Friday, October 18, 2013

EUCERIN VOLUME FILLER

U sredu, na svecanom skupu koji je odrzan u hotelu Hyatt Regency u Beogradu, sa pocetkom u 12 h, medicinski brend Eucerin predstavio je najnoviju liniju anti age preparata.

Sa svojim blogodrugaricama imala sam priliku da prisustvujem promociji Eucerin Volume Filler linije, gde nam je Stefanie Conzelmann, direktorka odeljenja za razvoj dermokozmetike u kompaniji Beiersdorf AG, koja je licno zasluzna za razvoj revolucionarne formulacije, odrzala vrlo edukativno predavanje o uzrocima starenja koze lica, preventivi kao i najefikasnijim nacinima kako da sto duze zadrzimo mladalacki izgled koze. Takodje, obajsnila nam je znacaj sestogodisnjih dermatoloskih i klinickih ispitivanja vezanim za razvoj Volume Filler linije kao i pronalazenje idealne kombinacije sastojaka koji pomazu u ucvrscivanju koze, vidljivom smanjenju bora, jasnijem definisanju crta lica, kao i u nadoknadi izgubljenog volumena.

*pozajmljena fotografija
Nada Miletic Nevajda, direktorka farmaceutskog sektora kompanije Beiersdorf nam je predstavila nove preparate, pruzila informacije prisutnima i objasnila fenomen gubitka volumena.

*pozajmljena fotografija
*fotografija iz prospekta dobijenog uz dnevnu i nocnu kremu
Eucerin istrazivacki centar je u saradnji sa dermatolozima razvio Volume Filler liniju preparata koji na gubitak volumena deluju pomocu tri aktivna sastojka:



1.Magnolol-dobijen iz ekstrakta kore magnolije koji poboljsava izgled koze tako sto utice na povecanje broja celija koje kozi pruzaju volumen.



2.Oligo peptidi-stimulisu proizvodnju kolagena, pospesuju interakciju izmedju celija i jacaju metabolizam koze.



3.Hijaluronska kiselina-poboljsava hidrataciju koze i smanjuje dubinu bora.




Preparati sadrze SPF 15 i UVA zastitu od stetnosti suncevih zraka koji su takodje zasluzni za prevremeno starenje koze.












Eucerin Volume Filler linija anti age preparata se sastoji od:

  • Eucerin Volume Filler dnevne kreme za suvu kozu koja je nesto bogatije teksture kako bi zadovoljila potrebe suve koze, kao i normanlu i mesovitu kozu lica koja ne sadrzi komedogene supstance, laganije je teksture, a kozi pruza neophodnu hidrataciju. Obe kreme sadrze SPF 15 kao i UVA zastitu i predstavljaju idealnu podlogu za sminku.
  • Eucerin Volume Filler nocne kreme koja je pogodna za sve tipove koze, nije komedogena, a pored tri osnovna sastojka koja svaki od preparata iz ove linije sadrzi, nocna krema je obogacena dekspantenolom koji stimulise regeneraciju koze tokom noci.
  • Eucerin Volume Filler krema za negu predela koze oko ociju sa aktivnim sastojcima koja redovnom upotrebom omogucava da se povrati izgubljeni volumen i ucvrscuje kozu. Proizvodjac navodi da se upotrebom vidno smanjuju fine linije i bore oko ociju. Kao i dnevne kreme iz ove linije, sadrzi SPF 15 i UVA zastitu. Pogodna je i za osobe koje nose kontaktna sociva i predstavlja odlicnu podlogu za sminku.
*fotografija iz prospekta dobijenog uz dnevnu i nocnu kremu
Svaka od nas dobila je dnevnu i nocnu kremu da testira. Ja se jos uvek dvoumim da li da ih koristim jer jos ne osecam potrebu za anti age preparatima (imam 28 godina), ali sam svesna da je bolje preventivno poceti sa upotrebom istih i odloziti preces starenja za neku godinu. Razmisljala sam da ih prosledim mami na testiranje, ili cu ih koristiti za negu koze vrata i dekoltea, dok cu kada je nega lica u pitanju, bar za sad, ostati i dalje verna arganovom ulju.


Preparate iz ove linije Eucerin proizvoda mozete kupiti u svim apotekama ovlascenim za prodaju Eucerin medicinske kozmetike, uz konslutaciju farmaceuta.

Zelim da se zahvalim gospodinu Aleksandru na pozivu kao i na pozajmljenim fotografijama sa promocije Eucerin Volume Filler preparata na kojima su Stefanie Conzelmann i Nada Miletic Nevajda. 

Da li vi vec koristite anti age preparate? Kada smatrate da je pravo vreme za pocetak upotrebe ovih preparata?


Love,
Marija

22 comments:

  1. Opasna si, sva desavanja pratis :D

    Divan izvestaj!

    ReplyDelete
  2. Da li koristim anti age? Daa i to od svoje 25-e. Zapravo ne postoje anti age kreme, ni jedna nema nikakav sastojak koji ne bi smjela mlađa koža.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, znam da se nakon 25-e godine preporucuje upotreba anti age preparata, ali meni je iz nekog razloga 30-a godina "prelomna" ;) Mozda gresim, ne znam...
      Sad si me malo uzdrmala... Mislim da cu nocnu koristiti, jer je namenjena svim tipovima koze, ali dnevnu mozda samo u podrucju vrata i dekoltea, jer sam dobila onu za suvu kozu ;)

      Delete
  3. Uh, i ja ne koristim jos anti age, ne vidim potrebu, i po mom misljenju je tu oko 30-te najbolje poceti. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam razmisljala na taj nacin, ali izgleda da se granica polako pomera :)

      Delete
  4. Odličan post, baš si lepo uklopila, super su ti slike. Mislim da si rekla da imaš mešovitu kožu, onda ti svakako krema za suvu ne bi prijala, ali zato imaš noćnu. Nikad nije isuviše rano :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, drago mi je ako tako mislis ;)

      Da, imam mesovitu kozu ;) Nocnu cu verovatno koristiti, a dnevnu, kao sto rekoh, u predelu vrata i dekoltea, jer mi je taj predeo koze suv :(

      Delete
  5. Divan izveštaj!
    Mislim da bi mogla da probaš ;)

    ReplyDelete
  6. Ti imas 28 godina??? :o :D Ma daj, ubjedjena sam bila da si Dijanino godiste :D ne znam sta vise da napisem, iznenadila si me sad :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaaa... Ahahahaha...ma ne, nisi dobro procitala, 18 :D Mislim tako se osecam, ako se to racuna ;D :*

      Delete
  7. Zainteresovala si me za ovo.... ali ono što je mene iznenadilo ponajviše je da ti imaš 28 godina!!!! Mislila sam oko 23... Divno izgledaš...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da su kvalitetni preparati, ali u prvom trenutku sam mislila da cu ih proslediti mami, ali sada su me devojke malo poljuljale, tako da cu probati svakako ;)

      Stvarno? Ceo zivot su mi ljudi govorili da izgledam starije sada mi prvi put neko govori da izgledam mladje ;) Ne znam sta se promenilo odjendom ;D Ali smesno mi je skroz ;)
      Mislim da godine nisu vazne, vazno je stanje duha, a ako duh ne stari, vrlo je lako ostati dugo mlad ;*

      Delete
    2. Hej i meni se to dešavalo, kad sam bila mlađa govorili su mi da izgledam starije, a sad kad sam omatorila govore mi da izgledam mlađe..... :-) Vjeruj da sam mislila da ti je oko 23, skroz si mi mladolika....
      Mada si potpuno u pravu da je najvažnije stanje duha ;-)

      Delete
    3. Nisi omatorila, to tako pregrubo zvuci ;) Ne znam koliko imas godina, ali i ti si vrlo mladolika ;) U svakom slucaju, to je divno, kada dugo sacuvas mladolikost ;)

      Ja se tako i osecam...od 23 vreme je pocelo da mi leti i odjednom sam napunila 28 ;D

      Apsolutno <3 :*

      Delete
    4. 36 ;-) ali i ja se osjećam kao da mi je 23 :-)

      Delete
    5. Stvarno?!!! Nikad, ali nikad ne bih pogodila, veruj mi :) Sjajno izgledas i nikada ti ne bih dala vise od 30! Ali nije to ni bitno, vazno je kako mi sebe dozivljavamo i kakva je energija kojom zracimo <3 :*

      Delete
    6. Hvala ti puno :-) da, jako je važno kako se osjećamo :-) :*

      Delete
  8. ja sam bila ubedjena da ti imas 23 godine!! hehe Svaka čast, ali nije tačno da ti je jos uvek rano za ovako nesto, mozes slobodno da mazes, kao prvo nista ti nece skoditi, a kao drugo, kad budes imala bore onda pomaze samo botox ili fileri, bolje spreciti nego leciti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha...stvarno?! Ne znam zasto ostavljam takav utisak? ;D Mozda sam previse neozbiljna :)

      Hvala puno na savetu, Bamby ;* Slazem se, uvek je bolje spreciti :) Nocnu koristim, a dnevna nazalost nije za moj tip koze :(

      Delete