Sunday, October 12, 2014

VICHY LIFTACIVE SUPREME

 07.10.2014, godine, u prelepom ambijentu  Promenade, Vichy je predstavio inovativnu kremu Liftactive Supreme koja utice na starenje koje nastaje tokom dana.
Vecina zena je primetila da je njihov odraz u ogledalu ujutru i nekoliko sati nakon budjenja svez i blistav, ali da tokom dana ta blistavost polako nestaje, a znakovi starenja postaju sve izrazeniji poput umornih crta lica, natecenosti, pojacanog lucenja sebuma na povrsini koze, naglasenih bora i pora, tamnih fleka, zutila i podocnajka.




Strucni tim kompanije Vichy izmerio je klinicki izmerio starenje koje se dogadja tokom dana i dosao do zakljucka da je potreban samo jedan dan da naglasi znakove starenja. Ovakvi znakovi starenja mogu postati potpuno jednaki znakovima dugorocnog starenja, a takvi znakovi vremenom postaju sve izrazeniji, a zensko lice gubi cvrstinu i bore postaju sve dublje.


Kako bi razumeli odnos koji zene imaju sa svojom kozom, Vichy tim je odlucio da prati 70 zena tako sto ce one svakodnevno voditi "dnevnik koze", koji ce podeliti sa Vichy timom. Rezultati do kojih su dosli su sledeci:

  • 8h: Trenutak kada koze izgleda sveze i mladoliko, nakon nanosenja proizvoda za negu i sminke.
  • 11-16h: Period kada vecina zena oseca potrebu za dnevnu "popravku" izgleda, pa tako neke od njih uklanjaju suvisni sebum sa povrsine svoje koze blot papiricima ili papirnim maramicama, neke osecaju potrebu za ponovnim nanosenjem pudera (blot) za matiranje koze tokom dana , kao i rumenilom.
  • 22h: Uklanjanje sminke i nanosenje proizvoda za negu. U ovo vreme vecina istice jasnu vidljivost znakova dnevnog starenja koje je dan ostavio na povrsini njihove koze. Ne osecaju se umorno, ali lice izgleda starije.

Kao odgovor na potrebe svake od nas pojedinacno, Vichy je kreirao LIFTACTIVE SUPREME, progresivnu negu za korekciju bora i cvrstinu koze. Nakon nanosenja, trenutni utisak je da povrsina koze i bore izgledaju zategnuto, a tokom dana day proof tehnologija dejstvom adenozina i kofeina uticu na korekciju znakova starenja vec od prve veceri, kada koza postaje glatkija, crte lica podignutije, a koza cvrsca.



Prijatna tekstura sa soft fokus i uglacavajucim efektom, cijim dejstvom koza izgleda trenutno ujednaceno i meksa je na dodir. Omogucava dugotrajan osecaj prijatnosti na kozi, a formulisane su za normalnu ka mesovitoj kozi kao i za suvu kozu.
Formula bez parabena.
Hipoalergena, nekomedogena, sa umirujucom, obnavljajucom termalnom  Vichy Spa vodom.
Testirano na osetljivoj kozi, pod dermatoloskim nadzorom.

*Kada je moja koza u pitanju, kao neko ko ima kombinovanu kozu, tokom dana primecujem sjaj u predelu T-zone koji uklanjam blot papiricima koji ne skidaju makeup. Ne nanosim ponovo puder, jer za sad ne osecam potrebu. Medjutim, primecujem da mi koza postaje sivkasta usled prasine koja je prisutna u vazduhu i cesto jedva cekam da stignem kuci kako bih je uklonila.
S obzirom da imam 29 godina, nakon uklanjanja sminke sa lica i nanosenja nocne nege jos uvek nemam osecaj da mi koza uvece izgleda starije nego ujutru, ali ujutru je svakako svezija i izgleda zdravije.
Neki moji trikovi za odrzavanje koze svezom i blistavom je unosenje mnogo tecnosti tokom dana, jer ce to spreciti dehidriranost koju koza odmah oseti i postaje vidljiva, a ten umoran i neelastican.
Takodje, uvodjenje negujucih ulja u nocnu negu (arganovog), znatno utice da mi koza tokom dana ne gubi svezinu i elasticnost.
Koriscenje bb kreme tokom dana kao zamenu za tecni puder lice cini mladjim i odmornijim tokom dana, i vec duze vreme se opredeljujem za ovakav tip podloge za lice.
To su neki moji trikovi i nacini na koji se ja "borim" da odrzavam svoju kozu u sto boljem stanju, kako na dnevnom nivou, tako i na "duze staze".




Nakon detaljnog i temeljnog predstavljanja Liftactive Supreme kreme, prisutni su nastavili druzenje u neformalnoj atmosfreri i prijatnom ambijentu, uz divno posluzenje, a mi smo se i malo slikale ;)

Di i ja <3
Prelepo drvce u Promenadi <3


I za sam kraj, nega na dnevnoj bazi je osnova lepog tena i ocuvanja mladolikog izgleda lica sto duze. Kako je starenje nemoguce spreciti jer predstavlja prirodan proces, ostaje nam samo da ucinimo sve sto je u nasoj moci, a koza ce to znati da nam vrati.
Sminka je samo sminka, a lice je kao platno, i ako ono nije negovano, nema te sminke koja ce ga uciniti lepim i blistavim.


*VICHY Liftactive Supreme krema od pocetka oktobra dostupna je u apotekama.

Na koji nacin se vi borite protiv sivila i znakova dnevnog starenja koje se javlja kako dan odmice?
Imate li neke posebne trikove da produzite jutarnju svezinu?


Love,
Marija <3

10 comments:

  1. Bilo je interesantno, a svoju kremicu necu isprobati, iako zvuci zanimljivo, vec proslediti nekoj od citateljki. Kapiram neko sa malo vise godina ce bolje videti efekte.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste, bilo je divno ;)
      Videla sam da si organizovala poklanjanje, i mislim da je to sjajno sa tvoje strane, kad vec nije za tvoje godine, nekome ce dobro doci ;) <3

      Delete
  2. Bas mi je zao sto nisam mogla da se iskombinujem da dojem da vas vidim jer se vidi da ste se lepo provele :) Drvce je preslatko :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni je zao sto se nismo videle, ali bice nadam se prilike uskoro u samostalnoj reziji ;) <3
      Drvce je predivan detalj, ja sam se odusevila i morala sam da ga fotkam ;)

      Delete
  3. Lepo je bilo :) Meni je ova krema baš dobro došla, pa ću taman moći da vidim pravi efekat na nekome ko je, eto, malo stariji :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaista, bilo je predivno <3
      Nadam se da ce ti odgovarati i da ces biti zadovoljna rezultatom ;) Jedva cekam da citam utiske ;)

      Delete
  4. Bilo je baš lepo :) Ja koristim ovu kremu već tri nedelje i jako mi se sviđa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste, divno nam je bilo, kao i uvek <3
      Jako mi je drago da je tvoja koza pozitivno odreagovala na ovu kremu ;) Cekam i tvoju detaljnu recenziju ;)

      Delete
  5. Lijepo predstavljanje, a kremu koristim već duže vrijeme, za sad sam zadovoljna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bilo je predivno, zaista <3
      Vidim da je vecina vas zadovoljna ovom kremom, pa me to bas raduje. Ja cu svoju proslediti, jer ipak smatram da mi je rano da je koristim :( Nekome ce vec biti od koristi <3

      Delete