Monday, July 25, 2016

Maybelline The Blushed Nudes



Nakon The Nudes palete senki, Maybelline je za sve ljubitelje neutralnih nijansi kreirao novu paletu senki u neodoljivim, ženstvenim tonovima protkanim roze zlatom, The Blushed Nudes.


The Blushed Nudes paleta senki dolazi u pakovanju boje roze zlata u okviru koje se nalazi 12 senki za oči koje se savršeno kombinuju medjusobno. Proizvodjač navodi da pomoću ove palete možete kreirati čak 13 različitih look-ova, a na poledjini palete pronaćićete i predloge.

U sklopu palete nalazi se i aplikator koji sa jedne strane ima četkicu koja je upotrebljiva i precizna, a sa druge strane sundjerasti aplikator koji ja ne koristim.

Pakovanje je čvrsto i lepo se zatvara, što je meni jako važno, jer nema potrebe za razmišljanjem oko mogućeg svojevoljnog otvaranja proizvoda.

Sadrži 9,6 g.


Sam pogled na ovo savršeno pakovanje čini mi proces šminkanja još lepšim ritualom, a izbor nijansi malo podseća na Urban Decay Naked3 paletu senki..

Od 12 nijansi samo je jedna sa mat finišom, dok su ostale uglavnom sedefaste, metalik, a pojedine i sa nešto krupnijim svetlucavim česticama.


U prvom redu nalaze se svetlije nijanse, dok je drugi red obogaćen kombinacijom zlatne, braon sa zlatnim šljokicama, sive, ružičaste i tamno ljubičaste sa predivnim rose gold šljokicama.




Većina njih je dobro pigmentovana, jer su uglavnom sjajnog finiša, a one u prvom redu, iako su pojedine nešto slabije pigmentacije, odlične su za blend, posvetljivanje unutrašnjeg ugla oka, kao i za nanošenje na predeo ispod obrva. Nijanse u drugom redu, kao što možete videti na swatchu ispod su izuzetne pigmentovanosti.

*Swatchevi na ruci, po jedan sloj senke, bez baze.

Iz prvog reda najviše volim:

  • Prvu koja je bazno bela, nešto slabije pigmentacije, sa vrlo diskretnim belim svetlucavim pigmentima i kao takva mi je omiljena za nanošenje ispod obrva.
  • Druga mi je jedna od tri omiljene iz cele palete. Biserna šampanj nijansa protkana roze zlatom, omiljena za posvetljivanje unutrašnjeg ugla oka.
  • Peta, kao jedina potpuno mat iz cele palete, najdraža mi je za blend i nanošenje u pregibu kapka. Hladna, zagasito ružičasta sa nešto ljubičaste u sebi vidljive pod odredjenim osvetljenjem.
Iz drugog reda, najdraže su mi:

  • Prva, predivna zlatna, sa rose gold sjajem. Najčešće je nanosim preko cele površine gornjeg kapka. Odlično je pigmentovana.
  • Peta, takodje odlično pigmentovana i najčešće korišćena. Oduševljena sam načinom na koji osveži moje braon oči. Nikada do sada nisam koristila ovakve nijanse na svojim kapcima, o ova boja je upravo ona u kojoj u poslednje vreme baš uživam. Kao i prethodnu, najviše volim da je nanesem preko celog kapka, što možete i videti na fotografiji ispod. 
  • Poslednja, šesta, je jedna od meni najinteresantnijih iz cele palete. Najtamnija, najintenzivnija, braon baza sa nešto krupnijim česticama u rose gold/ljubičastim tonovima. Savršeno se poigrava sa svetlošću i divno izgleda na braon očima.
*Moje tri najdraze nijanse iz cele palete, druga iz prvog reda, peta i šesta iz drugog.
Na fotografijama ispod možete videti neke od kreiranih makeup look-ova korišćenjem Maybelline The Blushed Nudes palete senki.




The Blushed Nudes paleta senki svojom pažljivo biranom kombinacijom boja pristaje svim damama, bez obzira na boju očiju, tena i kose. Nijanse su dobro izbalansirane i pružaju mnogo kombinacija, kako za dnevne, neutralnije i nosivije look-ove, tako i za one večernje, glamuroznije i efektnije.

Ova paleta je pravi izbor za dame koje vole metalik/sedefaste senke na svojim očim. Lepo će naglasiti pogled, otvoriti ga, a posebno će lepo izgledati ukoliko vam je koža blago preplanula, jer su nijanse kao stvorene za bronzani ten.

Pristupačna, razumne cene, sa nijansama koje su lepo uskladjene, svilenkaste teksture i dobre pigmentovanosti, ova paleta je zaista vredna pažnje.


Cena ove palete iznosi oko 1300 dinara, a možete je kupiti u našim drogerijama (dm i Lilly).


Da li ste probale novu The Blushed Nudes paletu senki od Maybelline New York? Kako vam se čini?


S puno ljubavi,
Marija




14 comments:

  1. Odlican post!Paleta deluje jako kvalitetno i korisno,baš mi se svidja što su boje tako izabrane da se može napraviti i rozikasti i braonkasti look!
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala <3

      Jeste, bas su pazljivo birane nijanse, lake za kombinovanje medjusobno ;)

      Delete
  2. Za mene je susret sa ovom paletom bila ljubav na prvi pogled. :D Inače su mi senke za oči omiljeni proizvodi za šminkanje, pa tako sa nestrpljenjem iščekujem da stignu kod nas, kad vidim da je neka lepa paleta u ponudi. Jedino što bi mene više usrećilo jeste da je veći broj senki u paleti sa mat završnicom. Već jako dugo tražim neku paletu koja je cela mat i da su nijanse kremkaste, braon i bordo, pa ako imate neki predlog bila bih vam svima mnogo zahvalna.
    Veliki pozdrav od Nataše. :D

    P.S. Sve pohvale za blog, obožavam da čitam sve tvoje postove i neretko upravo od tebe i saznam za neke nove karmine, lakove i beauty proizvode koje beskrajno zavolim kad ih kupim. Samo tako nastavi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Natasa draga, neizmerno hvala na pohvalama za moj rad, srce mi je puno sto to cujem <3


      Nazalost, kod nas se ne mogu naci mat bordo senke u sklopu palete, drogerijskog ranga. Jedino sto bih mogla da ti preporucim, je da recimo, pogledas u Inglotu. Oni imaju divne borno nijanse i freedom sistem, gde ti sama kreiras svoju paletu. Jeste nesto mozda skuplja varijanta, ali ako volis senke i spremna si da izdvojis nesto vecu kolicinu novca za njih, vredi investirati, odlicnog su kvaliteta.

      Veliki pozdrav za tebe ;)

      Delete
  3. Super post :D mnogo mi se svidja paleta, mozda cu je kupiti, a ocekivala sam da ce biti mnogo skuplja, skroz je okej cena za razliku od senki od nekih drugih vecih brendova

    www.infashionchains.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Natasa <3

      Slazem se oko cene, zaista je vrlo pristupacna, a ima puno divnih boja. Svakako vredi svaki ulozeni dinar ;)

      Delete
  4. Ovo gledam svaki dan kad udjem u Lilly. Sigurno cu pokleknuti i kupiti je. Imam onu koju su prvu izbacili i isto je odlicna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nemam prvu, nude, ali verujem da je i ona takodje sjajna. Ja sam ovom bas zadovoljna, nijanse kao da sam sama birala <3 Verujem da ce se i tebi dopasti i da ce ti lepo stajati, ako odlucis da je kupis ;)

      Delete
  5. Odlicno izgleda, dugo je vec gledam ali nikako da je uzmem. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaista jeste odlicna, vredna je paznje, svakako <3

      Delete
  6. Uff, odlična recenzija, odlične fotke, prelepa ti - PRODATO ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anci, draga, od tebe uvek lepe reci <3 <3 <3 Hvala ti <3 :*
      Nadam se da ces i ti u njoj uzivati :)

      Delete
  7. Sto rece neko vec, zaista ljubav na prvi pogled...izmedju nje, l'oreal i rimmel slicnih paleta odabrah nju pre svega zbog ovih roze nijansi,kojih u druge 2 nema...fantastican izbor po ceni od 770din, na akcoji do 15.01.2017. u Lilly drogeriji, naravno da sam je odmah kupila, i nakon samo 2-3 dana koriscenja vidim da je zaista odlican izbor, a neki moj utisak je da je pre svega za dnevne varijante...bravo za odlican post i fotke, prelepo :)

    ReplyDelete
  8. Sto rece neko vec, zaista ljubav na prvi pogled...izmedju nje, l'oreal i rimmel slicnih paleta odabrah nju pre svega zbog ovih roze nijansi,kojih u druge 2 nema...fantastican izbor po ceni od 770din, na akcoji do 15.01.2017. u Lilly drogeriji, naravno da sam je odmah kupila, i nakon samo 2-3 dana koriscenja vidim da je zaista odlican izbor, a neki moj utisak je da je pre svega za dnevne varijante...bravo za odlican post i fotke, prelepo :)

    ReplyDelete