Wednesday, January 14, 2015

GOLDEN ROSE NAIL EXPERT #72


Kada sam pocetkom zime, negde na Instagramu naisla na fotografiju predivnih noktiju koje je krasio China Glaze Channelesque, toliko silno sam ga zelela, tako da sam se vrlo brzo uputila u Beo Cosmetics. Divne devojke su toliko bile uporne da ga pronadju pod nazivom, sifrom, cak je ideja da je promenjen naziv usla u razmatranje, ali nazalost, kuci sam se vratila tuzna, praznih ruku. Nekoliko dana nakon toga, potrazila sam na netu nesto vise o ovoj ocaravajucoj nijansi i saznala da je odavno povucen, a zamenili su ga novim, vrlo slicnim Below Deck. Medjutim, svaki put kada bih svratila da ga kupim, nije ga bilo i onda sam neko vreme odustala od njega.


Kako sam potrosila vec ni sama ne znam koju bocicu po redu mog voljenog Golden Rose Color Expert nude laka, zaputila sam se u Kristabell parfimeriju da obnovim zalihe. Gledajuci po polici na kojoj su lakovi izlozeni, sasvim slucajno, osmehnuo mi se najsavrseniji lak koji me je u trenutku podsetio na neprezaljeni, gore spomenuti. Obradovala sam se kao malo dete i jedva docekala da stignem kuci da ga probam. Medjutim, po povratku kuci uporedila sam ga sa Below Deck i shvatila da ipak nije bas ta nijansa, tako da njega jos uvek jurim ;). Da pricu skratimo, prelazim na fotografije najsavrsenijeg laka kog danima vec ne mogu da se zasitim. A zasto je tako, uverite sa same ;)


Predivna braonkasta nijansa sa primesama ljubicaste, koja tako savrseno flertuje sa svim tim pletivom u koje smo umotani tokom cele zime, uz sve nude i braon nijanse, belu i zlatnu, predstavlja definitivno jednu od onih nijansi koje bi svaka lakoholicarka trebalo da poseduje u svojoj kolekciji.


Hladniji podton ove nijanse savrseno pristaje vecini i smatram da je ovo jedna od onih super nosivih nijansi koje se uklapa sa vecinom outfita, pa ukoliko se odlucite za njega ne morate previse da se opterecujete time sta cete oblaciti narednih dana (bar ja uvek o tome vodim racuna, jer za mene nokti predstavljaju detalj koji bi trebalo da prati celokupan izgled u datom momentu).


Formula ovog lepotana je predivna. Krema koja se jako lepo nanosi, iako u prvom sloju ne pokriva u potpunosti celu nokatnu plocu (sto se vrlo cesto desava i sa lakovima znatno skupljih brendova, pa ne smatram da je to neki minus), ali u drugom postaje super ujednacena boja, bez tragova cetkice. Ono sto je mene iznenadilo je formula koja me jako podseca na one koje imaju trajni lakovi. Nekako je gelasta i nakon nanosenja par sekundi mozete golim okom da primetite kako se sam nivelise i povrsina postaje glatka i sjajna, a eventualni tragovi od cetkice nestaju.


Na fotografijama imam:
  • OPI Start To Finish bazu,
  • Golden Rose Color Expert #72 (dva sloja).
Nemam top coat, jer sam vrlo prijatno iznenadjena sjajem koji ovaj lak ima u sebi.

Sto se tice postojanosti, meni je stajao 4 dana bez ostecenja i bez matiranja, sto je vrlo pohvalno.

Sve prethodne fotografije nastale su na prirodnom, dnevnom svetlu. Lepo se fotografise, tako da je prikaz realan.
Na fotografiji ispod mozete da vidite kako izgleda pod vestackim osvetljenjem, sa blicem. Boja je malo drugacija nego uzivo, ali smatram da je korisno i to da vidite.


Da se osvrnem na pricu sa samog pocetka posta i kazem da je ova boja preeediiiivna, ali ipak zelim i Below Deck i obavezno mora da se nadje u mojoj kolekciji, jer iako je taj tip boje, ovaj je nesto tamniji, a samim tim i drugaciji u svojoj lepoti.

Ovim lakom sam blago receno odusvljena. Ukoliko volite ovakve nijanse, predlazem vam da ga opavezno probate.

Golden Rose lakove kupujem u "Kristabell" parfimeriji, gde lakovi iz ove kolekcije kostaju samo 110 dinara, sto je za ovakve karakteristike, verujete mi, smesno.
Nemam nijadnu zamerku ovom laku i preporucujem ga, od srca.


Da li volite ovakve boje na svojim noktima?



Love,
Marija <3

12 comments:

  1. Predivna je boja, i tako ti savršeno stoji! :)

    ReplyDelete
  2. Boja je odlicna! Nokti su ti predivni :)

    Odlican post!

    Nikoleta, xoxo.

    http://nljuljduraj.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Sa blicem deluje kao Below Deck, ali inače me više podseća na topliju verziju OPI I Brake For Manicures.
    Deluje kao ugodna boja. Veoma ti lepo stoji.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Vedrana <3
      U pravu si ;) Sa blicem jako podseca na Below Deck i iz tog razloga sam i postavila fotografiju sa blicem, iako uzivo uopste nije takva. Dosta je tamnija, ali predivna ;) Moram imati i taj BD :D

      Delete
  4. Divna boja,ja sam bas mislila da kupim oriflame the one cappucino ali mi je ovo jeftinija verzija https://darlyst.files.wordpress.com/2014/05/oriflame-cappucino-nail-polish.jpg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Predivna je ;) I da, vrlo pristupacna, tako da mislim da je ovo dobar izbor ;) Ne znam kakav je taj Oriflame...

      Delete
  5. Divna boja, mada ti prikažeš svaki lak očaravajuće s tom tvojom divnom nokatnom pločom :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ivaaaa...hvala ti puno na komplimentima <3 :***

      Delete