Saturday, August 22, 2015

ESSENCE LIP LINERS

Sigurna sam da ste vec mnogo puta na beauty blogovima naisle na pricu o Essence Lip Linerima. Isto tako, sigurna sam da imate bar jedan u svojoj kozmetickoj torbici, jer ako gresim, onda se zaista pitam sta vas je to sprecilo da ih probate.


Essence Lip Lineri dolaze u nekoliko predivnih i nosivih nijansi i sadrze 1g proizvoda. Ono sto se meni svidja je cinjenica da je svaki liner u boji u kojoj je i sam proizvod unutar olovke, sto olaksava snalazenje (znate onaj osecaj kada su vam svi lineri crni, a vama se zuri da pronadjete odgovarajuci u neseseru).


Pre nego sto sam i sama otkrila razlog zbog kog su ovi lineri toliko hvaljeni, nisam verovala da za tako nisku cenu mozete dobiti proizvod ovakvog kvaliteta. Kako sam se vise puta (nazalost) uverila da cena ne opravdava uvek kvalitet odredjenog proizvoda, ovi lineri su za mene jedno od onih otkrica koje zelim da podelim sa svima u svojoj okolini i naravno, sa vama, mojim dragim citaocima. Tvrdim da za cenu od samo 120 dinara, koliko kostaju, ne mozete kupiti kvalitetniji liner.


Tekstura ovih linera je divna, mekana, lako i glatko se nanose, pruzajuci ujednacenu boju i pokrivanje povrsine usana. Posebno mi se dopada to sto ne isusuju usne i ne uvlace se u sitne nabore na njima, kojih ja imam prilicno puno. Meni su se pokazale kao dugotrajne i traju mi nekoliko sati bez popravke. Postepeno i ujednaceno blede, nakon cega nemam osecaj da su mi usne isusene.
Kao bazu, pre nanosenja ovih linera uvek koristim EOS balzam za usne, koji mi je savrsen zbog svoje mat zavrsnice i odlicne nege.
Lepo se rezu i ne lome se, ali kako su kremaste teksture nije bas moguce zarezati ih u ostar vrh, vec ovako kako su moji zarezani na fotografijama, sto je meni sasvim odgovarajuce.

Jedina mana ovim linerima, po mom misljenju je to sto se jako brzo trose i cesto obnova zaliha predstavlja veliki problem. Essence stalak je uglavnom prazan na mestu gde one stoje i bude dostupno samo nekoliko komada, uglavnom ne tako popularnih nijansi.

Nijanse koje ja imam su In The Nude, Cute Pink, Satin Mauve i Femme Fatale. Sve su savrsene i jako mi se svidja kako mi stoje.
Najcesce ih nosim samostalno, preko celih usana, jer mi se tako najvise dopada, ali su mi super i za kombinovanje sa ruzevima i sjajevima za usne koje imam.


IN THE NUDE je predivna nude nijansa, neutralnog podtona. Definitivno nije jedna od onih koje vam ten ucine bezivotnim i sivim. Svakodnevno se najcesce za nju odlucujem, jer je tako jednostavna za kombinovanje i nosenje.
*Moje usne su jako svetle, pa mislim da bi na devojkama sa prirodno tamnijim usnama boja mogla da izgleda znatno drugacije.



SATIN MAUVE je najpopularnija i najvoljenija od strane mnogih iz cele linije ovih linera. Neki bi rekli "Kylie Jenner" nijansa, ja bih rekla "tamnija boja mesa", iliti povratak u 90-e.


Licno, meni se ovaj trend dopada i uvek sam nosila i koristila ovakve nijanse, samo su varijacije na temu bile u opticaju, nesto svetlije ili tamnije. Jedna je od onih koje usne cine vizuelno punijim, a njena nijansa u zavisnosti od osvetljenja varira, sto mozete i primetiti na fotografijama ispod.

*Direktno, dnevno svetlo
*Prirodno svetlo u zatvorenom prostoru
*Na direktnom, dnevnom svetlu

CUTE PINK je jedina od ove cetiri olovke koje sam kupila bez prevelikih ocekivanja. Glavni razlog kupovine bilo je to sto mi se ucinilo da je nijansa skoro identicna mom voljenom NYX FIG ruzu kojeg obozavam i koji mi stoji fenomenalno. Pruzi neki nezan izgled licu...ne znam...ali mi se svidja. I da, definitvno su savrsen par.
Za neke od vas mozda bi ovo bilo "too much" pink, ali ja je volim.


*Dnevno svetlo, u zatvorenom prostoru
*Direktno dnevno svetlo

Uh...FEMME FATALE je prava "hot red" nijansa. Na ruci izgleda kao da je hladnog podtona, dok na mojim usnama izgleda skroz neutralno. Smatram da bi trebalo da stoji svima, bez obzira na boju tena, kose i ociju.
Iako je najredje nosim, zbog svoje ekstravagantnosti koja nije prikladna za svaku priliku i svaki outfit, smatram da mi od svih koje trenutno posedujem najlepse stoji.
Sta vi mislite?

*Vestacko osvetljenje
*Direktno dnevno svetlo

Nekada je dovoljna i samo Femme Fatale za savrsen izgled. Bez pudera, maskare, definisanih obrva, rumenila... Volim ovakav look, uz iscepani dzins, obicnu belu pamucnu majicu i bele "starke" ili bajkerke i koznu jaknu. Za mene je to savrsen dnevni izgled, bez ikakvog truda. Slozicete se?


*Na fotografiji ispod mozete videti kako ove olovke izgledaju na meni, ovako na jednom mestu.
*Zelim da napomenem da na svim fotografijama nosim samo spomenute olovke, bez ostatka makeup-a.


*Essence lip lineri dostupni su u nasim drogerijama po ceni od 120 dinara.

*Nadam se da vam fotografije nisu u "previse krupnom planu". Pisite mi u komentarima vase misljenje, bas me interesuje. Licno vise volim da vidim fotografije u ovoj velicini na drugim blogovima, jer smatram da se bolje i jasnije vidi sama nijansa.



Da li ste probale Essence lip linere?
Koja je vasa omiljena nijansa?


S' puno ljubavi,
Marija <3.

39 comments:

  1. Ja mislim da si ovu temu jako lepo odradila, pogotovo sa ovim fotkama pri razlicitim osvetljenjima, vrlo si posvecena u svim svojim post-ovima! I sjajno je sto se posvecujes i proizvodima koji su svima dostupni. :) Meni se onaj nude najmanje dopada, generalno nude ne volim previse na usnama, ne stoji mi to bas. Crvena je fenomenalna, kao i mauve nijansa! Definitivno cu ih isprobati i sama!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najlepse hvala na ovako lepim zapazanjima. Srce mi je puno kada neko primeti i pohvali ulozeni trud <3
      Kvalitetnih proizvoda vrednih paznje zaista ima puno u svakom cenovnom rangu, pa se uvek trudim da podelim sa vama svoje iskustvo, a posebno mi je drago kada otkrijem neke pristupacne i lako priustive proizvode, jer nije uvek sve sto je skupo i dobro, i obrnuto.
      Slazem se u potpunosti ;) I meni su te dve najdraze ;)
      Probaj i javi utiske ;) Najiskrenije se nadam da ce biti pozitivni ;)
      Veliki pozdrav <3

      Delete
  2. Omiljena mi je Red Blush nijansa, mada mi se i Satin Mauve pokazala kao odlicna, ali nazalost, jako ju je tesko naci :)
    Inace, veoma mi se dopada kako ti Femme Fatale stoji :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam probala spomenutu, ali obraticu paznju na nju ;)
      Satin Mauve je definitivno premija kada uspes da je nadjes na polici :D Ali bez preterivanja :D

      Hvala ti puno <3

      Delete
  3. Duze vreme koristim Satin Mauve i on mi je favorit :) Mada mi se svidja i in the nude, jako retko nailazim na njihove olovke u drogerijama, brzo se rasprodaju. Fotografije su prelepe, profesionalno, svaka cast :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno, draga Natasa <3

      Razumem te sto se tice SM, definitivno opravdava ovoliku ljubav koju uziva od svih nas <3 Jedinstvena je, zaista <3

      Nazalost je tako, ne znam iz kog razloga. Bilo bi divno da ih nase drogerije cesce dobijaju i u vecim kolicinama.

      Lep pozdrav <3

      Delete
  4. Ja od ovih tvojih imam samo In the nude. U pocetku mi je nekako previse vukla na braon a sad mi je dobra. Meni takve nijanse stoje samo kad malo vise pocrnim. Svidja mi se kako ti sve stoje a pogotovo Satin mauve. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, Marry moja draga <3 :***
      Meni je super In The Nude i kada sam svetlija tokom ostatka godine, ali i sada kada imam blago osuncanu kozu. Nekako mi je univerzalna i nije jedna od onih koje "umrtve" ten.

      Delete
  5. Obožavam ih, meni je najdraža Satin Mauve. Više koristim olovke nego ruževe, ali nažalost sad su ove olovke zamijenili drugim nijansama. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znam da ih i ti obozavas, kao i koja ti je najdraza. Moram da priznam da ti i najbolje upravo ona stoji <3 To si mi nekako skroz TI ;)
      Negde sam naisla na tu informaciju, ali sam odbila da verujem da je tacna :(( Nadam se da je bar Satin Mauve ostala ista, jer bilo bi besmisleno da nije :((

      Delete
    2. Aa hvalaa <3 :* Nažalost i nju su promijenili :( A ja sam ostala bez zaliha, da sam znala da će ih promijeniti pokupovala bih Satin Mauve, ali gotovo sad. Nadam se da ću je negdje pronaći.

      Delete
  6. mora da sam jedina blogerica na balkanu koja nije probala ove linere a već su došli i novi. odlično ti pristaju sve boje

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bas mi je zao sto ih nisi probala, zaista. Ispravi taj "propust" prvom prilikom, jer zaista su fenomenalni ;)

      Delete
  7. Ovo bas super izgleda.Ja ih nemam jer nikada nisam razmisljala o njima jer iskreno totalni sam duduk za sminkanje i prosto ti zavidim na umecu!Ali probacu pa javljam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rendzi, draga...pa nemoj tako ;) Nije potrebno nikakvo umece za nanosenje olovke za usne, a zaista pravi veliku razliku. Ako nisi navikla na nesto jacu sminku, probaj bar ovaj nude, ili eventualno Satin Mauve, verujem da ce ti se dopasti :) Mozda promenis misljenje i pocnes da ih koristis i volis ;)
      Obavezno javi ako odlucis da probas :*

      Delete
  8. Boje su fenomenalne! Jedva cekam da ih isprobam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaista jesu ;) Nadam se da ces i ti biti zadovoljna ;)

      Delete
  9. Satin Mauve je moj osobni favorit,,, ali tebi tako dobro stoji Femme Fatale :D <3 imam i njum ali ju ne stavljam toliko često :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jasno mi je da svi obozavamo SM <3
      Meni je FF fenomenalna. Ne nosim je ni ja svakodnevno, ali kada god se odlucim za nju, ona mi je sasvim dovoljan detalj ;)

      Delete
  10. Predivno ti stoje sve nijanse! Na meni su dosta tamnije, kako sam svetlija, ali ih takodje puno volim. :) Crvena ti baš dobro ide uz ten. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno <3 Drago mi je da ti se dopada :) Licno, i meni se navise dopada kako mi stoji FF <3

      Da, ti si dosta svetlija od mene, ali uopste ne sumnjam da i tebi sve stoje fenomenalno :)

      Delete
  11. Imam tri iz ovog posta, samo mi fali In The Nude. :)
    Omiljena mi je Satin Mauve, definitivno. Odličan post, inače. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. In The Nude je divna za svaki dan ;) Ja je bas cesto nosim i bas je volim ;)
      Hvala ti puno, jako me raduje ako ti se dopao ;) <3

      Delete
  12. Odlican post, nijanse su predobre, moracu da potrazim Satin Mauve. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Teodora ;) Drago mi je da ti se post svideo ;) Satin Mauve je neophodna ;) Bas lepo izgleda i super je nosiva <3 Neces pogresiti i verujem da ces je voleti ;)

      Delete
  13. Jako lepo ti sve nijanse stoje. :) Imam 2 njihove olovke za usne i obozavam ih! Prezadovoljna sam kvalitetom za 120 din. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala na komplimentu <3
      Slazem se sa tobom ;) Definitivno, za tu cenu mislim da je nemoguce pronaci kvalitetnije ;)

      Delete
  14. Essence olovke su oduvek bile odlične :) Meni je nekako neobično kad neko koristi olovke umesto ruža, ja ih koristim samo da uokvirim usne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ih nikada ranije nisam koristila, ali ove su me odusevile ;)
      Sve zavisi, navika je cudo ;) Ja ih cesto koristim i preko celih usana, posebno ako su kremste poput ovih ;)

      Delete
  15. Obozavam essence liplajnere. :) Dovoljno su kremasti da se nanose preko celih usana, a opet zadrzavaju taj mat izgled.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odlicni su ;) I ja ih volim iz istih razloga <3

      Delete
  16. Sve moje olovke pre rezanja stavim u frižider na sat-dva. Tako malo očvrsnu i lakše se režu. Odličan post , a fotografije još bolje!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno <3
      Znam za taj trik, ali uvek zaboravim da ga upotrebim :D Setim se tek onda kada ne mogu da ih zarezem lepo :D

      Delete
  17. Izvrsne olovke za malo šuške. :D Najdraža mi je satin mauve jer me iznenadilo kako mi stoji takva nude nijansa. Nekad sam ih u potpunosti izbjegavala.
    Tebi baš svaka pristaje! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno, draga Mell <3

      Upravo tako ;)
      Satin Mauve je zaista izvrsna i mislim da stoji apsolutno svakome, sto je i cini tako voljenom od strane mnogih devojaka ;) Ja ih takodje sada prvi put probam, kad je krenula opsta pomama oko njih i iznenadih se :) Za taj novac su i vise nego odlicne <3

      Delete
  18. Ja sam ih kao luda sve pokupovala i napravila ozbiljne zalihe satin mauve-a za koji kazu da je u novoj ambalazi promenjena i formula i boja :/ Prelepo ti sve stoje, ali mi je favorit satin mauve :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaa...pa ti si sjajna <3 Tako se to radi :)
      I ja sam cula da su promenjeni i to me uopste ne raduje :( Nisam ih jos uvek videla, bas me zanima kakvi su sada...
      Hvala ti puno <3 :*

      Delete