Sunday, April 5, 2015

OMILJENO U MARTU

Mozda ste i same primetile, ali mart je mesec u kom sam najvise paznje posvetila testiranju novih proizvoda kada je dekorativa u pitanju.U nastavku, pogledajte sta sam to novo otkrila i zavolela u proteklom periodu.


Razmisljajuci i spremajuci ovaj post, sasvim je ocigledno da je mesec koji je za nama bio u znaku NYX Cosmetics-a. Na samom pocetku meseca stigao je i paketic od Alexandra u kom se nalazila ova predivna ljubicasta senka za oci koju sam odmah zavolela. Detaljno sam je predstavila u OVOM postu, sa puno fotografija, pa ako ste propustile, pogledajte kako izgleda na ocima, kao i sve detalje vezane za istu.

NYX COSMETICS Prismatic Shadows Punk Heart <3
Vec neko vreme sam bila u potrazi za novim tecnim puderom i "bacila sam oko" na DIOR STAR. Citala sa mnogo o njemu, slusala samo pozitivne stvari i na kraju odlucila da ga kupim. Iako sam ga kupila na samom kraju februara, nije usao u februarske favorite, jer sam ga koristila samo dan-dva, sto nije bilo dovoljno da me osvoji za tako kratak period, jer nisam dozivela onaj WOW osecaj, ali vremenom sam ga zavolela i naucila kako da ga nanosim na najbolji nacin i u njemu uzivam. Reci cu vam samo da nije najbolji koji sam koristila i da sam ocekivala mnogo vise od njega za izdvojen novac, ali planiram detaljan post o njemu gde cu sve svoje utiske obrazloziti. Usao je u favorite marta meseca, jer sam ga bas zavolela i pored nekih stvari koje su me u pocetku malo mucile, ali uz odgovarajuce proizvode kao i nacin nanosenja ipak moram da priznam da je dobar. Zvezda ili ne, saznacete uskoro :D

DIOR STAR 031
NYX NUDE MATTE SHADOW u nijnasi Maybe Later je jedna od onih, po mom misljenju, neophodnih senki u svakom kozmetickom neseseru. Prirodna, mat, tamnija nude nijansa ovu senku svrstava u one koje se savrseno uklapaju u svaki tip makeup-a. Odlicna je za nanosenje u pregibu kapka, za blendanje senki, super pigmentovana i dugotrajna, ne drobi se u kontaktu sa cetkicom i jednom recju, fenomenalna. Planirala sam kupovinu ovakve senke vec neko vreme, a uz pomoc moje divne Anci iz Beo Cosmetics-a koja mi je i preporucila konacno sam uspela da zadovoljim svoje potrebe kada je svakodnevni makeup u pitanju, jer mi je bas ovako nesto falilo ;) Do tada, koristila sam Tease iz UD Naked2 palete, koje je vise neka mauve nijansa, isto tako divna, ali ipak mi je bilo potrebno nesto nautralnije za pregib kapka, nesto sto stvara iluziju prirodne senke. Takodje, i o ovoj senci planiram poseban post, pa ocekujte u narednom periodu, zajedno sa look-om gde cu vam i pokazati kako je sve sto sam navela i tacno ;).

NYX Maybe Later, Nude Matte Shadow
NYX EYEBROW GEL u nijansi Brunette sam predstavila u prethodnom postu, zajedno sa nacinom na koji oblikujem i korigujem svoje obrve, kao i sa jos nekim proizvodima ove namene koje sam koristila iz NYX asortimana, sa puno propratnog teksta, savetima i fotografijama, pa ako vas interesuje detaljnije o ovom gelu, procitajte OVDE. Apsolutni favorit meseca marta <3. Obozavam ga <3.

NYX Eyebrow gel, Brunette
Krajem prethodnog meseca tata me iznenadio dolaskom iz prodavnice. Otisao je da kupi neke osnovne potrebstine, a vratio se sa dva super mini lakica u totalno neocekivanim bojama. Zanimljivo je i to da je rekao da su stajali u nekoj kutiji na kasi i da je on gledao i trazio onu boju koju sestra i ja nemamo, i sto je najinteresantnije, kupio je ona dva koja ja nikada verovatno ne bih kupila, jer jednostavno nisu "moje boje", kada su lakovi u pitanju. Zaista ih imam puno u svojoj kolekciji, ali ove dve nijanse ne. Danima sam ih gledala i nisu me privlacili da ih probam, pa sam nedavno, onako, iz dosade, resila da probam ovaj tamniji i ostala zapanjena fenomenalnom formulom, koja je sa samo jednim slojem mojim noktima pruzila potpuno pokrivenost i neocekivano ujednacenu boju, bez praznih mesta i tragova cetkice. Totalno sam se odusevila i trajnoscu, pa sam ga tako nosila 4 dana bez ikakvih ostecenja. To je bio mini, super cute Golden Rose, iz WoW kolekcije, i zaista je doziveo pravi WoW momenat. Vibrantna narandzasta me osvojila i jako sam ga zavolela. Pakovanje je toliko slatko, da ne mogu recima da vam objasnim, pa vidite i same ;). Sto se tice drugog, probala sam ga, ali nisam slikala, zaboravila sam, iskreno, pa cu okaciti sliku na Instagramu. Takodje je divan, lepo se nanosi, ali je nesto slabije pigmentovan i potrebna su dva sloja. Za ovaj brend nikada nisam cula, a u pitanju je Miss Selena. Oba su kupljena u nekoj lokalnoj prodavnici, pa pogledajte, mozda ih ima i kod vas u kraju. Mislim da su jako jeftini, cini mi se da mi je tata rekao da kostaju nesto oko 60-70 dinara.

Golden Rose WOW #38 i Miss Selena #213

GOLDEN ROSE COLOR EXPERT #04 je trenutno moj najdrazi, potpuno neutralni i savrsen lak za svaki dan, sa kojim nema potrebe za razmisljanjem da li se slaze sa ostatkom garderobe ili ne. Pisala sam o njemu i detaljno ga predstavila u OVOM postu.

GOLDEN ROSE COLOR EXPERT #04
Volim NYX Butter ruzeve, sto zbog prelepog osecaja na usnama, sto zbog sirokog spektra nosivih nijansi i dugo sam planirala kupovinu jednog od onih neutralnih i odlucila sam se za Fun Size. Mnogo ga volim, mnogo lepo izgleda na usnama, a pisacu o njemu i pokazati vam svu njegovu lepotu uskoro.

NYX Butter Lipstick Fun Size
Nedavno sam trazila nesto u Home Centru u Uscu i slucajno ugledala ovu neodoljivu casu. Nisam mogla da odolim da je ne kupim, a tu ljubav sam podelila i sa vama da Instagramu i Facebook-u i morala sam da je svrstam u martovske favorite, iako nije beauty proizvod, ali na neki poseban nacin cini moje dane i ispijanje hladnih i osvezavajucih napitaka lepsim i zanimljivijim.
Za sve vas koje ste me pitale za ovu casu, napomenucu da u ponudi takodje imaju i one sa motivima sladoleda, cupcakes-a, bombonica...ali meni je ova bila najlepsa, mada moram da priznam da mi je bilo tesko da se odlucim.
*Cena ove case iznosi oko 450 dinara i izradjena je od cvrste i kvalitetne plastike. Videla sam je i u Stadionu, ali tamo je kostala 600 dinara.



To bi bilo sve sto se tice mojih martovskih favorita.
Da li ste probale nesto od spomenutih proizvoda u ovom postu?


S' puno ljubavi,
Marija <3.

18 comments:

  1. Jedva čekam post o Dior star puderu, zaista me interesuje tvoje iskusvo jer planiram da kupim neki tečni puder jačeg cenovnog ranga, pa razmišljam/razgledam :)) A čaša je preslatka! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bice, uskoro, u planu je, pa se nadam da ce ti moje iskustvo biti od koristi ;) :****
      Casa je vrhunska, stvarno <3

      Delete
  2. Lakići su preslatki,a NYX gel za obrve planiram da uzmem kada potrošim njihov set,da ne bih gomilala.Mada mislim da je zvezda ovog posta ova preslatka čaša,sigurno ću je pogledati kad budem svratila do Ušća.Super post! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno, draga Stasa <3.
      Sto se tice case, obavezno baci pogled, uzivo su jos sladje, veruj mi ;)

      Delete
  3. GR 04 je baš divna nijansa, vidjela sam i sliku kako na noktima izgleda baš mi se dopada :) Kao što sam već rekla, ne sumnjam u tvoj odabir lakova tako da i ovaj ide na listu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. O4 je fenomenalna i ne sumnjam uopste da ce ti se dopasti ;)
      Drago mi je, jako, sto to cujem <3 :***

      Delete
  4. Divni su ti favoriti. Takodje obozavam lak golden rose 04 jer je predivna boja,planiram da kupim gel za obrve ali mislim da bi meni trebala svetlija nijansa s obzirom da sam plavusa.Veliki pozdrav

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno, Sladjo <3.
      Bas mi je drago da cujem da i ti volis moj trenutno najdrazi neutralac <3.
      Sto se tice gela za obrve, ne znam kako izgledas (boja ociju, tena), ali ako imas tamne oci i plavu kosu mogla bi slobodna Brunette da kupis, jer moze lepo da se dozira intenzitet, iako je potrebno malo vezbe u pocetku ako nisi navikla na ovakav nacin popunjavanja obrva.
      Pozdrav <3.

      Delete
  5. nice
    new post : http://melodyjacob1.blogspot.com/2015/04/zebra-print-mini-skirt.html

    ReplyDelete
  6. Jedva čekam recenziju za Dior Star :), mene odbija što je "lumiere". Da li puno sija? A nokti su ti perfektni, kao i fotografije :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bice, bice...vidim da svi ocekuju nestrpljivo ;)
      Onda nije za tebe, definitivno, ako ne volis takav finis. Ja sam ga samo zbog toga i kupila i moram da priznam da sija. E sad, u zavisnosti od tvog tipa koze, mozda ako imas suvu kozu i stavis preko neki matirajuci puder to malo i ublazis, ali iskreno onda ne vidim poentu :((. Isto tako, ako imas suvu kozu, ovaj puder prilikom nanosenja jos vise naglasava suve delove lica, cak i uz super hidrirajucu kremu i bazu :( U suprotnom, ako ti je koza masna, definitivno nije za tebe. Ja imam kombinovano, pa ponekad naginje malo vise ka masnoj, a nekad, mada retko i ka suvoj, pa sam se bas namucila dok sam naucila kako da se ponasam sa ovim puderom. Sve u svemu, da ne duzim sad, pisacu vec sve detalje vezano za njega ;)
      Hvala puno na komplimentima <3 :****

      Delete
  7. Meni su ove nijanse lakova sjajne, bas mi se dopadaju. :)

    ReplyDelete
  8. Krasni su ti favoriti, draga! ;)
    Slažem se s tobom po pitanju Dior zvijezde. :D Baš sam bila malo ljuta kad sam shvatila da toliko toga u recenzijama nije spomenuto. Razmislila bih malo bolje prije kupnje u tom slučaju, no što je tu je. Nekako mu sve opraštam zbog tog konačnog finisha <3.
    NYX sjenilo mi je krasno i totalni must have, morat ću si ga naručiti.
    Čaša ti je vrh, hoću i jaaaaaa haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno, draga Mell <3 :***
      I ja veruj mi, i zao mi je sto je tako. Ja sam verovala da je najsavrsenij na svetu, ali sta sad...volim ga svejedno, jer zaista izgleda fenomenalno na licu ;)
      Da, da...senka je fenomenalna, ali pisacu vec i o njoj pa ako ti nije hitno sacekaj post, sa fotografijama, mozda bi ti pomoglo ;)
      Casa je najveci favorit medju svim martovskim favoritima, sa razlogom <3 :D :D :D

      Delete
  9. Ruz je predivan ^_^ kao i GR lakovi za nokte :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno ;) Jako mi je drago da se i tebi dopadaju <3 :****

      Delete