Friday, October 10, 2014

CHINA GLAZE LIFE IS BEAUTIFUL

Prosle nedelje na moju adresu stigao je divan paketic iznenadjenja od Alexandar Cosmetics-a, a u njemu je, izmedju ostalog, bio i ovaj predivan baby pink lak za nokte. Ukoliko pratite HeadInTheClouds verovatno vec znate koliko volim ovakve nijanse, a kada sam na FB stranici China Glaze Serbia videla najavu za novu kolekciju Celebrate Courage posvecenu borbi protiv raka dojke, bas ovaj lak se nasao na mojoj WL. Alexandar Cosmetics ponekad cita nase misli. Kada sam otvorila paketic bila sam presrecna ugledavsi bas ovaj lakic <3


Kao sto sam gore vec navela, Celebrate Courage je kolekcija lakova posvecenih borbi protiv raka dojke. Ova kolekcija se sastoji od 3 nezne pink nijanse sa mat finisom koje simbolizuju ljubav prema zivotu, veru i nadu.




LIFE IS BEAUTIFUL je predivna, nezno pink nijansa sa mat finisom, koji mu pruza onu neodoljivost i pomalo "puderasti" izgled. Malo "prljava" pink nijansa ovog laka predstavlja savrsenu pink za jesenji manikir. Njegova neznost pruza savrsen sklad sa toplim jesenjim/zimskim dzemperima u isto tako neznim nude, pastel nijansama.




Formula ovog laka je dobra ukoliko ne nanosite bazu. Kada sam ga prvi put mazala stavila sam bazu i moram da priznam da sam se bas namucila. Kako se susi mat, preko baze ostavlja prazna mesta i linije ukoliko pokusate da ponovite potez cetkicom preko istog mesta na noktu u istom sloju. Mene je to nerviralo jer je bilo jako tesko naneti ga preko baze da izgleda ujednaceno bez tragova cetkice. Kako se susi mat, susi se jako brzo. Kada povucete prvi potez cetkicom, vec nakon drugog je prethodni suv, sto otezava aplikaciju. Medjutim, drugi put sam ga nanosila bez baze i lepo se mazao, bez tragova cetkice.
Najvaznije kod nanosenja lakova sa mat finisom je upravo brzina nanosenja.Ukoliko lak ne nanosite brzim pokretima stvarace vam se one, ne tako lepe, brazde na noktima, koje ja u sali zovem "zadebljanjima". Ako imate bar neki mat lak, shvaticete o cemu vam pricam ;)


Sto se tice lakova sa mat finisom, volim ih, ali ipak mi je visok sjaj drazi. Medjutim, ova nijansa je jedna od onih koje apsolutno savrseno izgledaju u mat verziji, tako da sam ga najcesce nosila bez baze i bez Top Coat-a. Sa Seche Vite TC izgleda sjajno i to mu ne oduzima na lepoti, ali ovako mat mi je nekako sladak, seceran, kao neki slatkis, nezan i zenstven <3 Verujem da cete se sloziti sa mnom ;)


Za kraj, evo jedne slicice sa Seche Vite Top Coat-om. Kako vam se cini? Da li vam se vise dopada sa mat ili sjajnom zavrsnicom?



Sta mislite o China Glaze Celebrate Courage kolekciji? Koji je vas favorit?
Kako vam se cini ovaj slatkis?
Mene je osvojio istog trenutka i mislim da ce definitivno biti jedan od najcesce nosenih u predstojecem periodu, jer od kako sam ga dobila stalno ga iznova i iznova nosim <3


*Ovim putem zelim da se zahvalim Alexandar Cosmetics timu na divnom znaku paznje <3


Love,
Marija <3

22 comments:

  1. Koliko je lepa boja, a tvoje slike su jos lepse :)

    ReplyDelete
  2. Juče sam ga baš videla na CG profilu na IG. Divan je. Pravi slatkiš. I fotke su ti super ;)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam ga gledala i bio mi je na WL od onog trenutka kada se pojavio <3 Mnogo je lep <3 Secerko <3

      Delete
  3. Moram reći da mi se sviđa mat verzija i da je nijansa mat verzije predivna!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slazem se sa tobom u potpunosti ;) Definitivno je savrsen kao mat <3

      Delete
  4. Lak je divan,slike standardno lepe,a ceo blog ima nekog duha i šarma koji se meni jako dopada :).Nadala sam se da je boja laka malo bledja-ispranija-krečastija pa bih ga eventualno kupila,ovako ću probati da zamatiram neki od roze lakove koje već imam.Pozdrav!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Vesna, hvala puno na ovako divnim recima podrske, zaista mi puno znaci <3
      Prava je pastel pink, i lepo se slika, tako da je totalno realno predstavljena nijansa na ovim fotografijama. Mislim da je najbolje matirati neki koji eventualno vec imate u svojoj kolekciji, ali zelite bas svetlo pink nijansu ;)
      Veliki pozdrav <3

      Delete
  5. Slike su fenomenalne!

    Jako lepo ti stoji ova boja. I kao mat je interesantan lak. :)

    ReplyDelete
  6. Predivna baby pink <3

    ReplyDelete
  7. Prelijepa boja, a i slike ;))) Bas je nekako njezan i drzesan!
    Sara;*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Sarice, draga <3
      Nezan je skroz, bebeci <3 :)

      Delete
  8. Prelep je:-)
    Dvoumila sam se oko njega i Sheer Bliss i na kraju uzela SB, a sad ću morati i ovaj.
    Tebi fenomenalno stoji, baš mi ide uz tebe i to mat varijanta :-)

    ReplyDelete
    Replies

    1. Hvala puno <3
      I SB je divan, u stvari, cela kolekcija im je fenomenalna i apsolutno neophodna ;) <3 <3 <3

      Delete
  9. krasan je, i definitivno mi se više sviđa mat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je delimo m isljenje oko mat zavrsnice <3 <3

      Delete