Thursday, August 13, 2015

L'OREAL MISS MANGA MEGA VOLUME MASKARA

Kao neko za koga L'oreal predstavlja sinonim za dobru maskaru, u ovom postu zelim da podelim svoje odusevljenje maskarom koju sam nedavno otrila i koju trenutno koristim.
Iako nisam planirala da je kupim, prilikom jedne posete dm-u primetila sam da je na snizenju i kostala je oko 800 dinara. Znajuci da L'oreal drzi zaista visoke cene kada su u pitanju maskare (redovna cena moje omiljene Telescopic iznosi oko 1700 dinara, sto je, slozicete se prilicno skupo za drogerijski brend), pozelela sam da je probam.

Pre kupovine zaista nisam nista znala o njoj i tek kada sam prilikom pripreme ovog posta procitala nekoliko recenzija mojih koleginica iznenadila sam se da vecini uopste nije odgovarala. Uglavnom su navodile kako je jako teska za nanosenje, kako kupi previse proizvoda, kako je sam proces nanosenja jako stresan u ponekad zaista ume da oduzme previse vremena.

Moje iskustvo je pozitivno i kao takvo sam zelela da podelim sa vama. Kako su ocekivanja i licne preferencije uvek nesto sto bi trebalo uzeti u obzir prilikom odluke o kupovini i svako je licno,  kao takvo uvek postujem. Uostalom, u tome je sustina kozmetickih blogova.


Maskara je oduvek za mene predstavljala osnovu dobrog makeup-a. Jos kao tinejdzerka stalno sam istrazivala i tragala za nekom novom, jos boljom, koja ce od mojih trepavica napraviti cudo. I zaista, skoro da nema maskare sa kojom ne umem da postignem izgled i definiciju kakvu volim. Ujedno, nanosenje maskare mi zauzima najveci deo vremena tokom sminkanja i dok ne postignem savrsen izgled (citajte volumen, duzinu i savrsenu definisanost) ne zaustavljam se. Znam da je nekim devojkama ovo mozda suludo i vecina njih koje poznajem nanosenje maskare zavrse u samo jednom potezu, a za neke sam sigurna da to mogu da urade cak i zatvorenih ociju, koliko malo paznje posvecuju celom postupku.
Svaka od nas ima neke svoje omiljene proizvode bez kojih ne moze, a za mene je to upravo maskara.


L'OREAL MISS MANGA MEGA VOLUME kao sto joj i sam naziv govori trepavicama pruza volumen i lutkasti izgled. Dizajn je takodje lutkast i meni se dopada. U ponudi postoji crna, tirkizna i ljubicasta, za neke od vas koje vole trepavice u boji.
Iako sam godinama unazad koristila silikonske cetkice i cesljice jer volim lakocu kojojm se nanose i razdvajaju trepavice, moram da priznam da je i ova klasicna kakvu MISS MANGA ima sasvim ok. Poseduje drsku koju po zelji mozete saviti kako biste sto bolje prisle svakom uglu oka i definisali i one najsitnije trepuske. Meni licno ovo nije potrebno, pa tako nisam ni pokusavala.
Jedna je onih vlaznih koje lepo razdvajaju trepavice i dopustaju nadogradnju u slojevima dokle god ne postignete zeljeni volumen. Ja maskaru uvek nanosim u dva sloja, prvi duz celih trepavica od korena ka vrhovima i drugi samo na vrhovima kako bi ih bolje definisala i produzila.

Ne otezava trepavice, ne slepljuje ih i tokom dana se ne kruni. Sto se tice preslikavanja, sa tim nikada nisam imala problema, pa ne znam ni za ovu maskaru kako bi se ponasala. Jednom naneta, meni ne mrda dokle god je ne skinem.

Kada je uklanjanje u pitanju, kako nije vodootporna nema nikakvih problema. Vrlo lako se skida micelarnim rastvorom, bez potrebe za trljanjem i agresivnim skidanjem.


Ovu maskaru sam mnogo zavolela. Dopada mi se izgled koji njom postizem kao i osecaj na ocima.
Svakako cu nastaviti da je koristim i kupujem iznova.

Za vas, drage dame, koje volite dramatican izgled trepavica i znate na koji nacin da ga postignete, ova maskara bi bila nesto sto biste sigurno volele.


U OVOM postu mozete videti kako moje trepavice izgledaju bez maskare.


Da li ste probale MISS MANGA maskaru?
Kakva su vasa iskustva?


S' puno ljubavi,
Marija <3.

14 comments:

  1. Fantastična i maskara i slike, baš si lijepa:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala najlepse na komplimentima <3
      Maskara zaista jeste sjajna <3

      Delete
  2. Prvi put citam dobru recenziju ove maskare. :) I ja sam je zagledala ali nisam smela da je kupim. Ja sam od onih sto najmanje paznje posvecuju trepavicama pri sminkanju iako su moje trepavice slicne tvojima.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaista? Ne znam stvarno zasto devojke nisu zadovoljne...meni bas odgovara po svim kriterijumima :)
      Ne znam sta bih ti rekla...ja sa njom super namazem svoje trepavice...ako je uhvatis negde na snizenju probaj sama pa vidi...

      Delete
  3. Lepotica <3
    Meni je ta maskara odlična i nešto samo nju koristim u poslednje vreme :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lutkasto moje stvorenje <3 <3 <3
      Stvarno? Bas mi je drago da to cujem i da ima i onih kojima odgovara i koji su zadovoljni... :**

      Delete
  4. Bas dobro deluje, kao da imas vestacke :) inace imas bas lepe oci <3
    moracu da pazarim ovu maskaru cim potrosim ove moje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Irena, hvala puno na tako divnim recima <3
      Izgled vestackih trepavica sa ovom maskarom je jako lako postici i to je i osnovni razlog mog odusevljenja istom ;)
      Nadam se da ce i tebi odgovarati i da ces biti zadovoljna ;)

      Delete
  5. Koristila sam je ranije i mogu da kazem da je super, odlicna mi je bila. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eto...ispostavilo se da ima puno vas koji dele odusevljenje ovom maskarom i bas me raduje sto ste to podelile ovde ;) <3

      Delete
  6. Zaista ti učini trepavice impresivno dugim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da...definitivno :) Presrecna sam sa njom, zaista <3

      Delete