Tuesday, May 7, 2013

L'OREAL PARIS PREFERENCE WILD OMBRE


Juce smo sestra i ja otisle u Lilly da kupimo neke stvari(uvek preko potrebne), i kako je moja sestra odlucnija od mene i stalno eksperimentise sa svojom kosom, bez straha, resila je da proba L'oreal Wild Ombre set. Bila sam malo skepticna kako ce to ispasti i da li cu uspeti da joj uradim dobro. Resila sam da slikam i podelim ovo iskustvo sa vama. Zao mi je sto nije bilo nikoga pored nas da slika ceo postupak nanosenja, ali verujem da ce vam znaciti i ove slike.

Pre svega, zelim da napomenem da nisam profesionalni frizer, ovo je samo moje iskustvo koje sam imala sa koriscenjem L'oreal ombre seta!

Stanje je sledece:

Kako sam vec prethodno spomenula, moja sestra jako cesto menja boje i frizure. Voli da eksperimentise i ne boji se promena. Njena prirodna boja kose je tamno smedja, sa crvenkastim pigmentima. Bila je plava, pa onda presla u tamno smedju, skoro crnu, pa onda ponovo plava, pa opet tamno smedja, i sad je resila da proba ombre. Kako je prethodno bila ofarbana sa ledeno kestenjastom Casting Creme Gloss od L'oreala, otisla je kod frizera na skidanje boje, samo sa vrhova kose. Nakon toga vrhovi su joj postali jaaakooo osteceni (sto mozete i videti na slikama koje slede), nije zelela da ih osisa,vec na bilo koji nacin da ih zakamuflira i sacuva. Evo kako je ispalo...

Sadrzaj L'oreal Wild Ombres seta
U prilozenom uputstvu je sve lepo objasnjeno, korak po korak


Postupak je sledeci:

Stavite rukavice, skinete poklopac sa izbeljivaca, stavite puder u izbeljivac, protresete. Nakon toga iscedite boju iz tube u izbeljivac. Ponovo protresete i skinete poklopac. Nanesete farbu po celoj duzini cetke koja se nalazi u setu i pocnete sa nanosenjiem.
U zavisnosti od duzine kose odlucujete odakle cete poceti sencenje. Ja sam zelela da uradim sestri sencenje od brade, pa da polako prelazi u plavu koju vec ima na vrhovima. Ona je zelela da pocnem sencenje malo vise, negde u visini ociju.
Predvidjeno vreme  delovanja preparata je od 25-45 minuta. Na uputstvu se navodi da se ne sme prekoraciti dozvoljeno vreme delovanja od max 45 minuta. Evo kako je to izgledalo nakon 35 minuta, nakon cega je oprala kosu sa samponom i balzamom koji se nalazi u setu.


Zar nije predivna boja?





Meni se jako svideo krajnji rezultat. Sestra je zadovoljna(sto mi je najbitnije), jedino sto joj se cini da je malo vise "narandzasto" za njen ukus.




U Lilly-ju je ovaj set trenutno na snizenju, mozete ga kupiti po ceni od oko 800 dinara (redovna cena je, cini mi se, oko 1 100 dinara). Nisam sigurna koliko traje snizenje, pa ako ste zainteresovane, pozurite u najblizi Lilly ;)
U ponudi su tri nijanse, za svetlu, srednje tamnu i tamnu kosu.

Sta mislite o ombre efektu bojenja kose?


Love,
Marija

22 comments:

  1. jeeej, uspela si veceras da objavis post :D
    meni se jako svidja kako je ispalo, bas joj dobro stoji :) samo sto sam ja planirala da krenem od visine brade :)
    steta sto nisam znala da je akcija u liliju :((

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaa ;)
      I ja volim da krece u visini brade, ali ona je zelela bas ovako ;) Nikako nismo mogle da se usaglasimo ;D Mozda i ja sebi uradim ombre...mozda... Malo mi ja zao da posvetljujem krajeve kose koji su mi inace suvi, a jako dugo pustam kosu :( sporo mi raste...
      Steta sto nisi znala za akciju :(

      Delete
    2. I da, jedva cekam da vidim kako je tebi ispalo ;)

      Delete
  2. Super je ispalo, bas joj je lepa kosa. I bravo za tebe :)

    ReplyDelete
  3. Odlicna je ispalo,ja ne mislim da je previse narandzasto...I ja nesto obilazim oko tih farbi,mozda se odlucim da experimentisem sa kosom :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala draga ;*
      Meni se isto svidja nijansa, i nije mi narandzasta ;) Ja i dalje razmisljam...da ili ne... :D Mrzim svoju neodlucnost!!! ;P

      Delete
  4. Baš mi se dopada što joj je prelaz trikolore!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Interesantno je ;) Drugacije. Posebno dodje do izrazaja kad je kosa uvijena ;)

      Delete
  5. savršen joj je Ombre ali baš baš, :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Bamby :) Evo i seka se zahvaljuje ;)

      Delete
  6. Da li mora da bude i narandzasta i plava nijansa il ste vi to bas tako htele? :) Moze li samo plava?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mi smo tako htele, odnosno ona je zelela tako :)
      Naravno da moze :D Svako sam kreira look kakav zeli :)

      Delete
  7. Zasto ja ovo vidim sada, licite lepotice dve! :))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ;)

      Dok neki smatraju da ne licimo uopste, drugi kazu da smo iste, ustvari imamo isti osmeh :)

      Delete
  8. Ja cu da isprobam a imam samo 13 godina xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moja preporuka je da se ipak prepustis vestim rukama frizera kako bi bila zadovoljna postignutim rezultatima, ili da ti neko stariji pomogne oko farbanja, nemoj nikako samostalno da pokusavas :)

      Delete
  9. ja toliko dugo zelim ombre,mada me svi odvracaju od te namere jer mi je kosa odlicnog kvaliteta,cak i sama prirodno izgledam kao da imam neke pramenove!! :) gledala sam ovu farbu,ali su mi vise preporucili garnijerovu 111,jer je bas za prosvetljivanje,svidja mi se ovaj ombre,ali bih ga za svoj ukus spustila mnogoooooo nize,no,super je! i bas ste lepe!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blago tebi sa tvojom "prosaranom kosom", meni se to jako svidja, kada je prirodno satirana ;)

      Sve je to stvar ukusa, najbolje je da sama odlucis odakle ce da ti pocne svetliji deo ;)
      Hvala puno :*

      Delete
  10. Mogu ti reci da si uradila bolje nego sto bi uradilo 70% frizera i mislim da je ovako mnogo lepse nego da si radila u visini brade :)

    ReplyDelete