Saturday, November 15, 2014

NYX LICORICE BUTTER LIPSTICK

Usne u tamnoj boji vina predstavljaju apsolutni must za jesen/zimu kada su trendovi u sminkanju u pitanju. Uz blago naglasene oci, ili za one koje vole jacu sminku uz crni ajlajner, vrlo lako cete vasem svakodnevnom makeup pruziti onu dozu glamura koja je svakoj od nas ponekad potrebna kako bismo se osecale lepo i zadovoljno.

Danas vam pisem o jednom predivnom burgundy ruzu koji smatram da bi stajao lepo svakoj od vas, bez obzira na ten, boju kose ili boju ociju. Super nosiva nijansa kako za dnevni, tako i za vecernji makeup.


U nameri da kupim savrseni ruz za jesen/zimu koji cu nositi uz vecinu outfita u predstojecem periodu, zaputila sam se u Beo Cosmetics. Uz pomoc fenomenalnih devojaka iz Beo Cosmtics-a koje su kao i uvek raspolozene da pomognu i ucine da svaka od nas izadje od njih zadovoljna i nasmejana, uspela sam da pronadjem savrsenu kombinaciju olovke za usne i ruz u najlepsoj burgundy nijansi.


NYX BUTTER LIPSTICK u nijansi LICORICE sam zelela odavno, ali nisam bila sigurna da bih ga nosila, s obzirom da sam navikla na neke neutralnije, pink nijanse na svojim usnama. Uvek bih ga posmatrala prilikom posete Beo Cosmetics-u, ali na kraju bih ipak odustajala od kupovine i zavrsavala sa nekim pink sjajem u korpi. Medjutim, u poslednje vreme, samo su mi burgundy usne bile u glavi i shvatila sam da moram da kupim ruz u toj boji, a vreme ce pokazati da li cu uzivati u njemu ili ce ipak biti zapostavljen. Nakon prvog nanosenja i testiranja ljubav se rodila i od tada ga ne skidam. Nosim ga gotovo svakodnevno i moram da priznam da mi se bas svidja kako mi stoji.

Ako se malo bolje zagledate mozete da primetite izuzetno sicusne ljubicaste cestice koje se na usnama ne vide, ali su zasluzne za divan sjaj koji pruza usnama <3

Kada je u pitanju nanosenje, trajnost i osecaj na usnama ja sam vrlo prijatno iznenadjena. NYX Butter ruzevi sa izuzetnom lakocom klize preko usana prilikom nanosenja, na uvlace se u sitne nabore u njima ( za one kojima su izrazene), a usne ostavljaju glatkim i sjajnim. Ne isusuju usne, skidaju se ravnomerno i prilicno su dugotrajni. Nakon nanosenja ja imam potrebu da popravim ruz tek nakon dva-tri sata, sto smatram da je sjajno s obzirom da je u pitanju jako tamna nijansa kojoj je inace potrebno cesce popravljanje kako biste izbegle neuredan izgled vasih usana.


Tamne i intenzivne nijanse na usnama zahtevaju savrseno iscrtanu liniju usana, obavezno nanosenje baze za ruz (ili baze u vidu tecnog pudera ukoliko nemate bazu ili je jednostavno ne koristite), ali i mirnu ruku. Kako biste postigle sto uredniji izgled usana koji ce trajati dugo nakon nanosenja moj je savet da uvek koristite olovku za usne u istoj ili najpribliznijoj nijansi odabranog ruza. Olovka ne samo da ce same usne uokviriti i uciniti ih lepsim i njihov oblik definisanijim, vec ce spreciti razlivanje ruza oko ivica usana, a samim tim ce i celokupan izgled uciniti urednim.


NYX u svojoj ponudi ima zaista fenomenalan izbor nijansi olovaka za usne, a meni su devojke iz Beo Cosmetics-a preporucile Deep Purple kao savrsenu kombinaciju sa Licorice ruzem. Bile su tu jos neke koje bi odgovarale, a ja sam se dvoumila izmedju Burgundy i Deep Purple i na kraju smo zajedno zakljucile da ipak DP bolje saradjuje sa Licorice <3 Predstavljaju savrsenu kombinaciju i odlicno se dopunjuju.
*Zelim da naglasim da Deep Purple olovka za usne izgleda savrseno cak i kada se nosi samostalno, za vas koje volite mat usne trenutno ;)


*Ovde mozete videti koliko su slicne nijanse ruza i olovke za usne, tako da gotovo i nema razlike <3
Evo kako izgleda na mojim usnama, close up, dnevno svetlo ;)



Na fotografiji ispod mozete videti kako izgleda u zatvorenom prostoru, takodje na dnevnom svetlu, bez upotrebe blica.


Najcesce NYX Licorice nosim uz ovakav makeup, a kada uhvatim malo vremena uradicu FOTD post sa slicnim makeup-om ;) Usne su u fokusu, uz blago naglasene oci.



NYX makuep je, kao sto verujem da vec znate, dostupan u Alexandar Cosmetics-u i njegovim distibutivnim centrima, gde Butter ruzeve mozete kupiti po ceni od 595 dinara, dok olovke za usne kostaju oko 390 dinara.



Volite li i da li nosite burgudny nijanse na vasim usnama?
Kako vam se cini Licorice? Da li ga mozda imate ili planirate da ga kupite?



Love,
Marija <3

19 comments:

  1. Stoji ti odlično. :) I ja sam ovih dana u dark lips fazonu - Tom Ford Casablanca me oduševljava.

    ReplyDelete
  2. Mnogo ti dobro stoje ovakve tamnije boje karmina.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, Vedrana ;) Znam da ti volis ovakve boje ;)

      Delete
  3. Prava jesenja nijansa, a lepo ti stoji :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jesen je nezamisliva bez burgundy usana ;)
      Hvala ti ;)

      Delete
  4. Sviđa mi se, tebi preodlicno stoji!! :)

    ReplyDelete
  5. preeeeedivno ti ova boja stoji! obozavam kada uz ruz ima i olovka koja idealno odgovara

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno <3
      Slazem se sa tobom, i ja uvek volim da imam ruz i olovku u slicnoj nijansi, a NYX ima bas super izbor ;)

      Delete
  6. Mnogo mi se sviđaju ove boje za jesen, lepo ti stoji :), a slike su prelepe

    ReplyDelete
  7. Bas si lepa, sto se nikad ne smejes? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ;)
      Smejem se, naravno :D Ako si videla neke od outfit postova mogla si da primetis, ali ovde je ruz u fokusu, pa nema potrebe za sirokim osehom, bar je ja ne vidim ;)

      Delete
  8. Jako ti lepo stoji :) I toliko svi hvale deep purple da je red da uzmem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno ;)
      S razlogom je aktuelna, i veruj mi da neces pogresiti ;) Bas lepo izgleda kada se nanese na cele usne, samostalno ;)

      Delete
  9. Ja zalim sto meni ovakve nijanse ne stoje. :( Predivno ti stoji! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zasto mislis da ti ne stoje? Ovo je jedna od onih nijansi koja mislim da bi svima stajala...probaj, mozda promenis misljenje ;)

      Delete