Thursday, February 26, 2015

MAYBELLINE FIT ME! KOREKTOR

Iako je davno bila u planu recenzija mog trenutno najdrazeg FIT ME! korektora, konacno sam odlucila da mu posvetim zasluzeni prostor na blogu.
Koristim ga vec jako dugo, a utisci su isti od trenutka kada sam ga nanela prvi put, do sad. Jedino sto se promenilo, je to sto je ljubav jos "cvrsca" ;).


Kao neko ko ima jako tamne kolutove oko ociju, stalno sam u potrazi za novim, jos boljim korektorom koji ce ih prekriti i taj predeo uciniti svetlijim, a samim tim i celokupan izgled lica svezijim i odmornijim. Dugo sam koristila Bourjois HM korektor, sve do trenutka kada sam shvatila da je upravo njegovo koriscenje prouzrokovalo preterano isusivanje moje inace suve koze oko ociju, a onda sam presla na NYX HD kojim sam bas bila zadovoljna i koristim ga i dalje, dok spomenuti Bourjois koristim samo za pokrivanje tamnih flekica koje povremeno imam.

MAYBELLINE FIT ME! korektor dolazi u elegantnom, plasticnom pakovanju koje ima 6.8 ml proizvoda, a koje je klasicno za korektore ovog tipa, kao i sjajeve za usta. Samo pakovanje se meni bas dopada. Sadrzi sundjerasti aplikator koji je pogodan za nanosenje korektora na predeo oko uciju, kao i duz linije nosa i inace za konturisanje lica.


Iznenadjujuce lagana formula, sa ujedno odlicnom moci pokrivanja, cine ovaj korektor onakvim kakvog sve mi zelimo. Lepo se stapa sa tenom, sa lakocom se nanosi i blenda, ne uvlaci se u pore (sto je meni jako bitno) i ne naglasava ih. Tokom dana takodje ostaje na mestu i ne uvlaci se u fine linije na licu i pore. Pruza predivan efekat posvetljivanja koze, bez osecaja tezine. Nije lepljiv i praskast na licu i ne stvara, svima nam nezeljeni "cakey face".


Nijansa koja meni odgovara je #20, koja je neutralnog tona.


Jako sam zadovoljna ovim korektorom i zaista nema ni jednu losu stranu koju bih navela. Odgovara mi u potpunosti i preporucila bih ga svima vama koje ste u potrazi za pristupacnim korektorom, drogerijskog ranga koji ima odlicnu pokrivnu moc, lagan je i izgleda prirodno na licu.

Na fotografiji ispod mozete videti kako izgleda na mom licu bez sminke, na podrucju oko levog oka bez i na desnom sa FIT ME! korektorom.  Fotografisano je na direktnom, dnevnom svetlu, bez upotrebe blica. Razlika je jasno vidljiva.


Takodje, zelela sam da vam pokazem kako izgleda i kada sam kompletno nasminkana, s tim sto na prvoj fotografiji ispod nemam korektor, vec samo tecni puder, dok na drugoj imam FIT ME! korektor na podrucju oko ociju i cuvenom "trouglu", ispod ociju, do jagodica, ka usima.

*Sa tecnim puderom, bez korektora
*Sa FIT ME! korektorom

FIT ME! korektore mozete kupiti u vecim drogerijama gde postoji dupli MAYBELLINE stalak, po ceni od oko 900 dinara.


Da li ste probale ovaj korektor i kakva su vasa iskustva?


Love,
Marija <3


19 comments:

  1. Meni su svi u Srbiji dostupni previše tamni ali svakako sam morala da kupim 110 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stvarno? Bas mi je zao, to je generalno problem kod nas i uopste mi nije jasno zasto uvoze previse tamne nijanse kod nas, bilo da su u pitanju puder ili korektori. Devojke sa jako svetlim tenom bas imaju problem oko pronalazenja odgovarajuce nijanse :((

      Delete
  2. Probala sam Fit me tecni puder i odusevljena sam njime, tako da planiram i korektor da kupim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam cula da je i puder dobar, ali ga nisam probala. Ako ti se dopao, korektorom ces biti odusevljena ;)

      Delete
  3. I ja sam prezadovoljna! :)

    Bolji mi je i od Lorealovog. :)
    Samo me jos kopka onaj sa sundjerom.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jako mi je drago ako je tako ;)
      Ja sam krenula da kupim Age Rewind, pa mi je devojka zaposlena u Lilly-u preporucila ovaj kao bolji i laganiji za mladju kozu, dok je onaj za starije (preko 40 godina), iako ga vecina devojaka koristi i sve su odusevljene. Moram da priznam da ni ja nisam mirna i definitivno cu ga probati ;)

      Delete
    2. Gde se moze naći Age rewind?

      Delete
  4. Sad si me podsjetila da si ga upišem u svoju wish listu jer sam ga nedavno imala na piku i zaboravila :D
    http://www.itsmissivana.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eto, super ;) Nadam se da ces biti zadovoljna kao i ja, predivan je <3

      Delete
  5. E ovo je odlican korektor. Slazem se sa svim sto si napisala. Imala sam ga pre jedno godinu dana i mnogo sam ga volela a planiram opet da ga kupim cim potrosim ovo sto sad imam. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste, zaista je fenomenalan <3 Drago mi je da delimo misljenje i odusevljenje ;)

      Delete
  6. Cekala sam ovu recenziju :D Definitivno cu ga i ja kupiti dok potrosim Eveline 2in1, samo se nadam da cu naci nijansu jer sam bas puno svijetla :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da je bila od pomoci ;)
      Mislim da hoces, bar kod nas su bile i jako svetle nijanse u ponudi.

      Delete
  7. Kakav je u poredjenju sa nyx-om? :) Koji bi radije kupovala?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hm...pa slican... Jedina razlika je sto je Fit Me! malo kremastiji i pigmentovaniji i bolje pokriva. Kada bih morala da biram izmedju ova dva, mislim da bih se ipak odlucila za Fit Me! ;)

      Delete
  8. Već znaš :)
    Imam i jako ga volim :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znaaam ;) I drago mi je sto je tako ;) Generalno, cini mi se da nam vecina istih proizvoda odgovara ;) <3

      Delete
  9. ja nigde ne mogu da nadjem fit me kolekciju, obišla sam veliki broj drogerija, ali nisam našla :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Izgleda da su, nazalost prestali da ga proizvode, ni ja ga nigde vise ne nalazim po drogerijama :((

      Delete