Friday, March 28, 2014

23.MEDJUNARODNI SAJAM KOZMETIKE "DODIR PARIZA"






26. i 27.aprila u hali 2 Beogradskog sajma, bice odrzan 23. medjunarodni sajam i kongres kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja, Dodir Pariza. Preko 190 izlagaca na preko 3000 kvadrata izlozbenog prostora, sve posetioce ocekuju brojna predavanja, takmicenja i seminari. Posetioci ce imati priliku da prisustvuju predstavljanju novih proizvoda, aparata i preparata, kao i mogucnost da ostvare popuste prilikom kupovine.

Pored izlozbenog dela gde posetioci mogu da pronadju sve ono sto im je potrebno bilo za licnu ili profesionalnu upotrebu, poput proizvoda za negu koze lica i tela, negu kose, solarijume, pribor za nadogradnju noktiju i nail art i akril, na sajmu postoji i kongresni deo gde ce biti odrzano preko 30 vrlo kvalitetnih, i edukativnih predavanja.
Profesionalci u industriji lepote, kao i svi oni koje vode racuna o zdravom zivotu i lepom izgledu, ne bi trebalo da propuste ovo lepo desavanje, koje se vec 12 godina unazad odrzava dva puta godisnje u nasem lepom gradu i dovodi mnoga svetska imena i strucnjake u svom poslu koji odrzavaju razne seminare. Ove godine, na sajmu Vas ocekuju brojni domaci, evropski i svetski frizeri:

  • Stejsi Broton, jedan od najboljih svetskih frizera, clan asocijacije myhairdressers.com koji ce odrzati Look & Learn seminare oba dana tokom trajanja sajma. Visi umetnicki direktor u Vidal Sassoon Akademiji, bio je pionir firme i njen ambasador. Svi zainteresovani posetioci sajma imace priliku da tokom demonstriranja brojnih tehnika sisanja, kolorisanja i modeliranja kose, nauce kako da za samo godinu dana unaprede svoje znanje i vestine.
  • Chelsea Blair, Amika edukator, posvecena stilizovanju kose za razne editorijale, vrlo cesto iza scene New York Fashion Week-a,
  • Diva Professional Styling edukatori Joseph Koniak, britanski stilista koji iza sebe ima rad na velikim filmskim hitovima, kao i sa mnogim modnim ikonama poput Kate Moss i Naomi Kampbell; Stephen Hamilton, popularni frizer i stilista mnogih svetskih zvezda.
  • Edukator za Free Limix profesionalni stilista iz Italije Alessandro Pergraffi, Michael Marenco, poznati svetski frizer i stilista, kreativni direktor mnogih modnih dogadjaja. Godinama unazad angazovan je od strane TONY&GUY tima i mnogih drugih svetskih brendova, poznatim u frizerskoj bransi. Radio je i za mnoge modne brendove, a neki od njih su Chanel, Dior, Versace, Prada, Fendi, Swarovski, Cavalli, Nina Ricci i mnogi drugi.
  • Dieter Caiser koji je vec 26 godina Schwarzkopf Professional trener i 4 godine Indola trener.

*izvor

Ono sto bi moglo da bude interesantno za sve kozmeticare je cinjenica da ih ocekuje mogucnost uclanjenja u CIDESCO , medjunarodni komitet za estetiku i kozmetologiju. Sertifikat koji izdaje CIDESCO validan je u celom svetu. Na spisku predavaca na kongresu nalaze se:

  • dr Andrea Bovaro, predsednik CIDESCO Italija
  • prof Alessandro Paoletto, potpredsednik CIDESCO Italija
  • dr Vera Zec
  • dr Slavica Siler Marinkovic
  • prim dr Gorana Isailovic
  • Olivera Ptica, trener licnog razvoja i umeca komunikacije
  • Lorena Ajenjo Fernandez, nutyricionista iz Spanije
  • dr Vesna Marinkovic Micic
  • dr Vesna A. Ignjatovic Stojiljkovic
  • mr Vesna Sajdl
  • dr Ana Loncar
  • mr ph Sonja Popovic...

Magic&Nails, 4.otvoreni sampionat Balkana u modeliranju i dizajniranju noktiju u organizaciji estetske akademije Lesja Karic, bice odrzan oba dana tokom trajanja sajma. Meni licno, ovo ce biti jako interesantno, a verujem i svima vama koji volite nail art, bilo da se time bavite profesionalno ili za svoju dusu.

Takodje, u nedelju, 27.aprila, bice odrzano i tradicionalno takmicenje  Face & Body Art, 15. po redu, u organizaciji studija Martina. Secam se, pre nekoliko godina dok je moja sestra isla u srednju Medicinsku skolu, cesto je ucestvovala na ovom takmicenju, kao "umetnik" i kao model. Jos tada sam volela da prisustvujem ovom lepom takmicenju, a i sada, svaki put na sajmu volim da se zadrzim u tom delu hale i vidim sta to mladi, talentovani i kreativni ljudi imaju da pruze posetiocima.

Grupa za naucnu i primenjenu kozmetiku ciji su clanovi dr Vera Zec, prof.dr Slavica Siler Marinkovic, Aleksandra Lazarevic, primenjeni kozmeticar i diplomirani pravnik, odrzace seminar iz naucne i primenjene kozmetike. Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete ovom seminaru, uz kupljenu ulaznicu, prisustvovanje je besplatno.


Kako god, nadam se da cete posetiti predstojeci sajam kozmetike i uzivati u kupovini. Moj spisak je vec spreman i svakim danom postaje sve duzi ;)

Za detaljnije informacije posetite sajt sajma kozmetike, a sva aktuelna desavanja mozete pratiti i na njihovoj Facebook stranici.

Da li planirate da posetite predstojeci sajam?
Imate li i vi spisak i radujete li se koliko i ja?


Love,
Marija

4 comments:

  1. Planiram,i spremam finansisku situaciju,a spisak,kao i tebi samooo rasteeee!! :) Jedva cekam! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da se i ti radujes i spremas za odlazak i kupovinu ;) Sajam ima neku car koja nas sve ponese :D

      Delete