Thursday, August 20, 2015

GOLDEN ROSE WOW! #12



Danasnji post bice jedan od onih "brzinskih" manikir postova u kojima zelim da podelim sa vama svoje trenutno odusevljenje.


O Golden Rose WOW! mini lakovima za nokte vec je vise puta bilo price na blogu, sto znaci da zauzimaju sve vise prostora u mom srcu. Ono sto je meni najsimpaticnije vezano za njih je njihova ultra mini bocica koja vise izgleda kao neka igracka za devojcice (znate one setove sminke za male princeze) nego lak za nokte namenjen odraslim zenama.



GOLDEN ROSE WOW! u nijansi #12 je divna, zagasito ruzicasta nijansa, jedna od onih "sunka" boja. Iz nekog razloga u bocici, kao i na fotografijama izgleda poput nezne pastel ruzicaste, dok je uzivo, kada se nanese vise "svetlija boja mesa".
Nisam ocekivala da ce ovako izgledati, ali kako nemam nijednu slicnu, odusevila sam se i nije mi bilo potrebno mnogo da je zavolim.
Smatram da bi trebalo lepo da pristaje svim devojkama, bez obzira na ten i podton koze, mada kao i sve nijanse inace, po mom misljenju najlepse izgleda na tamnijem tenu.


Kada je rec o formuli, nesto je redja nego kod ostalih koje posedujem iz ove kolekcije. Ostavlja linije prilikom aplikacije i tek sa tri sloja se sve lepo izjednaci, koliko i imam na ovim fotografijama.


Kao sto vidite, cetkica kod ovih mini lakova je zaista sjajna. Omogucava precizno nanosenje uz sam koren nokta i jedna je od onih kakve ja najvise volim.

*Na ovoj fotografiji nijansa je najvernije docarana. Kako je jedan od onih kameleon nijansi, u zavisnosti od svetlosi izgleda drugacije.

Golden Rose lakove iz WOW! kolekcije mozete kupiti u parfimeriji Kristabell po ceni od 70 dinara, kao i u ostalim manjih parfimerijama koji u svojoj ponudi imaju GR kozmetiku.


Da li volite ovakve nijanse?



S' puno ljubavi,
Marija <3.

19 comments:

  1. Stvarno je predivan... I da, obožavam ovakve nijanse. :)

    ReplyDelete
  2. Imam i ja ovaj, pisala sam o njemu pre oko mesec dana...i slažem se da je preleep. :) Samo što ja nisam imala problema prilikom nanošenja, bila su mi dovoljna dva sloja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je sa dva sloja bio skroz providan :(( Mozda mi je "zapao" takav redak primerak, ali i ja sam perfekcionista, pa su mi bila neophodna tri da izgleda savrseno :D Ali da je lep, zaista jeste <3

      Delete
  3. Svi GR WOWići koje imam prekrivaju u jednom sloju i bas mi je zacudo da za ovaj treba tri o.O naprosto volim ove lakove i za sada ih je desetak u mojoj kolekciji i nijanse su sve ljepsa od ljepse.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isti slucaj je i sa svim koje ja imam, pa sam se malo iznenadila, ali dobro...ok je ;)
      I ja ih obozavam i jako su kvalitetni, dugotrajni, lepo se nanose (osim ovog izuzetka), i bas mi je drago da ih i ti volis <3

      Delete
  4. još jedna divna nježna nijansa koja ti super stoji <3

    ReplyDelete
  5. Ti i Dijana imate najlepše ruke koje sam videla u nail postovima. Takođe negovane nokte, svaka čast. A sama nijansa je zaista divna, možda nešto više pink za moj ukus, svakako ću baciti pogled uživo. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala najlepse Iva <3
      Drago mi je da ti se svidja, ali nije previse pink, kao sto sam i navela u postu, ali tako se nekako cudno slika...uzivo je lepsi mnogo i neobican je <3

      Delete
  6. Ne zna se da li je lepsi lak ili tvoji nokti! :)

    Pozdrav! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno na komplimentu <3
      Veliki pozdrav za tebe <3

      Delete
  7. Jao kako ti lepo stoji! Odmah bih otrcala da ga kupim ali ne smeeem. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kad ti tako kazes, ja moram da verujem <3 Najlepsi noktici pohvalise moje noktice <3 :***
      Tebi bi stajao fenomenalno zbog tena...smes da ga kupis, jer je jeftin...eto neka ti to bude opravdanje :D :*

      Delete
  8. Dopada mi se ovaj lak, boja i sve, samo steta sto mora toliko da se maze, to me uzasno nervira. :D Fotogradije su super! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti ;)
      Slazem se, ali s obzirom da uvek koristim Seche Vite ni to mi nije nesto sto bi me odvratilo od ovog divnog lakica ;)

      Delete
  9. Divan lakic, a jos divnije tebi stoji! :**
    Sara;*

    ReplyDelete
  10. Diivnaaa nijansa kupljena zahvaljujuci tebi :-)
    Inace, zelim da pohvalim tvoj dosadasnji rad i zelim ti uspeh u istom :-)
    Pozdrav :-)

    ReplyDelete