Tuesday, May 7, 2013

CHINA GLAZE BAHAMIAN ESCAPE

Svi oni koji me dobro poznaju, znaju da obozavam da ukrasavam nokte. Jos kao tinejdzerka sam uzivala u ukrasavanju svojih noktiju, kao i  noktiju svojih drugarica. Nekima je to isuvise komplikovano, nemaju "mirnu"ruku ili jednostavo nemaju strpljenje za ovako nesto, ali ja u tome uzivam, na neki nacin me opusta ;) Evo cime sam se to zanimala pre neki dan ;)


Volim sve nijanse plave na svojim noktima. Kobalt plava, pastel plava, plave sljokice, teget plava... Ovaj China Glaze Bahamian Escape mi je posebno drag. Pruza savrseno pokrivanje vec prilikom nanosenja prvog sloja, ali ja uvek nanosim dva sloja laka za nokte.

Proizvodi koje sam koristila
Golden Rose Nail Art-srebrni lak sa tankom cetkicom za nail art. Pruza mogucnost savrsene kontrole prilikom izvlacenja ravnih linija.
Ove slatke stikere za nokte sam kupila na sajmu kozmetike, prosle godine, na standu Alexandar Cosmetics-a. U ponudi su imali i zlatnu verziju ovih stikera

Kako vam se dopada? Da li volite plavu boju na svojim nokticima?

Love,
Marija

6 comments:

  1. ja sam vec videla na instagramu, pa srce ide i na blogu :)

    ReplyDelete
  2. Preslatko je,pogotovu ove koskice :)

    ReplyDelete
  3. Premedeno, tek sad videh! Koskice su apsolutni hit :D
    Bas moram videti nalepnice uvek projurim i odem do China glaze-a i Seche-a :D

    Prelepo ti stoji BE!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :*
      Ja obozavam stikere, i imam ih mnogo :) Nekako mi ulepsaju noktice, i teraju me da ih stalno gledam :) Ima mnogo interesantnih :) Videces kod mene na blogu, uostalom, ja ih uglavnom stalno nosim :) Jednostavno zalepis, i imas extra detalj!

      Delete