Thursday, January 28, 2016

Golden Rose Wow! lakovi/tamne nijanse

Kada sam tek otkrila Golden Rose Wow lakove, sad vec verujem vecini poznate malisane, pojedinim nijansama sam posvecivala posebne postove. Kako je moja kolekcija i opsesija njima rapidno rasla, jednostavno nisam stizala da vam ih sve pokazem na blogu, a oni koji me prate na Instagramu vecinu njih su tamo vec mogli da vide. Kao sto sam u nekom od prethodnih postova obecala, na osnovu vase zelje, u ovom postu cu vam pokazati kako izgledaju na mojim noktima.
Smatram da nema potrebe da ponavljam, jer sam vise puta spominjala zbog cega ih volim, pa cu ovoga puta pokusati kroz fotografije da vam priblizim svaku od tamnih nijansi koje su se meni svidele iz ove kolekcije Golden Rose lakova.
Spomenula bih samo neke osnovne karakteristike, za one koji nisu imali priliku da se malo bolje "upoznaju" sa detaljima.


Golden Rose Wow, mini lakovi za nokte dolaze u bocicama koje sadrze 6ml proizvoda. Samo pakovanje je meni vrlo simpaticno. Boja cepa je u nijansi samog laka koji se nalazi unutra, sto smatram da je dobro za raspoznavanje ukoliko ih recimo cuvate u kutiji. Cetkica je meni odgovarajuca, srednje siroka, pljosnata, ravna pri vrhu, takve inace najvise i volim. Zavisno od nijanse, formula im je uglavnom jako dobra, a sa dva sloja skoro svaki izgleda savrseno i ujednaceno na noktima. Redja formula omogucava lako nanosenje, medjutim moze da dodje i do razlivanja u zanoktice ukoliko se uzme veca kolicina od one potrebne, pa kada su tamnije nijanse u pitanju potrebno je malo vise paznje prilikom aplikacije. Sa svetlijim nijansama, posebno "kremama" ovo nije slucaj.
Na mojim noktima su se pokazali kao izuzetno dugotrajni, cak dugotrajniji od vecine lakova koje posedujem, kao i ostalih iz Golden Rose kolekcije. Cesto mi izdrze i 5-7 dana na noktima bez ostecenja, a tada ih sama vec uklanjam, jer mi nokti jako brzo rastu.

Mislim da su odlican izbor za sve dame koje zele da probaju nove nijanse koje inace ne nose, a ne zele da izdvajaju vecu kolicinu novca za boje koje inace ne bi kupile, a samim tim osveze svoju kolekciju nekim novim bojama. Paleta boja je fenomenalna i mislim da bi trebalo da svaka od nas pronadje svoje boje/zeljene u okviru nje.

Cena ovih lakova varira zavisno od mesta kupovine. Ja ih kupujem u Kristabell parfimerji gde kostaju oko 70 dinara, a mozete ih naci i u manjim parfimerijama sa Golden Rose stalkom.

Na fotografijama koje slede mozete videti kako izgledaju na noktima.
*Zelim da napomenem da su nijanse prilicno realne. 
*Na svim fotografijama imam dva sloja laka.

GOLDEN ROSE WOW 57


GOLDEN ROSE WOW 52


GOLDEN ROSE WOW 56


GOLDEN ROSE WOW 63


GOLDEN ROSE WOW 88


GOLDEN ROSE WOW 86



Da li ste probale ove malisane?
Delimo li odusevljenje?
Koje nijanse su vasi favoriti?
Pisite mi ;)


S puno ljubavi,
Marija

19 comments:

  1. Fantastičan izbor! Fotografije me fasciniraju, kao i uvek. :) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno <3 Drago mi je da ti se svidja/ju ;)

      Delete
  2. divni su svi, navukla si me skroz, a od ovih mi se najviše sviđa 57 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...nije mi bilo tesko :D :D :D Malisani su zakon <3 On je divan, bas <3 :*

      Delete
  3. Lakovi su odlicni, a na tvojim noktima svaka boja super stoji! :-)

    ReplyDelete
  4. Jaooo 63, 86 i 88 ^^ Meni i dalje nije jasno kako tako lepo namazes nokte uvek mi izgleda nestvarno. :D

    Imam jedno pitanje ako znas, da li su u Golden Rose kutku u trznom centru na Zvezdari cene iste kao i u parfimeriji na Terazijama gde sve uglavnom kupujemo Golden Rose proizvode? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Godine i godine lakiranja :D :D :D I naravno, uzivnja u istom <3

      Iskreno ne znam, nisam jos uvek bila tamo, nekako mi nije usput nikada :(

      Delete
  5. Najlepši je 52, a 88 je nekako neobična, a opet prelepa nijansa.
    Da li možeš napraviti sve koje imaš nijanse svetlijih g.r. wow i color expert lakova?
    I gde uzimaš ovo tanko prstenje? Baš je nekako prelepo, iako da sam negde npr., videla nikad mi ne bi palo na pamet da ih kupim. Volim da vidim prstenje na drugima, više nego na sebi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 52 je bak onako klasika...elegantna i nepogresiva ;) 88 je skroz neobicna u svojoj lepoti, na pojedinom osvetljenju cak vuce na zeleno...divan je <3

      Razmisljala sam i o tome, naravno, iako sam vecini svetlih nijansi vec posvetila posebne postove, ali mozda nije losa ideja da ih objedinim u jednom, radi boljeg prikaza i snalazenja ;)

      Sto se prstenja tice, cesto dobijam pitanja gde sam ih kupila ;) Pravljeni su, prijatelj mi ih je napravio ;) <3 Od tada ih ne skidam, mislim vise od dve godine :D

      Delete
  6. Super su fotografije, mogu reci da su mi se gotovo sve nijanse i dopale :**

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno, Ivana <3 Drago mi je da ti se dopada izbor, iako planiram sve da ih sakupim. Mislim da nema nijanse koja mi se ne bi svidela iz ove kolekcije...osim onih drecavih, njih sam nekako prevazisla godinama :D

      Delete
  7. Imam par istih nijansi.Jako ih volim.Divno ti stoji svaka nijansa <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Jelena <3
      Mnogo mi je drago da cujem da i ti uzivas u njima <3

      Delete
  8. Zaista izgledaju divno:) Morat ću se uputiti do njihovog stalka po nekoliko nijansi, jer je jednu nemoguće izabrati:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I jesu divni i neodoljivi...u pravu si u potpunosti ;) <3 Moras da ih volis <3

      Delete
  9. Replies
    1. Pravi mali kameleon ;) U zatvorenom prostoru pod vestackim osvetljenjem je maslinasto zelen :D

      Delete
  10. Pa ne radi mi ovo. :D Hvatam sebe kako za svaki drugi kupljen lak krivim tebe. :D Apsolutno svi su predivni. I oni koji mi se inače ne bi svideli su na tvojim noktima i fotografijama savršeni! :)

    ReplyDelete