Saturday, May 3, 2014

MOJI UTISCI SA SAJMA KOZMETIKE

Prethodnog vikenda, tacnije 26. i 27. aprila u hali 2 beogradskog sajma odrzan je sajam kozmetike "Dodir Pariza". Verujem da ste sve vi, koje brinete o sebi i svom izgledu posetile sajam, kao i da ste uzivale u kupovini. Ja sam sajam posetila prvog dana, uzivala, malo slikala za vas, a kako je to izgledalo iz mog ugla i sta sam to kupila, procitajte u nastavku.





Pored brojnih seminara, takmicenja i predavanja, svi posetioci sajma imali su priliku da na jednom mestu kupe mnostvo kozmetickih proizvoda kako za profesionalnu, tako i za kucnu negu lica, tela, kose i noktiju.

Amika stand

Mnoga svetski poznata imena kada je u pitanju nega i stilizovanje kose bili su gosti na sajmu, a ja sam se potrudila da vam na neki nacin prenesem delic atmosfere ;)








Paul Mitchell stand

Wella Professional stand
Kada je nega i oblikovanje noktiju u pitanju, posetioci sajma su imali priliku da kupe sve sto im je potrebno, na jednom mestu, od OPI standa, Ultra Sun-a i Zoya lakova, preko Cristal Nails-a, pa sve do Alexandar Cosmtics-a i meni najdrazih China Glaze lakova(ne znam za vas, ali ja sam primetila da je ovog puta bila oskudnija ponuda China Glaze lakova, jer se secam da je prethodnih godina bila dugacka polica gotovo po duzini celog standa Alexandar Cosmtics-a. Ne znam sta je razlog tome, ali bilo mi je jako cudno).

OPI stand

Pronails stand

Ultra Sun

Cristal Nails stand i velika guzva ;)

...a onda sam se odusevila ugledavsi muskarca koji dizajnira fenomenalne nokte ;)


China Glaze noviteti <3 <3 <3
Kao i svake godine, najvise sam se zadrzala na standu Alexandar Comsetics-a. Volim jer je sve sto mi je potrebno na jednom mestu, veliki izbor pribora za sve namene kada je nega u pitanju, China Glaze lakovi, Macadamia, losioni za telo, Body Drench, NYX, Blush cetkice, Ardell...sve je tu i to u veelikiiiim kolicinama, pravi mali raj ;)



Ashley hranljivi losioni za telo su nesto sto me potpuno osvojilo <3 Nedavno sam u divnom paketu od Alexandar Cosmetics-a dobila testere jednog od ovih losiona i toliko me odusevio da sam pozelela sve da ih kupim u full size varijanti, sto cu i uraditi ;) Zaista svaki fenomenalno mirise,a  miris se na kozi jako dugo zadrzava. Nesto vise o njima citacete vec na blogu ;)
Najvise paznje posetioca privukao je stand NYX-a, sto je bilo i za ocekivati ;)


Ardell trepuske <3 Najbolje ;)

Cudnovati svet Macadamia preparata za negu kose <3 <3 <3



A onda...setajuci i razgledajuci srela sam sestrinu drugaricu kako testira novi stajler na standu Alexandar Cosmetics-a i pristala je da je slikam specijalno za vas, kao i njena drugarica ;)






I za sam kraj, zelim da vam pokazem deo onoga sto sam kupila na sajmu (ostatak kupovine nije namenjen licnoj upotrebi), a o svemu cete vec citati detaljno nakon testiranja, kao sto ste vec i navikle ;) Ovog puta to je bila mala kupovina, ali jako slatka ;)




Da li ste vi posetile sajam kozmetike? Kakvi su vasi utisci?



Love,
Marija

22 comments:

  1. iskrslo mi je nešto, pa nisam stigla da odem.
    no, drugi put :))
    piši detaljnije kad isprobaš novitete :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naravno Lena, evo nam sajma ponovo na jesen ;)
      Pisacu uskoro...neki su me nakon probanja vec odusevili, a neki nazalost razocarali, ali detaljnije cete svakako citati na blogu ;)

      Delete
  2. Nisam stigla da odem. :/ U neku ruku ne volim gužvu, a čitam da je ovaj put nije bilo. Sledeći put idem. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam bila prvi dan od 13-17h i nije bila bas velika guzva, bilo je podnosljivo ;)

      Delete
  3. Lepo si se ponovila, novi Avojuices mi se baš dopadaju. :)) Bili da i vratili se sa hrpom novih lakova naravno. :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jesam Tijana, da znas ;)

      Avojuices losioni su postali moja opsesija <3 <3 Zelim ih sve u svojoj kolekciji ;)
      Nisam ni sumnjala da ce biti drugacije ;) Jedva cekam postove ;)

      Delete
  4. Vidim da si se lepo provela i obavila dobru kupovinu. I ja sam uzela sapun sa kozjim mlekom da probam i isti ovaj balzam, ali me on nije nesto odusevio, pa sam se opet vratila na Rosalove. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jesam, bas sam uzivala ;) Sajam kozmetike je kod mene u planeru markiran i nikada ga ne propustam ;) Jednostavno volim ovakva desavanja i sam odlazak me cini srecnom, jos ako obavim lepu kupovinu...pa nema vece srece za mene :)

      Sapune jos nisam probala, ali sam citala o njima puno, pa se nadam da ce mi se svideti, a sto se balzama tice, apsolutno razocarenje za mene :((( Lepljiv je i ima neki bas neprijatan miris i ukus, mislim da je za to zasluzan propolis u njegovom sastavu...

      Delete
    2. Meni je ovo bio prvi sajam kozmetike, jer se uvek potrefi u periodu kad imamo kolokvijume, a i generalno ne volim sajmove zbog guzve, ali moze se svasta naci na jednom mestu. Nisam se pokajala sto sam isla. :)

      Ja sam sapun probala i ok mi je, a sa balazmom imam potpuno isto iskustvo. S tim sto meni miris i ne smeta toliko, jer nije jak, ali posle nekih desetak minuta ostaje onako lepljivo na usnama. Mislila sam da je mozda to do mojih usana ili mog primerka balzama, ali sad vidim da izgleda da su svi takvi.

      Delete
    3. Jako mi je drago da si konacno uspela da se organizujes i uzivas u ovom malom raju za nas bblogere ;)

      Probala sam i ja sa glinom i svidja mi se ;) Ostali cekaju svoje vreme ;)
      Meni ne smeta toliko miris koliko ukus tog balzama :((( Izgleda...nazalost :((( Totalno razocarenje...

      Delete
  5. Nisam posetila jer nisam imala vremena. A i ne prija mi guzva. Vise volim da odem ciljano u kupovinu, jer sajmovi umeju da iscrpe i mene i moj novcanik :)

    ReplyDelete
  6. E to ja zovem sajam a ne onaj jad kod nas. Divno! Noviteti su ti za umrijet od ljepote <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihiiii... ;)
      Hvala :*** Da znas da jesu ;)

      Delete
  7. Ashley losioni na pogled deluju kao VS losioni :)
    Da li se secas koji je stajler tesirala?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hej, u pravu si ;) Na poledjini pise:"..registered trademark of Victoria Sectret's..." ;) Znas kako divno mirisu svi...i miris traje i traje na kozi satima nakon nanosenja ;)
      Ne secam se :((( Znam samo da mi je drugarica rekla da kosta oko 8000 :(

      Delete
  8. tvoja je kupovina mnogo veca od moje,ja imam toliko puno stvari da jednostavno nisam smela da trosim pare vise

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uh...razumem...i ja pokusavam da se suzdrzim na sajmu ali ne polazi mi bas za rukom :((

      Delete
  9. Nadam se da cu na jesen moci konacno da odem da vidim kako to sve izgleda uzivo :)

    ReplyDelete