Saturday, January 9, 2016

Maybelline Lash Sensational maskara



Pored L'orealovih, Maybelline maskare su mi najdraze. Kako koja nova se pojavi na trzistu, ja pozurim da je probam. Medjutim, u trenutku kada je izasla Lash Sensational maskara imala sam dve koje sam koristila i kako ne volim da gomilam i imam otvorenih vise maskara, cekala je svoj red za probu.
Vec nakon prvog nanosenja shvatila sam zasto je mnoge devojke vole i zbog cega je tako posebna i drugacija od svih njihovih, inace dobrih maskara.
Nakon mesec dana upotrebe, svoje iskustvo delim sa vama u nastavku.


MAYBELLINE LASH SENSATIONAL maskara dolazi u predivnom i elegantom "rose gold" pakovanju i sadrzi 9,5 g.
Kao sto mozete da vidite na fotografiji iznad, cetkica je silikonska (inace takve najvise volim), zakrivljena, tako da omogucava savrsenu aplikaciju i zahvata celu duzinu kapka, obuhvatajuci svaku dlacicu, od korena do vrha. Njen savrsen oblik omogucava lako nanosenje maskare u unutrasnjim i spoljasnjim uglovima oka, pa je tako cetkica na samom vrhu kracih "dlacica", dok su pri korenu duze kako bi trepavice u spoljasnjem uglu oka dobile na duzini i uticale na "otvorenost" pogleda. Odlicna je za vas ukoliko imate puno malih, sitnih trepavica pri korenu oka kojima je ponekad tesko prici pojedinim maskarama.


Meni je fascinantno koliko ova maskara uvija trepavice, ali ne samo trenutno, vec takve ostaju tokom celog dana, sve do njenog uklanjanja. Moje trepavice prirodno nisu preterano uvijene i neophodan mi je uvijac, pa ga koristim svakodnevno. Sa ovom maskarom ne osecam potrebu za ovim korakom, pa ga tako preskacem.

Jos jedna stvar koja mi se jako dopada je to sto je formula takva da trepavicama pruza predivan sjaj, da izgledaju gotovo nestvarno dobro, poput vestackih trepavica.
Iako se lako nadogradjuje, bez slepljivanja, nije jedna od onih koje ce vam pruziti dramatican volumen, ali ce ih dodavanjem slojeva uciniti jos vise definisanim i maksimalno produzenim.


Ako ste jedna od onih dama koje vole da koriste vise maskara tokom sminkanja, pa tako imate jednu koja vasim trepavicama pruza volumen, a drugu koja sluzi kao zavrsni korak, cineci ih maksimalno produzenim i razdvojenim pri vrhovima, ova maskara je kao stvorena za vas. Ja ponekad nanesem jedan sloj L'oreal Volumissime X5 maskare, a onda samo na vrhove Maybelline Lash Sensational i prezadovoljna sam kako divno funkcionisu zajedno.

Na fotografiji ispod mozete videti kako moje trepavice izgledaju sa dva sloja ove maskare.


Sa Lash Sensational maskarom trepavice su savrseno razdvojene, crne, sjajne i uvijene. Tokom dana se ne truni i ne preslikava. Uklanja se lako sa klasicnim skidacem maskare ili micelarnim rastvorom.


Ovo je jedan od onih proizvoda koje od srca mogu svima da preporucim, jer nisam nasla nista sto bi mozda nekima od vas, eventualno smetalo. Definitivno je jedan od proizvoda cije otkrice je obelezilo prethodnu godinu. Prezadovoljna sam i kada je potrosim sigurno cu nastaviti da je kupujem u narednom periodu, pa ne nameravam u skorijoj buducnosti da je menjam za neku drugu.

Dostupna u nasim drogerijama, po ceni od oko 850 dinara. Vrlo cesto je na snizenju, pa pratite i iskoristite priliku da je kupite i do -20% nizoj ceni.

Da li ste probale Maybelline Lash Sensational maskaru?
Da li su i vasa iskustva pozitivna kao i moja?
Pisite mi u komentarima, znate da uvek volim da cujem i vase misljenje <3


S puno ljubavi,
Marija <3

18 comments:

  1. Samo ću reći da je ČUDESNA! Dobro si rekla to za uvijanje i mnogo malih trepavica. Meni zaista maskare nikada nisu igrale ulogu jer imam duge, guste i uvijene trepavice ali kada sam probala ovu...šokirala sam se :D
    Prepourke i od mene :)
    http://marinamarry.blogspot.rs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, da...neverovatno koliko ih podigne i uvije :) I ja sam se tu najvise odusevila, s tim da nisam srecnica sa prirodno dugim i gustim trepavicama poput tvojih :D

      Delete
  2. Draga Marija, nedavno sam ti i pisala da su ti oci drugacije nasminkane u poslednje vrijeme. Jedan od razloga je ova maskara vjerovatno☺. Elem, koristim mozda i trecu vec, ali sam povremeno isprobavala i neke druge. Jedina mala zamjerka sa moje strane odnosi se na teže skidanje ove maskare sa trepavica. Koristim micelarnu Garnier ali uvijek mi ostane pa onda kad umivam lice jos ispiram.. Tako sam i primijetila da mi otpadne po koja trepuška kad malo intenzivnije tapkam micelarnom i u tom dijelu sam pazljivija. Inace, sve ostalo sto si navela potpisujem. Stvarno dobra i povoljna i daje taj prefinjeni i uredni izgled trepavica i oka u cjelini. Lijep post☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, da, secam se ;)
      Nisam koristila njihovu micelarnu, ja je skidam sa Bioderminom i ok se skida ;) Pokusaj da ne trljas suvise agresivno tuferom, vec natopi tufer i prisloni ga na oko nekoliko sekundi kako bi razgradio maskaru i onda povuci. Tako ces izbeci neminovno i sasvim nepotrebno cupanje tih dragocenih dlacica koje tako sporo rastu :(
      Da, bas lepo izgledaju trepavice, nema sanse da se slepe ponovljenim slojevima :) Sjajno ;)
      Hvala ti puno i veliki pozdrav saljem <3 :***

      Delete
  3. Odlična je ! Moje trepavice su prilično uvijene ali sa ovom maskarom kad trepnem napravim promaju 😀...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...blago tebi onda sa tako divnim trepavicama ;D I ja bih takve, ali kako ih nemam, uvek sam u potrazi za maskarom koja ce ih uviti, produziti, razdojiti, naglasiti itd. Ova zaista uspeva u tome, samo jos kada bi pruzala malo vecu gustinu, ali dobro :)

      Delete
  4. Replies
    1. Zaista jeste jedna od najboljih i jako mi je drago da i tebi odgovara ;)

      Delete
  5. Odlicno izgleda! Trazila sam je juce u Uscu medjutim-rasprodala se. Nadam se da cu imati vise srece sutra kada krenem u potragu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I jeste odlicna ;) Nadam se da ces uspeti uskoro da je "ulovis" <3 :*

      Delete
  6. L'oreal maskare ne volim, ali Maybelline da :) Ova me oduševila kvalitetom, ali mi se i pakovanje dopada, za razliku od ostalih njihovih :) :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni su L'oreal definitivno najdraze, ali odmah posle ide Maybelline :)
      Da, daa...pakovanje je vrh ;)

      Delete
  7. Kada je ova maskara u pitanju ja je obozavam kada se malo osusi. Volim je i svezu ali mi je nekako mokra i ne daje dovoljan volumen

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni generalno ne povecava bas volumen, ali ja i nemam guste trepavice. Ponekad stavim jedan sloj L'oreal Volumissime i onda jos jedan Lash Sensaational, bas kad zelim extra volumen ;)Za svaki dan ne, sasvim mi je dobra ovakva kakva je ;)

      Delete
  8. Novu godinu sam zapocela ovom maskarom :) Dugo je stajala neotvorena i cekala svoj red, ali moram priznati da sam malo razocarana. Naime, ovo je jedna od retkih maskara koja mi se prilikom nanosenja preslikava na gornji kapak, a pritom mi i malo slepljuje trepavice. Uzdam se u to da ce biti bolja kada se malo prosusi :) ALi pakovanje je za cistu 10-ku

    ReplyDelete
    Replies
    1. To sam cula i od Marry, ali ja nemam taj problem. Mada, ja uvek koristim bazu za senku, pa mozda i ona u nekoj meri sprecava preslikavanje...
      Pakovanje je najlepse od svih prethodnih ;)

      Delete