Wednesday, May 29, 2013

CHINA GLAZE HAPPY GO LUCKY & CHINA GLAZE LUXE AND LUSH


Sa prvim suncanim danima, uvek imam potrebu da nosim zutu boju. Kako na svojim noktima, tako i kad je u pitanju garderoba. Za mene je zuta boja, boja zivota, najzivlja u celom spektru boja. 
Danas sam odlucila da vam predstavim moj omiljeni zuti lak, vec godinama. U pitanju je China Glaze Happy Go Lucky :) Predivna, limun zuta boja. Iako prilikom nanosenja prvog sloja ostavlja linije, vec nakon drugog bude potpuno ujednaceno pokriven nokat. Jako brzo se susi.




Na fotografijama su dva sloja CG Happy Go Lucky, i dva sloja CG Luxe and Lush
Jako su fotogenicni, tako da sam, cini mi se, po prvi put, uspela da vam docaram realnu nijansu ;)



Pre pocetka fotografisanja bila sam ubedjena da nikako necu uspeti da uslikam ovaj divan lak. Toliko ga volim, tako je neobican, nije klasican gliter, vec meni izgleda kao neki iscepkani sjajni papirici, razlicitih oblika i dimenzija, popularno nazvani flakie glitter, u prozirnoj bazi. Prelepo se presijava, od zlatne, ka zutoj i narandzastoj boji. Skroz je realno "ispao" ;)  
Kada je u pitanju aplikacija, malo je teza, jer pruza hrapavu zavrsnicu, i ovi "listici" nekako strce :) Ali kad se nanese top coat, lepo se ujednaci. To mu nije jedina mana, pa tako vec drugog dana ispuca (naprsne) lak ispod njega. Ne znam sta je razlog. Ne skida se na vrhovima noktiju, ali bezveze izgleda, tako da ga ja uvek vec drugi dan skinem ;( S obzirom da cesto menjam lakove na noktima, nije strasno :)
Brzo se susi.
Jako se lepo kombinuje sa najrazlicitijim bojama. Meni se najvise dopada kako izgleda sa zutim, belim i crnim lakom. Sto je podloga tamnija, mnogo je bolji kontrast i prelamanje svetlosti.

Spring 2010, Up&Away Collection
The Hunger Games Collection, Spring 2012

I za kraj, jedna od mojih omiljenih pesama ;D 
Uzivajte :*

 

Da li volite zute lakove na svojim noktima? Koji vam je omiljeni?

Love,
Marija

22 comments:

  1. Luxe&Lush mi je jedan od omiljenih topera. Ova kombinacija je odlicna! :) I meni se cini da je malo cudan. Ako se ne stavi preko njega bezbojni tc gliteri brzo otpadnu. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, bas tako :( Ali je toliko lep, da mu oprastamo ;D

      Delete
  2. All yellow :D
    Baš mi se dopada ova boja, baš vrišti "sunce, ljeto" :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaa... To je i meni prva asocijacija kad je ovaj lak u pitanju :D

      Delete
  3. Vau, kako dobra kombinacija! <3 Preslatko ti stoji

    ReplyDelete
  4. Divni su, oba! Moj žuti omiljeni je Colorama, sličan kao ovaj tvoj... A ovaj topper mi je želja već dugo, mada mislim da Golden Rose ima identičan, pa možda uzmem njega :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jesu, zaista su extra ;)
      Nisam nikad koristila Colorama lakove za nokte, jer sam jednom htela da kupim neki, pa me je prodavacica u Lilly-u odvratila od kupovine. Rekla mi je da se sporo suse i da ne traju bas dugo na noktima. Ne znam ni sama zasto sam joj poverovala, ali od tad nisam imala zelju ni da ih probam :(
      Sto se GR lakova tice, nisam znala da imaju slican :( Videla sam samo da su izbacili kolekciju sa mnogo gliter lakova ;)

      Delete
    2. E, pa nije u pravu :) Meni je ovaj žuti stajao 7 dana na noktima!
      Da, iskopirali su CG: http://1.bp.blogspot.com/-pCqtpODhnQA/UPqLhMjbEfI/AAAAAAAADXY/DI_n8vqoG68/s640/Golden+Rose+Jolly+Jewels+%23101+(1).jpg

      Delete
    3. Stvarno?!!! Hvala ti puno na informaciji ;) Nepravedno sam otpisala Colorama lakove :( Imaju lep izbor boja, moracu da im pruzim sansu ;)
      Sad sam videla ;) Stvarno su genijalni ;) To je izgleda ta kolekcija sa gomilom razliciti sljastecih glitera ;) Nadam se da je ok formula ;)

      Delete
  5. nikako ne mogu da nadjem dobar zuti lak..tj. onaj koji meni lepo stoji! mislim da je boja moje koze u pitanju!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mozda je to samo tvoj neki subjektivni osecaj ;)
      Ukoliko imas hladniji tip koze, probaj neke svetlije, pastelno zute nijanse. Ako imas tamniju kozu, sa zuckastim podtonom, lepo bi ti stajale toplije, intenzivnije nijanse zute (kao recimo ovaj CG).
      Nadam se da ces naici na svoju pravu zutu nijansu ;)

      Delete
  6. netipična kombinacija ali jako efektno izgleda, sviđa mi se :D

    ReplyDelete
  7. unusual :)

    Xenia
    http://lifeandfashionexplorer.blogspot.de/

    ReplyDelete
  8. Lux and Lush predivan,moram da ga nabavim...

    ReplyDelete