Monday, March 21, 2016

Golden Rose Color Expert 66 I 102

Nedavno sam dobila zelju da konacno svoje nokte obradujem nekim novim, prolecnim nijansama, nakon zimskog sivila. Na Instagramu (@headindclouds) sam podelila fotografije gde nosim ove lakove i po reakcijama vidim da su se i vama svideli. U ovom brzinskom/blic postu zelim sa vama samo da podelim svoje odusevljenje, bez suvisnih detalja, jer sam o lakovima iz ove linije pisala mnogo puta na blogu.



GOLDEN ROSE COLOR EXPERT 66 je divna, nezna boja lavande. Ovakve nijanse vrlo cesto su "zacinjene" sa nesto vise plave ili crvene i tesko je pronaci ovako "cistu" boju. Ljubicasta je jedna od meni najdrazih, a ovaj lak me je osvojio vec na prvo nanosenje. Znam da je to ono pravo kada nakon aplikacije ne mogu da prestanem da gledam u svoje nokte i pomalo narcisoidno im se divim. Upravo to se dogodilo u ovom slucaju. Pravo prolecno osvezenje.


Kada je u pitanju formula, sa dva sloja se postize puna pokrivenost nokatne ploce. Kao i kod svih lakova iz ove linije, suse se sasvim solidnom brzinom i imaju jako lep sjaj.
Na ovim fotografijama nemam top coat.



GOLDEN ROSE COLOR EXPERT 102 je lepa nude/mauve nijansa koja iz nekog razloga na fotografijama izgleda previse crvenkasto. Uzivo je boja mnogo lepsa i suptilnija. Jedna od onih nosivih, sa kojima ne mozete da pogresite. Siguran izbor u gotovo svim prilikama.


Formula je kao i kod prethodnika dobra, tako da se sa dva sloja postize pun intenzitet boje.


Iako mozda ne privlaci paznju medju svim onim sarenisem medju GR bocicama, pronaci ce put do srca onih koji preferiraju neutralne, nijanse koje se lako kombinuju za svakodnevne aktivnosti. Rukama pruza izuzetno negovan izgled.


Cena lakova iz ove kolekcije varira u zavisnosti od mesta kupovine i krece se od 110 do 130 dinara.
Bocica sadrzi 10,2 ml.


Da li vam se dopadaju?
Imate li mozda neki od moja nova dva miljenika?
Pisite mi u komentarima.


S puno ljubavi,
Marija

6 comments:

  1. Nemam, ali mislim da ću nabaviti. Pa ti bi mi prodala bilo koji lak kad ga vidim na tvojim noktima. :D Imam nešto slično ovoj drugoj nijansi, ali mi se prvi lak posebno dopada! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da ces uzivati u njima, koliko i ja <3 :****

      Delete
  2. Prva nijansa mi je prava prolecna, bas, bas mi se dopada! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, odlicna je <3 I druga je divna, ali nece lepo da se fotka :/

      Delete