Thursday, September 18, 2014

METALLIC NAILS FOR FALL

Metalik nokti su mi jedan on najdrazih trendova za manikir tokom jeseni/zime. Savrseno se kombinuju uz kozne komade garderobe koji su trenutno aktuelni, debele zimske dzempere, bajkerske jakne i cizme, nitne i sl.

Prilicno dugo sam bila u potrazi za savrsenom formulom laka za nokte, onom koja ce noktima dati pravi "metalni" izgled. Ranije sam nailazila na slicne, ali prilikom nanosenja izbijale su skoro sljokice iz njih i jednostavno to nije bio efekat koji sam zelela.
Bila sam malo skepticna kako ce se mazati, jer sam probala slican OPI i to je za mene bilo neocekivano razocarenje. Bilo ga je nemoguce naneti, a kada ga nekako nanesete skine se u roku od samo nekoliko sati.
Medjutim, ovaj Golden Rose "metalac" je zaista vredan paznje.



GOLDEN ROSE COLOR EXPERT #58 je savrseni lak za sve one dame koje vole metalik efekat na svojim noktima.
Super formula ovog laka omogucava lako nanosenje, a jedini problem koji moze da nastane (generalno mi se to ne svidja kod ove linije lakova) je nesto tvrdje dlacice na cetkici. Prilikom aplikacije je neophodno da vrlo laganim pritiskom, gotovo same povrsine nokatne ploce, prelazite cetkicom po duzini nokta, jer i najmanji pritisak stvara one ruzne brazde.
Iako cetkica naizgled deluje sasvim odgovarajuce jer je siroka, ali ne i previse, obla na samom vrhu tako da omogucava da nanesete lak precizno uz samo koren nokta, smatram da su mogli malo mekse dlacice da upotrebe i to bi ove lakove ucinilo idealnim.
Formula im je dobra i postojani su, prilicno brzo se suse i imaju siroku paletu boja, a sve to po super ceni od samo 110 dinara.



Na fotografijama imam OPI Start To Finish bazu, dva sloja Golden Rose Color Expert #58 i nemam Top Coat. Probala sam da ga stavim i promenio je zavrsnicu, koja je inace prilicno mat. Brzo se susi, tako da nema potrebe za Top Coat-om.
Sto se postojanosti tice, meni je izdrzao 4 dana bez oguljenih ivica, a sve to bez TC, sto je sjajno.

Savrseno se kombinuje za glitterom i super je baza za nail art. Ja volim da ga nosim u kombinaciji sa mojim divnim China Glaze Glitzn Pieces <3.


Kao sto mozete i sami da primetite na fotografijama, tragovi cetkice su vidljivi. Medjutim, kako je u pitanju metalik nijansa, to prepisujem tome i ne smeta mi, cak mi deluje interesantnije, jer bas odaje utisak tecnog metala.


Sve fotografije nastale su na prirodnom, dnevnom svetlu, bez upotrebe blica. Nije bilo bas suncano, super se slikao, tako da je nijansa totalno realno prikazana i isti je ovakav "uzivo" ;).



Golden Rose Color Expert lakove kupujem u parfimeriji Kristabell.
U ponudi imaju i zlatnu verziju ovog laka, koju takodje zelim, i vec ovih dana ce biti moj <3



Da li volite metalik nijanse na noktima?
Kako vam se cini ovaj Golden Rose Color Expert #58?



Love,
Marija <3

14 comments:

  1. Super ti je kombinacija sa šljokama. Taman za zimu :D
    Takav sam srebrni lak tražila pre jedno mesec dana da uzmem za pečatiranje. Pošto je lak koji sam na kraju uzela iz ograničene kolekcije mislim da će mi ovaj biti na listi kao zamena.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Vedrana, drago mi je da ti se svidja ;)
      Probaj, super je, zaista ;)

      Delete
  2. Gledala sam ovaj lak al sam bila obecala sebi da necu kupovati lakove i stvarno nisam. :D Cak su bili samo 99 rsd plus dodatni popust na kasi u Aviv parku u Pancevu. Odlicno si ga iskombinovala sa sljokama. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ali divan je...kako si mu odolela? :(
      Hvala puno <3 :**

      Delete
  3. Super izgleda:))
    Sara;*

    ReplyDelete
  4. Uvek nadjes neki zanimljiv lakic!! I ovaj moram imati!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti <3 Drago mi je da ti se svidja moj izbor lakova <3 :***
      Moras, definitivno ;) Vredan je paznje ;)

      Delete
  5. preslatka si!

    www.bebagottel.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Daaa...treba ti :) <3 Divan je, posebno za jesen/zimu ;)

      Delete