Thursday, October 31, 2013

BODY DRENCH RASPBERRY GELLEE BODY SCRUB

Nakon sto sam na blogu SuperNova Kozmetika videla ovaj divan, gelasti piling za telo moja zelja da ga probam nije jenjavala. Svi znate koliko volim AVON-ove pilinge za telo iz Planet Spa linije proizvoda, koji su mi se pokazali kao najbolji, sa mnogo sitnih piling cestica u sebi, kremasti, a opet savrseno vrse piling, ali kako ih vec jako dugo koristim, tacnije ne secam se kada sam poslednji put kupila neki drugi, resila sam da probam nesto novo.

U postu sa nedavno odrzanog Sajma kozmetike mogli ste da vidite da sam kupila Body Drench Raspberry piling za telo. Testirala sam ga neko vreme i odlucila da podelim sa vama svoje utiske o istom.



BODY DRENCH RASPBERRY GELEE dolazi u pakovanju od 170 gr, koje je meni vrlo lepo i prakticno, toliko da me podseca na dzem/marmeladu od malina. Prilikom prvog kontakta sa ovim proizvodom, iako sam ocekivala divan miris maline, bila sam odusevljena i toliko mi je bio prijatan da sam ga nekoliko minuta samo drzala u rukama i "njuskala".




Nakon prvobitnog odusevljenja pakovanjem i mirisom, usledilo je razocaranje. Kako je u pitanju gelasti piling, trebalo je da budem spremna da ce u kontaktu sa telom (vlaznim, ali ne i u potpunosti mokrim) da klizi i da se razliva, ne dozvoljavajuci temeljno uklanjanje mrtvih celija sa povrsinskog sloja koze. Prilikom nanosenja pretvara se u vodenastu teksturu koja nestaje i onemogucava da se piling umasira u telo. Cestice koje sadrzi ovaj piling su krupne i ima ih jako malo, a one koje su sitnije kao da ne sluze svrsi, jer su jako mekane.
Inace, proizvodjac navodi da ovaj piling sadrzi mlevene ljuske oraha, ali ukoliko se malo bolje zagledate primeticete i sitne jezgraste "kostice" ako tako mogu da ih nazovem, koje malina sadrzi u svakom pojedinacnom "zrncetu", sto dodatno pruza osecaj da je ovaj piing nastao mlevenjem malina ;)

Nervirala sam se, a onda i rastuzila i resila da mu povratim zivot i sama nesto ucinim kako bi bio od koristi i nastavila da uzivam u carima ovog ocaravajuceg mirisa kojeg nisam nikako zelela da se odreknem i prihvatim cinjenicu da je zamisao proizvodjaca bila dobra, ali nedovrsena do kraja.

Ako pratite moj blog, znate da volim da umesam svoje prstice u posao proizvodjaca ukoliko steknem utisak da nije zavrsen, pa tako cesto dodajem neko ulje u losione za telo koji ne pruzaju neophodnu negu mojoj suvoj kozi tela, jer ne zelim da odustanem tek tako od proizvoda ciji mi se miris dopada (da, shvatili ste koliko su mi mirisi vazni) ;) Tako sam i ovde odlucila da se pozabavim funkcionalnoscu ovog pilinga i dosla do sjajne ideje.

Iako mnogi preporucuju secer za home made pilinge, ja ga iz nekog razloga najcesce zamenjujem kukuruznim brasnom jer mi se dopada njegova moc prilikom uklanjanja izumrlih celija sa povrsine koze, i tako sam dodala cak 3 pune supene kasike u ovaj piling i "gle cuda"!!! Napravila sam piling po svojoj meri i sopstvenim zahtevima ;) Pogledajte kako sada izgleda ;)



Moram da vam se pohvalim i kazem da sam genije!!! :D Ovo je zaista bio pravi potez. Dodatak kukuruznog brasna ga nije "pokvario" ni najmanje, samo ga je ucinio boljim. Ukoliko imate ovaj piling ili ste se dvoumile oko kupovine istog, svakako ga preporucujem s tim sto predlazem da kao i ja ubacite secer ili kukuruzno brasno, na vama je da odlucite. Nemojte odustajati od ovog fenomenalnog "dzemica" tek tako.

Koristim ga jednom do dva puta nedeljeno i jako sam zadovoljna. Lepo mi ocisti kozu i kada nanesem kremu za telo imam utisak kao da sam dobila novu, meksu kozu ;)



Body Drench proizvode pozete kupiti u Alexandar Cosmetics-u, ili naruciti, ali nisam sigurna da sam ih vidjala u distributivnim centrima.
Cena ovog pilinga iznosi oko 500 dinara, sto smatram da je vrlo prihvatljivo jer ce vam sigurno jako dugo trajati.


Koji je vas omiljeni piling za telo? Da li ste koristile ovaj "dzemic" i imate li zelju da ga probate?


Love,
Marija

39 comments:

  1. Mislim da bi mi se ovo čudo svidelo samo zbog mirisa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne mozes da zamislis kako divno mirise ;) Ali, malom doradom, zaista vrsi super funkciju ;)

      Delete
  2. Carski! Sto se ja nisam setila da ubacim kukuruz :))) Stvarno su slike primamljive. Sad mi se jede dzem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne znam ;) Zao mi je, bila bi odusevljena...ali svakako mozes da ponovis kupovinu i uzivas u potpunosti i u mirisu i pilingu ;)

      Delete
  3. baš si genije, bravo :))))

    šteta što nema kod nas jer bi za uživanje u tom mirisu i ja vjerojatno pretrpila i malo modificirala proizvod :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :* <3

      Eto, nisam jedina ;) Zao mi je sto ga nema kod vas ;(

      Delete
  4. Odlično si se dosjetila :) Slike pilinga mi baš izgledaju jestivo, kao nekakvi fini džem od maline.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je ako ti se dopada moja ideja da ga ucinim fenomenalnim ;)

      Ne mozes ni da zamislis kako tek divno mirise ;)

      Delete
  5. Ja sam bas cekala ovu recenziju, delovalo mi je bas primamljivo, ali vidim da nije dobar kao sto izgleda. Super si se dosetila za kukuruzno brasno, ali onda mozemo pomesati bilo koju kupku s njim i dbiti isti efekat plinga bez kupovine ovog proizvoda. Ipak cu se odluciti za neki Balein, bar je duplo jeftiniji :) steta ovaj izgleda divno kao ispasirana malina mmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zao mi je ako si odustala od ovog divnog dzemica ;( Ja ne bih mogla :)

      Sad, delimicno se slazem sa tobom, ali ipak mi je divan i ja sam ga zavolela sa svim njegovim "manama" i ucinila ga savrsenim <3
      Nisam koristila nikada Baleine pilinge...

      Delete
  6. Dobro si se setila da ga zgusnes, a inace stvarno izgleda kao dzem. Ja bih to njamkala da ne znam sta je. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, jako sam ponosna na sebe zbog tog poteza ;)
      Hahahaha...definitivno...miris je jako jestiv :*

      Delete
  7. To je taaj gel! :D
    Izgleda krajnje zanimljivo (ukusno) :D
    Ide na wl!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaaa... <3
      Drago mi je da ga zelis i nisi odustala od njega zbog nekih sitnih nedostataka :* Pisi svoje utiske, bas me interesuje da li ce ti se dopasti i biti dovoljne samo cestice koje sadrzi u sebi ;)

      Delete
  8. Stvarno izgleda kao dzem od maline :)) Deluje zanimljivo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I izgleda i mirise kao dzemic <3 Fenomenalan je ;)

      Delete
  9. Odlicna ti je ideja za popravku proizvoda! Ne bi mi to palo na pamet, ali sad cu da upamtim za u buduce :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ima dosta vas koji smatrate da je ok, bar ja vrlo cesto na taj nacin prilagodim neke preparate svojim zeljama ;)
      Ako nisi probala do sad, imaj u vidu kada se sledeci put ne odusevis proizvodjackim sposobnostima :D

      Delete
  10. Ja bih ovo pojela! :D Šalim se, stvarno deluje dobro i primamljivo :) :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Verujem da je to reakcija svakoga ko vidi ovaj piling ;)
      Divan je, zaista ;*

      Delete
  11. Great Post, You are such a beauty and I like your style!
    Check out my blog, maybe your up to follow each other? Just let me know:)
    Love, Chiara from : http://modemood.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Izgleda baaaaš ukusno. I super ti je ideja. Ja u maske za kosu dodajem prirodna ulja, redovno :D Ne samo u maske za kosu, već i u maske za lice. Obožavam onaj osećaj kada sama nešto napravim i to ispadne super :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Izgleda, da...ali divno i mirise, a nakon dorade, super radi piling :)

      Onda znas taj osecaj zadovoljstva ;) I ja cesto dodajem ulja, jednostavno ih volim :)

      Delete
  13. OOOOOOOOOOOOOObozavam malinu!! OOOOOOOOOOOOOOOOOOBOZAVAM!! :) i sve od kozmetickih proizvoda sa malinom ja imam,ali ne i ovaj piling!! :) no nema veze,ali bas si genije!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooooo...pa ako je tako, onda moras da probas ovaj piling <3 Sigurno ce ti se dopasti i potpuno te zaludeti svojim carima koje malina poseduje <3

      Delete
  14. Bravo !

    tako sam ja jednom u prenježan piling za lice ubacila šečer i tako ispilingirala tijelo.

    Bitno je snaći se :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Martina :*

      Slazem se sa tobom u potpunosti ;) Treba se potruditi, najlakse je "dici ruke" i odustati...ja volim da pruzim sansu (preparati i kozmetika su za mene kao i ljudi) <3

      Delete
  15. izgleda totalno jestivo ;)
    dobro si se snašla i spasila stvar :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Totalno si u pravu ;)

      Zar ne? Drago mi je da tako mislis ;*

      Delete
  16. Haha, dobro si se snašla, ja bih vjerovatno učinila isto. :D Ja također inače preferiram pilinge s kukuruznom krupicom, ali nedavno sam si smućkala jedan "čokoladni" sa šećerom i sad ga stalno koristim <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cokoladni?!!! Daj recept ;) Obozavam home made pilinge ;)

      Delete
  17. Svaka čast na ideji! Piling izgleda super u kutiji, šteta što nije bolji.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Coxy ;*

      Izgleda, ali meni je sad najbolji moguci, jer sam ga ja ucinila takvim ;) Pored fenomenalnog mirisa, super radi piling ;)

      Delete
  18. Ne znam zasto mi se tvoji postovi ne prikazuju. :/ Piling izgleda predivno, kao da su maline upravo samlevene. Svaka ti cast na ideji, sjajna je. :) Takodje ne volim tek tako da odustajem od proizvoda koji mi ne odgovaraju, vec im nekako prikrivam nedostatke. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaista ne znam u cemu je problem :(

      Upravo tako, a tako i mirise ;)
      Hvala puno, jako mi je drago da ti se dopada moja ideja ;) Takodje, drago mi je da ni ti ne odustajes tako lako...to ja zovem istinska ljubav prema kozmetici ;) Najlakse ja naci zamenu ;*

      Delete
  19. Ahaha super si se snasla, odlicno! :D Ja sam cula za kukuruzno brasno zna da izbeli kozu i onda uvek uzimam secer za piling, a i volim grube pilinge, pojma nemam zasto :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jesam, da znas ;)

      Nisam znala za taj podatak :( Neka je i izbeli, ne smeta mi ;)
      I ja volim grublje pilinge, oni nezniji nista ne rade :(

      Delete
  20. samo zbog ovog posta, morala sam da kupim ovaj piling !!! Mariju za PR ovog proizvoda

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stvarno?!!! Nemas pojma koliko mi je drago da to cujem ;)
      Nadam se da ces pisati svoje utiske jer me interesuje kako ces ga ti doziveti, da li ce ti biti ok takav kakav je ;)

      Hahahahah...hvala Bamby :*

      Delete