Tuesday, August 4, 2015

NYX STUDIO LIQUID LINER EXTREME COFFEE


Prilikom nedavne posete Novom Sadu, gde smo Dijana i ja isle kod nase drage Jovane kako bismo ceo dan provele u uzivanju i druzenju, sasvim je bilo logicno da nas Jovana povede do Alexandar Cosmetics-a. Razgledajuci njihovu ponudu, primetile smo ajlajnere u boji koji su bili snizeni na samo 200 dinara. Odmah sam se uhvatila za predivan braon/bronzani koji je gotovo identican mojoj omiljenoj Sephora Flashy olovci koja mi je pri kraju, tako da sam se odlucila bas za njega. Od tada, koristim ga svakodnevno i nisam vise mogla da cekam kako bih vam ga predstavila i kako biste, ako vam se dopada mogle da iskoristite ovo fenomenalno snizenje. 
*Redovna cena ovih ajlajnera iznosi  460 dinara, pa je ovo idealna prilika da iskoristite popust i castite sebe nekim od njih.


NYX STUDIO LIQUID LINER u nijansi Extreme Coffee dolazi u pakovanju od cvrste plastike i sadrzi 5.5 ml proizvoda. Licno, dopada mi se njegova kompaktnost i to sto nije glomazan, sto je cest slucaj sa proizvodima ovog tipa. U pitanju je predivna i nosiva topla braon nijansa, sa vrlo sitnim bronzanim sjajem. Odlicna pigmentovanost i super sjajna zavrsnica koju ovaj ajlajner ima ocima pruza neku posebnu svezinu, a posebno laska damama sa braon ocima.




Nosiv od jutra do veceri, a zahvaljujuci svojoj vrlo dugotrajnoj formuli koja je za mene bila potpuno neocekivana, jer proizvodjac ne navodi ni da je dugotrajan, ni vodootporan, pa nisam ocekivala ovako dobru postojanost, necete morati da brinete oko eventualnog razlivanja, posebno tokom ovih tropskih dana. Probala sam da ga uklonim vodom sa ruke i nije ni mrdnuo.


Cetkica je izuzetno tanka i fleksibilna, sto omogucava savrsenu preciznost prilikom nanosenja. Iako sam do sada uglavnom kupovala i koristila ajlajnere koji imaju tvrdju cetkicu, poput markera, moram da priznam da mi se ovaj tip cetkice dopao. Mislila sam da ce mi biti teze za rad, ali se ispostavilo da je daleko bolje i jednostavnije.



Sto se uklanjanja tice, ja sminku sa ociju uvek skidam micelarnim rastvorom i nema nikakvih problema. Skida se lako, bez potrebe za agresivnim trljanjem.

Close up ;)

*NYX svoje proizvode ne testira na zivotinjama.

Ukoliko vam se dopada i razmisljate o kupovini, verujem da ce vam biti od koristi informacija da ovo snizenje vazi samo u prodajnom objektu Alexandar Cosmetics-a u Novom Sadu, a ako vas put nikako ne nosi u tom pravcu, svakako ga mozete poruciti online (sajt Alexandar Cosmetics-a).
Po mom misljenju ovo je sjajna akcija za sjajan proizvod i smatram da bi je trebalo iskoristiti.



Kako vam se cini?

*Pojedine fotografije nastale su na direknom dnevnom svetlu, kako bih vam sto bolje prikazala pravu nijansu. Ostale su nastale u zatvorenom prostoru, takodje na prirodnom osvetljenju.

S' puno ljubavi,
Marija <3.

12 comments:

  1. Trebam novi šljokičasti eyeliner, zlatni mi se osušio. Mogla bih NYX eyelinere probati, još nisam. :) Lijepo ti stoji i znaš ga staviti točno na mjesto! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Ivana <3
      Meni je ovo prvi tecni NYX eyeliner i zaista sam vrlo prijatno iznenadjena ;) Imam u planu jedan zlatan i prvom prilikom idem po njega ;)

      Delete
  2. Sviđa mi se itekako proizvod, pogotovo na tvojim očima. Iz jednog poteza (ili par) se izvuče linija i nekako je sasvim dovoljna. Nisu potrebne senke i ostala čuda, već samo ona može da se nanese i da ima efekat "trudila sam se puno". :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno Iva <3 Sigurna sam da bi i tebi stajao savrseno ;)

      Slazem se u potpunosti ;) Definitivno je jedan od tih proizvoda ;)

      Delete
  3. Prelepa boja i tebi baš lepo stoji :) <3

    ReplyDelete
  4. Prelepo izgleda i odlicno ti stoji. :D

    ReplyDelete
  5. Odlične slike i super ti stoji! Koju si maskaru koristila?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno ;)
      Trenutno koristim L'oreal Miss Manga maskaru. Bice uskoro nesto vise o njoj na blogu ;)

      Delete
  6. Odlicno ti stoji i prelep je...I ja sam htela da uzmem,ali nema ga na snizenju u Bg-u,samo u NS izgleda...Koristila sam crni,i strašno me stipao/pekao kapak pri nanosenju,kasnije prestane,ali opet...To iskustvo me pokolebalo za dalju kupovinu tih ajlajnera.Da li i taj pece kad ga nanosis ili ne?Izuzetno su postojani,slazem se,i ne skidaju se uopste...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno, Suzana.
      Upravo tako, sto sam i navela u tekstu iznad. bilo bi divno (i fer) da je akcija aktuelna u svim prodajnim objektima, ali sta da se radi :/

      Ja nikada nisam imala tih problema, ali recimo moju sestru su pekle oci od jedne njihove maskare. Ne znam stvarno zasto je to tako, sta je razlog..da li preosetljivost na neki sastojak ili... Ja nisam imala takvo iskustvo, pa tako ni sa ovim ajlajnerom.
      Sjajni su, apsolutno <3

      Delete