Tuesday, April 28, 2015

GARNIER MIRACLE SKIN CREAM & EYE CREAM




MIRACLE SKIN dnevna krema i krema za negu predela oko ociju bore se protiv starenja koze. Tehnologija sa dvostrukim dejstvom koja pruza:
  1. Trenutnu transformaciju, zahvaljujuci teksturi koja se prilagodjava boji koze, oslobadjajuci koncentrat koji se aktivno bori protiv starenja koze. Nakon nanosenja, koza je vidljivo glatka, ujednacena i blistava. Smanjuje vidljivost znakova umora.
  2. Dugorocnu transformaciju, pomocu koncentrisane formule koja utice na znakove starenja. Dnevna krema sadrzi SPF 20.
Njihovim redovnim koriscenjem smanjuje se vidljivost fleka i bora, koza postaje cvrsca, a njen kvalitet vidljivo poboljsan.


MIRACLE SKIN CREAM je dnevna krema koja dolazi u tubi od 50ml.
U pocetku je nisam koristila, jer u trenutku kada sam je dobila moja koza nije bas bila spremna za nikakv vid testiranja novih proizvoda, jer je bila u ne bas dobrom stanju. Kada se konacno vratila u normalu, pocela sam da je koristim i moja koza je bas zavolela.


Koncipirana je tako da pruza efekat izmedju dnevne kreme i BB kreme. U tubi je bela, dok se u kontaktu sa kozom menja i postaje blago tonirana, a u trenutku kada se lepo utrlja u kozu u potpunosti se prilagodjava tenu. Ovo govorim iz licnog iskustva, jer je moja koza srednje tamna i na takvoj se uopste ne primecuje kada se utrlja, vec se u potpunosti stopi sa tenom, pruzajuci mu blistav izgled.



Savrsena je za devojke koje nemaju vece nepravilnosti na kozi, a zele lep i ujednacen ten bez upotrebe pudera. Milsim da bi odgovarala i devojkama koje recimo imaju flekice kao posledicu bubuljica, s tim sto bi na ta mesta trebalo da dodaju mrvicu korektora. Za one koje imaju nesto vise nepravilnosti, ova krema ne bi mogla da zameni puder.
Svidja mi se cinjenica da lepo omeksava i zagladjuje povrsinu koze, nema lepljivog osecaja i moju T-zonu drzi pod kontrolom nekih 5h od trenutka nanosenja.
Volim da je nosim tokom onih dana kada ne zelim da nosim tecni puder i jacu sminku, a vrlo cesto i u ulozi baze i pripremu koze za tecni puder.
Sadrzi SPF 20, sto znaci da stiti kozu od UV zracenja, i kao takva mislim da ce biti savrsena za vrele letnje dane i uzivanje u jutarnjoj setnji ;).

*Lista sastojaka Miracle Skin kreme

MIRACLE EYE CREAM dolazi u tubici od 15ml.
Za razliku od dnevne kreme, kremu za okoloocnu regiju sam pocela da koristim istog dana kada sam je dobila. Odmah mi se dopala, jer lepo neguje moju suvu kozu u tom preledu, brzo je koza upija, ne ostavlja masnjikav trag nakon nanosenja i pokazala mi se kao savrsena u ulozi baze pre nanosenja korektora. Od tada koristim je svakodnevno i mnogo mi se dopada.


Kao i kod dnevne kreme i ova za okoloocnu regiju takodje u kontaktu sa kozom menja boju i prilagodjava se boji tena. Nesto je slabijeg intenziteta od dnevne kreme, ali blago poboljsava stanje tamnih podocnjaka i kozu na tom delu cini vrlo blago toniranom i posvetljenom. Ipak, nema sposobnost zamene korektora za one sa jako tamnim podocnjacima, ali za nekoga ko ih nema ili su vrlo blago tamniji od ostatka koze, moze ih uciniti blistavijim i svezijim.



Nije mi izavala nikakve neprijatnosti u vidu osetljivosti, jer kao neko ko ima jako osetljive oci koje cesto suze i na najmanje uticaje spoljasnje sredine, poput laganog povetaca, suvog vazduha, klimatizovanog prostora i sl., vrlo cesto mi kreme u ovoj regiji izazivaju nelagodnost. Naravno da ih ne nanosim u blizini oka, ali se desava da ipak osetim peckanje, sto sa ovom kremom nije slucaj.

*Lista sastojaka Miracle Eye kreme

*Spomenute kreme su dermatoloski testirane.

Ove kreme su mi se jako svidele. Iako moram da priznam da ne prave neke drasticne promene na kozi, ali isto tako moja jako osetljiva koza ih je lepo prihvatila i nisu mi izazvale nikakve iritacije ili nelagodnosti tokom koriscenja. Stvaraju lep i lagan osecaj na kozi, omeksavaju je i lepo hidriraju moju mesovitu kozu, bez masnog osecaja na njenoj povrsini. Sve u svemu, kada saberem utiske, dobre su i preporucujem ih svima koji su u potrazi za negom i blagim efektom tonirane koze , onima koji nemaju vece nepravilosti na svojoj kozi i ne zele da nose puder i tesku sminku svakodnevno.

Ono sto je meni takodje interesantno kod ovih krema je vrlo prijatan miris koji je kod dnevne kreme nesto intenzivniji nego kod okoloocne. Mozda ova stavka nekima ne predstavlja vaznu informaciju, a za sve one kojima je miris bitan mozda bude od znacaja.

Na fotografiji ispod mozete videti kako ove kreme izgledaju na mojoj kozi. Na licu nemam nista osim Miracle Skin dnevne kreme i kreme za okoloocnu regiju. Kako je moja koza srednje tamna, na fotografijama se ne vidi apsolutno nikakva razlika sa ovim kremama, dok uzivo izgleda ujednaceno i sveze.
Ukoliko imate izrazito svetao ten ove kreme bi mogle biti tamne za vasu kozu.


Garnier Miracle Skin kreme mozete kupiti u Lilly i Dm drogerijama po ceni od oko 900 dinara.

*Proizvodi predstavljeni u ovom postu dobijeni su od uvoznika, ali to nije uticalo na objektivnost moje recenzije.


Da li ste probale neku od ove dve kreme?
Kakva su vasa iskustva?
Pisite mi u komentarima <3.


S' puno ljubavi,
Marija <3.

6 comments:

  1. Moraću da probam, baš si me zainteresovala :)
    Kako si mi lepa u svakom izdanju! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti Tico, lepotice moja <3 :***
      Za tvoju savrsenu, gotovo nestvarnu kozu je ova krema kao stvorena umesto pudera, jer tebi definitivno nije potreban :)

      Delete
  2. Bas sam htela da kupim ovu kremu ali sam u nedoumici.Kad je anti age i anti vrinkle ja podrazumecam da je za stariju kozu,a vi ste bas mladi za takvo nesto.Da li sam u pravu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Slavice, s obzirom da za koji mesec punim 30 godina, mislim da je savim ok da pocnem da koristim preparate koji ce odloziti starenje koze kada se vec jave njeni prvi znaci. Uvek se vodim cinjenicom da je bolje spreciti u startu nego uklanjati posledice. Ne znam koliko vam je godina, ali recimo sa nekih 27-30 godina uglavnom postaju vidljivi prvi znakovi starenja, pa je bas u tom periodu idealno poceti koristiti kreme i preparate koji ce odloziti njihovu vidljivost.
      Veliki pozdrav <3.

      Delete
  3. Dnevna krema mi se dopada, posebno to sto ima SPF. :)

    ReplyDelete