Friday, July 10, 2015

JUNE BEAUTY FAVORITES


Sa pocetkom mog omiljenog meseca u godini, ja sam se malo usmerila na neke druge stvari, trudim se da sto vise vremena provodim van kuce, sa meni najdrazim ljudima, pa je to razlog sto ne postujem bas cesto. Kasnim sa mesecnim favoritima, sa Insta postom, ali kako stvari uvek radim onako kako se osecam, ne smatram da je to nesto oko cega bi trebalo da se brinem ;). Pisem i pisacu kada za to imam potrebu, jer je ovaj blog mesto na kom se opustam i delim pozitivnu energiju i zelim da tako i ostane <3.

U danasnjem postu imacete priliku da vidite koje sam to beauty proizvode zavolela tokom prethodnog meseca.


BALEA dezodoranse generalno volim. Jedan od meni najdrazih je onaj sa Aloe Verom koji mirise fenomenalno, na cisto i miris se zadrzava jako dugo na kozi. Iz radoznalosti sam kupila ovaj sa mirisom maline i limun trave, jer mi se ucinilo kao interesantna kombinacija za leto. Ako zanemarimo miris koji je bio glavni povod za kupovinu, ono sto me je takodje privuklo je i cinjenica da u svom sastavu ne sadrzi aluminijumske soli.
Ne ostavlja bele tragove na garderobi.
Bez dodatih boja.
Dermatoloski ispitano.
Gde kupiti: Dm drogerije
Cena: oko 260 dinara za 200 ml proizvoda.


LANCOME LA VIE EST BELLE je parfem koji sam dobila pre nekih mesec dana i od tada ga koristim svakodnevno. Obozavam tople note kada su parfemi u pitanju i nosim ih tokom cele godine. Iako moze da prodje i za neku dnevnu varijantu tokom leta, ipak mi vise prija u vecernjim casovima leti, dok za dan vise volim sveze, citrusne note.
Ovaj parfem, kako proizvodjac navodi, inspirisan je srecom i uzivanjem u malim stvarima. Koncept ovog parfema oslikava ideju prirodne lepote i slobodu od raznih ogranicenja. 
Gornju notu cine crna ribizla i kruska, srednju jasmin, iris i cvet pomorandze, dok baznu cine paculi, mahune tonke, vanila i praline. Iz svega navedenog, mislim da vam je jasno da je u pitanju parfem iz mirisnne grupe koja ce osvojiti sve ljubitelje gurmanskih, cvetno-vocnih mirisa. Ja sam zaljubljena i potpuno opcinjena <3.
Ovaj parfem mozete kupiti u Jasmin parfimerijama.


Pre neka dve meseca, prisustvovala sam predstavljanju novih proizvoda Gerovital kozmetike, Derma +. Kako do sada nisam imala priliku da koristim ovu kozmetiku, nisam znala sta da ocekujem.
Derma + sampon namenjen je ciscenju osetljive koze glave. U svom sastavu sadrzi mlecnu kiselinu i pantenol sto sprecava dehidrataciju koze. Ima jako umirujuce dejstvo zahvaljujuci sladicu. Zanthalene ekstrakt dobijen iz ekosertifikovane secuanske paprike smanjuje svrab, iritacije i ostale nelagodnosti kod osetljive koze.
Ovaj sampon sam pocela da koristim pre nekih mesec dana i pokazao mi se kao odlican za moje osetljivo teme glave. Smirio mi je iritacije koje mi se jave povremeno i jako mi se dopao. Iako je drugaciji od onih na koje sam navikla u smislu da ne stvara gustu penu, vec vrlo blagu, ima nezan miris, a jedina zamerka je sto se jako brzo trosi. Da bi se stvorila dovoljna kolicina pene potrebno je duplo vise proizvoda nego sa drugim samponima. Potrosila sam ga jako brzo, za neke tri nedelje i to je jedino sto mi se ne svidja. Kosu perem tri puta nedeljno, dok je tokom leta cesto perem i svakodnevno.
Proizvodjac preporucuje koriscenje ovog sampona 2-3 puta nedeljno. Nakon nanosenje trebalo bi ostaviti da sampon deluje 2-3 min, a zatim isprati i ponoviti postupak.
Gde kupiti: apoteke (na njihovom sajtu mozete videti prodajna mesta kao i informisati se nesto detaljnije o njihovim proizvodima, a evo linka i OVDE)
Cena: oko 1700 dinara za 200 ml.

*Sastav Gerovital Derma + sampona za osetljivu kozu glave
*Golden Rose WOW! #45 <3
Apsolutni favorit prethodnog perioda je ovaj mini lepotan kog sam iznova i iznova nosila nedeljama unazad. Jako ga volim i iako za neke ova boja spada u jesenje, meni se svidja kako se kombinuje sa letnjim bojama i garderobom. U OVOM postu sam ga detaljno predstavila, pa ako ste propustile ili ako vas mozda interesuje kako izgleda na noktima "bacite pogled" ;)
Gde kupiti: Parfimerija Kristabell i lokalne parfimerije, prizemlje TC Delta City, Immo Outlet Centar.
Cena: oko 70 dinara


O NYX Mauve lip lineru sam vam pisala nedavno (POST), obozavala sam je u proteklom periodu i definitivno je postala moja najdraza olovka za usne. Prirodna, lako uklopiva sa  nude/pink ruzevima koje imam, dugotrajna, jednom recju savrsena.
Gde kupiti: Alexandar Cosmetics
Cena: oko 370 dinara.

Da li ste probale neke od mojih junskih favorita?


Zelim vam divan jul <3.
S' puno ljubavi,
Marija <3.

8 comments:

  1. Jednom prilikom sam njušnula La vie est belle i mogu reći da je prelep!! Nadam se da će se naći i u nekim mojim favoritima :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste prelep, a i ja se nadam da hoce, jer svakako zasluzuje <3

      Delete
  2. Svidjaju mi se favoriti. Perfektvno ^^

    ReplyDelete
  3. Mislis da bi ta Nyx olovka bolje pristajala onima sa hladnim ili toplim podtonom? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da bi pristajala lepo svima, bez obzira na podton koze ;)

      Delete
  4. Miris Balea dezodoransa mi se bas bas dopada, super je. :D

    ReplyDelete