Tuesday, May 6, 2014

CHINA GLAZE BUMP IN THE NIGHT

Jos od kako je najavljena Halloween Monsters Ball kolekcija China Glaze lakova za nokte Bump In The Night se izdvojio kao moj apsolutni favorit. Obozavam crne lakove za nokte, a jos ako su teksturisani to je onda apsolutna ljubav <3 Od kako sam kod nase drage Marry sa bloga Marry's Raveland videla kako lepo izgleda na noktima pozelela sam da ga imam. Imale ste priliku da ga vidite u postu sa martovskim favoritima, a danas vam pisem nesto vise o njemu uz puno fotografija kako bih vas uverila u njegovu lepotu ;)




Od kako je pocela pomama za teksturisanim lakovima za nokte zelela sam crni i beli u svojoj kolekciji, ali bez sljokica ili sedefa, vec cistu boju. Jako sam se obradovala kada sam videla da je China Glaze izbacio na trziste cist, crni teksturisani lak za nokte. Moram da priznam da sam bila pomalo skepticna oko formule i mislila sam da ce biti malo teza za nanosenje i da ce biti prilicno proziran, medjutim, prevarila sam se. China Glaze je napravio savrsen lak ;) Apsolutno savrsena formula pri cijem nanosenju prvog sloja dobijate neverovatno dobru pokrivenost nokatne ploce. Iako moze da prodje sa jednim slojem i izgleda fenomenalno, za one koji vole nesto jace izrazen texture efekat, smatram da ce pozeleti jos jedan sloj. Cestice koje su zasluzne za teksturisani efekat koji pruza ovaj lak su odlicne velicine i lepo se rasporedjuju prilikom nanosenja, ne strce sa povrsine nokta i ne kace stvari/predmete stvarajuci onaj neugodan momenat koji se javlja kod nekih lakova ovakvog finisa.

*Bump In The Night predstavlja savrsen dodatak svim "koznim" outfitima
*Na fotografijama su dva sloja laka
Kada je postojanost ovog crnog teksturisanog laka u pitanju moram da priznam da je prilicno izdrzljiv. Ja sam ga nosila 5 dana bez ostecenja na vrhovima.


China Glaze lakove za nokte mozete kupiti, kao sto verujem da vecina vas zna, u distributivnim centrima Alexandar Cosmetics-a sirom Srbija, po ceni od 390 dinara.

*Sve fotografije nastale su na direktnom, prirodnom svetlu.



Volite li crne lakove za nokte? Kako vam se dopada Bump In The Night? Moje srce je osvojio jos prilikom prvog mazanja <3 ;)

Love,
Marija

22 comments:

  1. Premocno izgleda, i nokti su ti lijepi :)

    ReplyDelete
  2. stvarno lijep/poseban lak
    a tvoji nokti imaju savršen oblik :)

    ReplyDelete
  3. obožavam njihove hrapavce, ni ovaj nije izuzetak, zbilja je savršen <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iako ih i ja obozavam, ovo mi je prvi CG hrapavac *__* Mada, nakon ovog lepotana ispravicu gresku ;) Moram jos neke da kupim ;)

      Delete
  4. Mnogo je bolji nego što sam očekivala. Super ti stoji, mada sam te navikla sa nekim baby pink ili neutralcima.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bas tako, i ja sam se iznenadila fenomenalnom formulom i neverovatnom pokrivenoscu nokatne ploce sa samo jednim tanjim slojem ;)
      Hvala ;) Ma volim ja i nosim sve nijanse ;)

      Delete
  5. Divan je, divan! Ja obožavam teksturce i nakupila sam ih desetak, na bih se bunila ni na ovoga jer nemam ovakav čisti crni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onda me razumes ;) Ja sam skroz navucena na njih ;)
      Moras nabaviti Bump In The Night ;)

      Delete
  6. Slazem se u potpunosti sa tobom! Ovo je savrseni crni teksturac i verujem da ce osvojiti svakog ko ga proba. ;) Odlicno ti stoji! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je ako je tako, Marry <3
      Hvala ti <3 :****

      Delete
  7. Jooj, koliko je lep! Divno ti stoji!

    ReplyDelete
  8. Crni lakovi spadaju u omiljene. A ovaj je odličan :)

    ReplyDelete