Saturday, September 6, 2014

CHINA GLAZE TO YACHT TO HANDLE

Krajem maja kupila sam ovaj predivan, savrseni, najsavrseniji mint lak. U pitanju je China Glaze To Yacht To Handle <3 Iako sam ga u nekoliko navrata spominjala u postovima sa mesecnim i letnjim favoritima, ostala sam vam duzna post u kome cu ga detaljno predstaviti. Kao jedan od najcesce nosenih tokom ovog leta, mislim da je zasluzio da mu se malo detaljnije posvetim ;)


CHINA GLAZE TO YACHT TO HANDLE izasao je u okviru proslogodisnje Sunsational kolekcije sa ostalim divnim neoncima. Iako nije bas neon boja, zaista je jako intenzivna i po nekom mom misljenju, predstavlja malo intenzivniju varijantu mog voljenog Aquadelic mintica istog brenda.


Intenzivna mint nijansa sa malo vise zelene u sebi, savrseno pristaje preplanulom tenu i istice svu njegovu lepotu. Mislim da nijansa ovog laka lepse izgleda na neutralnom i zuckastom tenu nego na svetlijem, ali sve je to stvar nekog licnog misljenja.


Formula ovog laka je malo cudna. Sa prvim slojem se lepo boja rasporedjuje po nokatnoj ploci, dok sa drugim nastaju one brazde koje sve nas lakoholicare dovode do ludila, tako da je treci sloj neophodan, ali ipak na kraju  lepo sve izjednaci. Zavrsnica mu nije previse sjajna, ali nije ni mat, tako da je, bar u mom slucaju, neophodan Top Coat.


Na fotografijama imam:
  • OPI Start To Finish Base & Top Coat kao bazu i kao zavrsni sjaj. Nakon jako puno vremena koriscenja Seche Vite TC odlucila sam da probam jos neke, a sta mislim o ovom pisacu u nekom od narednih postova. Za sad mogu samo da vam kazem da nisam uopste odusevljena :(
  • China Glaze To Yacht To Handle (tri sloja).





*Primetite moj novi, omiljeni prsten <3 So In Love <3
Sve fotografije nastale su na prirodnom dnevnom svetlu, bez upotrebe blica, tokom jednog "divnog, oblacnog, letnjeg dana", kakvih je nazalost bilo suvise proteklog leta. Boja je prilicno realna, s tim sto je na slikama prikazan sa malo vise plavog podtona u sebi, dok uzivo ima malo vise zelene.


*China Glaze lakove mozete kupiti u Alexandar Cosmetics-u po ceni od  oko 380 dinara.

Nadam se da ste odusevljene ovim minticem koliko i ja <3
Verujem da ga vecina vas koji volite ovakve nijanse vec posedujete, a vi, drage moje, koje ga nemate, mislim da cete ipak shvatiti koliko vam je neophodan u vasoj kolekciji <3


Love,
Marija <3

24 comments:

  1. ajme predobar je. Volim takve boje. I nokti su ti divni

    ReplyDelete
  2. Predivan je! Ja sam na pocetku ljeta kupila Aquadelic, koji sam takodje vidjela kod tebe ranije, ali moram da priznam da mi je ipak zagasit u odnosu na ovo :-). Da li je ova nijansa po tebi vise za ljeto, pa da cekam sledece ljeto :-)? Inace cujem da je vrlo slican Golden Rose Expertu 67, ako se ne varam.. Nokti su ti prelijepi, nista bez majke prirode... Puno pozdrava iz Crne Gore

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste, zaiste je fenomenalan <3
      U pravu si, Aquadelic je prilicno zagasita nijansa i vise zimska, doh je TYTH bas intenzivna i skroz letnja ;)
      Nisam probala taj GR, i nisam ga videla uzivo, ali sam na nekim blogovima videla da ga uporedjuju i kazu da je isti i nekoliko puta jeftiniji ;) Imam neke lakove iz te njihove kolekcije i moram da priznam da su super. Imaju dobru cetkicu i super pokrivnu moc, tako da...neces pogresiti iako se za njega odlucis ;)
      Hvala ti puno ;)
      Veliki pozdrav <3 :***

      Delete
  3. Boja je predivna i mnogooooo mi se svidja, stvarno <3 :* <3 :* <3
    Noktici su ti super takodje ^__^
    Sara;*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno <3 Drago mi je da ti se svidja ;)
      Pozdrav <3 :***

      Delete
  4. Stvano je odlicna nijansa, pravi mint lak :)

    ReplyDelete
  5. Taman da kontriraš sumornom vremenu ovom veselom bojom :D

    ReplyDelete
  6. Prelep je. :) Khm, ne znam ko mi je "prodao" ovaj lak.

    ReplyDelete
  7. ja sam prošla s dva sloja, ali moji su nokti kraći ;)
    i da, totalno sam zaljubljena u njega... a treba ga šetati i za ružnog vremena, čisto da podigne dan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni bez treceg nije bas to to...a mozda je do duzine noktiju, nemam pojma, ali osetila sam potrebu i za trecim slojem :)
      Slazem se sa tobom i da znas da ce biti nosen ;)

      Delete
  8. Malo previše vrišteća nijansa za moju prebledost, no verujem da je za pedikir super nijansa. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa da, mozda...mislim da nije bas najbolja nijansa za ekstra svetao ten :( Ali nekome bi se sigurno i svidelo, to je vec stvar licnog ukusa ;)

      Delete
  9. Kako ih tako lepo namazes nije mi jasno :D Bas je dobra boja.

    ReplyDelete
  10. ne znam da li mi je lepši lak ili tvoji nokti

    ReplyDelete