Tuesday, February 3, 2015

HEART LEOPARD NAILS

Volim pink noktice, volim leopard dezen, volim teksturisane lakove. Kada se sve spomenuto iskombinuje nastaje ideja za ovaj fenomenalni manikir, koji ujedno moze da vam posluzi i kao ideja za Dan zaljubljenih, ukoliko ste zaljubljeni i ako obelezavate ovaj datum. Ljubav kao vecita inspiracija svih nas i srca kao njeno glavno obelezje posluzili su mi kao osnovna ideja za kreiranje manikira koji zelim danas da vam pokazem.





Za kreiranje ovog manikira koristila sam:

  • OPI Start To Finish bazu,
  • China Glaze White On White (dva sloja),
  • Golden Rose Holiday #63,
  • Golden Rose Holiday #65,
  • Seche Vite Top Coat,
  • Tackalicu,
  • Drveni stapic.

Kombinacija ovih lakova mi se jako svidela. Na super sjajnoj, beloj podlozi teksturisana srca prave bas lep kontrast. I ne znam kako vama izgleda na ovim fotografijama, ali zbog specificne teksture Golden Rose Holiday #63 laka, srca uzivo izgledaju kao da su gumirana.


Seche Vite Top Coat sam nanela preko China Glaze White On White laka. Nakon nekoliko minuta, pocela sam sa iscrtavanjem srca.


Za crtanje srca koristila sam tackalicu, sa vecom kuglicom na vrhu, uz pomoc Golden Rose Holiday #63 laka. Kada se on u potpunosti osusio (susi se brzo), drvenim stapicem (ili cackalicom), uokvirila sam srca koriscenjem Golden Rose Holiday #65 laka. Nema potrebe da se trudite da uokvirite srca savrseno, jer ni sama leopard sara nije savrsena i svuda podjednako uokvirena, a to je ono sto je cini predivnom.


Ovakav manikir se savrseno uklapa uz moju Hello Kitty masku za telefon koju obozavam <3. Za nekoga je ovo verovatno too girly, ali meni se jako svidja <3


Na fotografiji ispod, koja je nastala na direktnom dnevnom svetlu mozete bolje da uocite teksturu koju sam spominjala (ili to samo ja vidim) :D



Sta mislite o ovom manikiru?
Da li vam se svidja ili vise volite neke klasicne?



Love,
Marija <3

28 comments:

  1. Nokti su ti preslatki i svaka čast na ideji! Mogu im se samo divit jer nema šanse da bih znala ovako nešto sama napraviti. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno ;) Nije uopste tesko, probaj ;)

      Delete
  2. Prelijepo, savrseno za Valentinovo ^_^
    Ja vise volim klasicne jer nemam strpljenja i nerve za nesto poput ovoga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se svidja <3
      Za ovako nesto jeste potrebno malo vise strpljenja, ali ja volim da se zabavljam crtkanjem, smiruje me ;) Ali znam da mnogi nemaju zivaca za ovako sitne sarice :D

      Delete
  3. Preslatko <3
    Ne znam zašto nemam nijedan lak iz Holiday kolekcije, predivni su mi kada ih vidim kod tebe na noktima. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti <3
      Moras da ih probas, stvarno su fenomenalnir. Super su im formule, a ja ih imam bas puno, i jako brzo se susi, a na noktima traju dugo. ;)

      Delete
  4. Kao profesionalac radiš manikir. :) Predivno.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jao....pa hvala ti na ovako divnom komplimentu <3 :***

      Delete
  5. Replies
    1. Hvala puno, draga Jasmina. Bas mi je drago ako ti se svidja <3 :***

      Delete
  6. Ne znam više šta da kažem, niti na koji način da ti pohvalim nokte, a da već nisam :D kao i obično, rpedivno izgledaju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa sad sam i ja ostala bez teksta, zaista *___* Hvala ti mnogo na ovako divnim recima <3 :***

      Delete
  7. Sta reci... Nokti su ti zaista prelepi, a imas veoma lepu nokatnu plocu. ♥

    bartalove.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Pozdrav Marija :*

    Jednostavno, ti si prosto savršena u ovome sto radiš. Svaka tvoja nova kreacija mi se toliko dopadne da ne znam koja mi je lepša :) Prosto se vidi da uzivaš, da te to opušta i čini sretnom ;) Svaka ti čast. Uvek sam te hvalila i opet ću ;) Uživam gledajući tvoje postove.

    Ovo je preslatko :)

    Hoće li biti neki pedikir ? Sećaš se mog predloga da ubaciš i to :) obožavam da vidim uredan i lep pedikir pa makar i jednobojan, a u tvojim kreacijama je čisto savršenstvo ;)

    Poljubac :*

    MINA <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Mina,

      Ostala sam bez reci citajuci tvoj komentar <3. Zaista, nema nista lepse od ovakve povratne informacije od mojih citalaca i jako me raduje kada neko prepozna ljubav u onome sto radim. Komentari poput ovog me teraju da radim vise i bolje i trudim se da, posebno kada su manikiri u pitanju, predstavim jednostavne i zanimljive manikre koje svako od vas mislim da moze samostalno da rekreira, jer ne vidim poentu pokazivanja umetnickih dela na noktima samo da bi se neko tome divio. Blog bi trebalo, bar po mom misljenju, da predstavlja mesto na koje citaoci svracaju kako bi dobili neku korisnu informaciju ili ideju, a ne samopromocija.
      Naravno da se secam ;) Bice Mina nesto i za tebe, obecavam ;) Znas i sama da dosta vodim racuna o nezi stopala, i smatram da su jedan od glavnih pokazatelja negovane zene, jer nekako na njih zene cesto zaboravljaju, a sete se tek kada bi trebalo da obuju sandale ili papuce. Meni je to tuzno.

      Saljem ti veliki pozdrav i poljupce, od srca <3 :***

      Delete
    2. Baš mi je drago da se ovako lepo razumemo <3 i drago mi je da ti prijaju moji komentari jer su stvarno onako iz srca :* Nastavi da budeš takva :*

      Potpuno si u pravu što se tiče nege stopala, da to mnoge zapostavljaju i da se sete samo ponekad. I zato te još više obožavam jer ti dosta vodiš računa o tome i još kad ti dođe inspiracija pa uradiš neki slatki pedikir... :)

      I drago mi je što čujem da će biti nešto i za mene ;)

      Pozdrav i šaljem ti puno poljubaca :*****

      MINA

      Delete
    3. I meni je jako drago <3 Hvala ti puno, zaista si divna <3
      Saljem i ja tebi puno poljubaca <3 :******

      Delete
  9. Ovo mi se mnogo, mnogo dopada!! Svaka čast - ideja je odlična, izgleda magično <3
    Nemam riječi za tvoju preciznost.. :*
    Sara;*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Sarice...pa ni ja nemam vise reci na koje bih odgovorila na tvoje reci hvale <3 Svaki tvoj komentar je toliko iskren i divan, da mi dodje svaki put da te cokim kada ga procitam :D Blesavo zvuci, ali je tako :D :****

      Delete
  10. Tvoje manikure su za mene uvijek savršene <3

    ReplyDelete
  11. Presimpatično izgleda i najzanimljivije je što srca imaju teksturu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti ;) Bas mi je drago sto ti se ideja sa mesanjem razlicitih tekstura dopada <3

      Delete
  12. Preslatko, samo što ja kad pravim manikuru sebi, to ispadne 3x gore nego na ovakvim lijepim slikama haha! Nadam se da možeš posjetiti moj blog, tek sam nedavno počela pisati i svaki feedback iskusnije blogerice je dobrodošao :)

    http://www.itsmissivana.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno, draga <3
      Naravno, bice mi zadovoljstvo <3 Zelim ti puno uspeha, od srca :*

      Delete