prekticna ;)
      Ne znam kakav je taj sto si koristila :( Ali verujem da je extra ;)

      Delete