Wednesday, October 1, 2014

RED JACKET


















Jakna-Stradivarius
Majica-Zara
Jeans-Zara
Patike-Converse
Ranac-Terranova
Sat-Swatch
Narukvice-Cruciani, srebrne zabice i plocica
Nokti-China Glaze White On White



Love,
Marija <3

6 comments:

  1. Ako nije tajna da li si cruciani narukvice kupila ovde ili u inostranstvu i koja je cena,iskreno u pocetku su mi bile toliko bzv. i nikakve ko heklarija neka,al sad mi se pocinju svidjati sve vise i vise kad gledam ove tvoje postove sa garderobom u svakoj je cruciani i eto sad sam se zaljubila :)
    Jos jedno pitanje kazes da se farbas loreal farbom bez amonijaka,pa me zanima jel prekriva sede?Cini mi se da imamo isti tip kose,tj dlake,pogotovo sad kad ti je kosa vezana,pa zato pitam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cruciani narukvice mozes kupiti u Supermarket Concept Store i Zlatari Celje. Za cenu nisam sigurna da bih ti rekla tacno, jer sam ih dobila na poklon, ali krecu se negde oko 1000 dinara.
      Godinama se farbam Casting Creme Gloss farbom bez amonijaka, ali na dva meseca, otprilike. Sede nemam jos uvek, tako da ne mogu da ti odgovorim na to pitanje, proizvodjac navodi da ih pokriva, e sad...ne znam stvarno :( Farba je zaista dobra i neguje kosu, pruzajuci joj divan sjaj koji jako dugo traje ;)
      Sto se kose u ovom postu tice, takva je jer sam imala pletenice koje sam rasplela i podigla kosu u rep, pa izgleda malo cudna i cupava, ali nije takva inace :D

      Delete
  2. Mnogooo mi se dopada kombinacija! Super ti stoji crveno i ovako uredjena kosa :)) ^__^
    Sara;*

    ReplyDelete