Wednesday, July 1, 2015

NYX COSMETICS MAUVE LIP LINER

Trend mauve nijansi na usnama je vec neko vreme prisutan. Kao neko ko ovakve nijanse i najcesce nosi, jer smatram da mi laskaju tenu, boji kose i ociju, uz to smatram da su usne u boji mesa savrsen izbor za svakodnevni makeup. Takodje, ono sto je fenomenalno kod ovakvih nijansi je i cinjenica da cine usne vizuelno punijim.
Na trzistu ima zaista puno olovaka/ruzeva u ovim tonovima, pa je lako pronaci ono sto vama najvise odgovara. Bilo da se odlucite za svetlije i neutralnije tonove, ili one malo intenzivnije necete pogresiti.

Danasnji post posvecen je jednoj od najtrazenijih NYX olovaka za usne u nijansi Mauve. Zelela sam je od janura ove godine i svaki put kada bih se nasla u Alexandar Cosmetics-u bila bi rasprodata. To je pocelo prilicno da me nervira i jedno vreme sam prestala o njoj da razmisljam, kupivsi Essence lip liner u nijansi Satin mauve (pisacu vam o ovim divnim lip linerima uskoro). Jako sam se obradovala videvsi na FB stranici Alexandar Cosmeticsa da je opet dostupna i istog dana otisla po nju. Od tada je koristim vrlo cesto, gotovo svakodnevno.



Kao i sve NYX olovke za usne, lepo se nanosi, a tvrdoca je taman onakva kakvu volim. Dovoljno je tvrda da obezbedi nosenje od nekoliko sati bez popravke, dok sa druge strane ne isusuje usne i nema tendenciju da naglasi suve delove ukoliko ih ima. Ono sto se meni posebno dopada je cinjenica da se ravnomerno skida sa usana i cak i kada se delimicno skine izgleda ujednaceno i lepo, jer je u prirodnoj boji usana, samo za nekoliko nijansi tamnija (u mom slucaju, jer su moje usne jako svetle, gotovo u boji tena).

Interesantno je to da sam gledajuci fotografije na raznim drustvenim mrezama stekla utisak da je mnogo tamnija, ali ipak verujem da tu veliku ulogu igra i prirodna boja vasih usana.

NYX Mauve je univerzalna nijansa koja smatram da bi odgovarala svima, bez obzira na ten i boju kose. Nijansa je takva da se savrseno uklapa sa gotovo svim nude/pink nijansama. Licno, najvise volim da je kombinujem sa moja dva omiljena ruza, MAC Creme Cup i njegova gotovo identicna nijansa Maybelline Intensive Pink #140. Pored ova dva ruza, vrlo cesto ovu olovku nosim samostalno, noseci samo NUXE Reve de miel balzam u funkciji nege.

Na fotografiji ispod mozete videti kako Mauve olovka izgleda na mojim usnama, naneta samostalno, bez ruza, uz balzam za usne u vidu baze.


Ovom olovkom sam odusevljena i ukoliko ste i vi u potrazi za nekom slicnom nijansom koja omogucava nosenje u svim prilikama i kombinovanje sa ruzevima koje vec posedujete, preporucujem vam da je probate.

Mozda ce vam biti od koristi informacija da je upravo ova olovka savrsena zamena popularnoj MAC Whirl olovci, koja je svoju popularnost stekla zahvaljujuci Kylie Jenner. Na netu postoji zaista puno swatcheva koji to potvrdjuju, evo i linka OVDE.


Dostupno u Alexandar Cosmetics-u po ceni od 370 dinara.


Da li volite usne u ovim bojama?
Kako se vama cini ovaj trend?
Pisite mi u komentarima ;)



S'puno ljubavi,
Marija <3.

14 comments:

  1. Obavezno je kupujem, bas mi se svijda. Divan post <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Milice <3 Nadam se da ces i ti uzivati u njoj ;)

      Delete
  2. Jako ti lepo stoji ali je meni pundjica zasenila sve :)

    ReplyDelete
  3. Savršena je!Imam nekoliko nyx olovaka i sve su jako dobre.Moraću i ovu da nabavim jer najčešće koristim ruževe boje mesa :-) Hvala na preporuci!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema na cemu <3 Jako mi je drago ako ti je ovaj post bio od koristi :) Ako volis i koristis ruzeve u boji mesa onda ces ovo olovku obozavati, sigurno ;)

      Delete
  4. Sviđa mi se kako ti stoji, a mislim da bi i meni lepo stajala :)

    ReplyDelete
  5. Predivno izgleda, ja mnogo volim takve nijanse. :)
    Baš liči na moju voljenu Essence Satin Mauve. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znas da imam obe i mislila sam da su identicne, ali ipak je Mauve malo svetlija i neutralnija, dok Satin mauve ima nesto vise ljubicaste u sebi ;) Ali svakako su obe predivne i vredi obe imati ;)

      Delete
  6. Gledala sam je,ali mi se učinila jako slična Essence-ovoj Satin Mauve,bar na ruci.Gledajući tvoje slike,čini mi se drugačijom,mada dosta zavisi i od same boje usana :).Molim te,razreši ovu dilemu :).
    Svakako je divna i divno ti stoji :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno <3
      Bas sam u komentaru iznad razresila nedoumicu, ali mozda i uradim neki uporedni post, verujem da bi mnoge interesovalo ;)

      Delete
  7. Divna nijansa i odlično ti stoji! :)

    ReplyDelete