Sunday, January 11, 2015

CHINA GLAZE TIP YOUR HAT


Nadam se da ste uzivale proteklih dana, tokom praznika, da ste se odmorile i da se polako vracate vasem standardnom ritmu zivota. Meni je uvek zao kada dodje sredina januara, jer ne zelim da sklonim jelku i svu tu novogodisnju dekoraciju, a posebno lampice i iz tog razloga iskoristila sam novogodisnje motive i u ovom postu. Zelim da to raspolozenje traje sto duze...
Za danas sam vam pripremila post o predivnom crvenom laku za nokte koji sam nosila tokom bozicnih praznika i uzivala u njemu.


Iako je ovaj post bio u planu vec poslednjih nekoliko dana, imala sam poteskoca sa fotografisanjem, jer iz nekog razloga nikako nisam mogla da uhvatim pravu nijansu ovog lepotana. Prilikom fotografisanja izgleda kao klasican crveni lak. Gledam fotografije, pa onda lepotu na svojim noktima i shvatam da uopste nije realan prikaz. Probala sam u zatvorenom prostoru, sa blicem i bez, na direktnom, dnevnom svetlu, kada je bilo suncano i oblacno vreme i bez obzira na okolnosti prilikom fotografisanja uporno je odbijao da saradjuje.

Na ovoj fotografiji mozete videti prilicno realnu nijansu ovog laka.

CHINA GLAZE TIP YOUR HAT predstavlja deo praznicne Twinkle kolekcije za 2014. godinu. U pitanju je predivna nijansa koju bih vam najpribliznije opisala kao tamnija crvena, poput sosa od paradajza. Mozda vam ne zvuci privlacno, ali kako nije preterano fotogenican, primetila sam da je opis adekvatan i iz tog razloga se nadam da ce vam posluziti kao smernica prilikom odabira.
 
 

Kada je u pitanju formula ovoj laka, moram da priznam da je jedna od najboljih CG koje ja imam. Moze slobodno da prodje kao jednoslojac. Prelepa krema koja se vrlo lako nanosi, ne ostavlja brazde prilikom ponovljenih pokreta dok lak jos uvek nije suv. Ima predivan sjaj i nije mu neophodan top coat za ekstra sjaj, jedino u finkciji trajnosti manikira. Jako brzo se susi, prilicno je dugotrajan i meni je stajao 4 dana bez ostecenja na vrhovima. U zavisnosti od vasih noktiju neki lakovi su trajniji vise, a neki manje i to je vrlo individualno, jer neko ima manje, a neko vise masnu nokatnu plocu.


Na svim fotografijama imam OPI Start To Finish bazu i jedan sloj CG TIP YOUR HAT laka. Nemam top coat, jer sam zelela da vam pokazem divan sjaj koji ima i namerno sam nanela samo jedan sloj laka kako biste videli odlicnu pokrivnu moc sa samo jednim slojem.



*Sve prethodne fotografije nastale su u zatvorenom prostoru, na dnevnom svetlu, bez upotrebe blica. 


Razmisljala sam da li uopste i da predstavljam ovaj lak, jer mozda nema smisla, ali ipak sam nekako uspela da ga "uhvatim" kamerom na telefonu. Ako mi verujete, najpribliznija nijansa je ispala upravo tada, sto mozete i videti na ovom kolazu koji sam postavila na Instagramu nedavno, pa sam odlucila i ovde da vam je pokazem, mozda nekome posluzi kao orijentir za pravu nijansu ;)

Ove fotografije nastale su u zatvorenom prostoru, sa upotrebom blica. Nijansa je najrealnija upravo na njima ;)



CHINA GLAZE lakove mozete kupiti u Alexandar Cosmetics-u, po ceni od oko 450 dinara.



*Proizvod predstavljen u ovom postu dobijen je od uvoznika, ali to, kao i uvek, nije uticalo na objektivnost mog misljenja.




Kako vam se cini TIP YOUR HAT?
Da li volite ovakve crvene nijanse?

16 comments:

  1. Predivan je! Baš takvu crvenu tražim :), pa hvala za swatch ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema na cemu ;) Nadam se da je bio od koristi ;) Veruj mi da je uzivo mnooogooo lepsi nego na fotografijama ;)

      Delete
  2. Odlican post! Nokti su ti savrseni! A ti si prelijepa :)

    Nikoleta, xoxo.

    http://nljuljduraj.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Ja sam svaki put oduševljena tvojim noktima :)

    ReplyDelete
  4. Nijansa je savrsena, bas sam ovakvu trazila, nasla sam pribliznu nijansu u Aurinim, ali ova je daleko lepsa, super sto sam naletela na tvoj post :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Predivan je zaista i verujem da ces se jos vise oduseviti ako odlucis da ga probas ;) Zaista je vredan paznje <3

      Delete
  5. Tako ti dobro stoji, oduševila sam se kad sam ga videla na Instagramu.
    Crveni lak najređe mažem, više volim tamnije, ali ovaj moram da imam. Prvom prilikom ga poručujem :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Natasa, hvala ti puno na ovako divnom komplimentu <3.
      Veruj mi da se i ja retko oducujem za crvene i u svojoj kolekciji imam samo tri, prava crvena :). Nekako su mi najdrazi oni neobicni, bilo da su svetli ili tamni, sljokice, razne teksture...crvena je klasika, a ja sam sve osim klasicne osobe, sa klasicnim ukusom i pogledom na svet, inace...tako da...volim da imam i ponekad je predivan crveni zaista savrsen izbor i vredi ga imati u svojoj kolekciji. Meni je ovaj, pored voljenog CG Ruby Pumps, omiljeni <3

      Delete
  6. Baš ti izuzetno lepo stoji ovaj lak, prelepa crvena!

    ReplyDelete
  7. Oduševljena sam ovom nijansom, a nikad ga ne bih primijetila da nisi ukazala na njega :) Baš mi djeluje kao umak od paradajza! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se dopada, a kada bi ga videla uzivo odusevila bi se :) Jos je lepsi <3 I da, bas je kecap-crveni :D

      Delete
  8. Mnogo je lep, slazem se sa devojkama iznad, i meni je to ona idealna crveno-bordo nijansa za sve prilike... a pogotovo za elegantna izdanja :) nokti su ti savrseni ;*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jako mi je drago, draga Azra, da se i tebi dopada <3. Potpuno si u pravu, definitivno je savrsen za sve moguce prilike ;)
      Hvala puno <3 :***

      Delete