Wednesday, April 23, 2014

MARCH FAVORITES

Verujem da ce vecina vas biti zbunjena naslovom ovog posta, jer je post sa martovskim favoritima trebalo da bude objavljen pocetkom ovog meseca i sada je vec vreme za aprilske favorite, ja sam ipak odlucila da vam pokazem sta sam to zavolela tokom marta.


YVES ROCHER CACAO COLLECTION je nesto sto me jako veselilo tokom prenapornog marta. Usled nedostatka slobodnog vremena, ono sto mi je bilo potrebno nakon povratka kuci je svakako topla kupka i predivan, mirisljavi losion za telo.


YVES ROCHER COCOA & RASPBERRY parfimisana kupka je nesto sto morate da probate da biste shvatile moje odusevljenje, reci nisu dovoljne. Vrlo intenzivan, jestiv miris koji su dugo nakon tusiranja zadrzava na kozi. Izuzetno nezna prema kozi, ne isusuje suvu kozu, ne sadrzi parabene u svom sastavu i jako mi je prijala. Svako tusiranje ovom kupkom predstavlja pravi mali hedonisticki cin.
Cena: oko 380 dinara za 300ml.


*Lista sastojaka

YVES ROCHER COCOA & PISTACHIO NUT parfimisani losion za negu tela, za sve ljubitelje slatkasto/jestivih mirisa je apsolutno neophodan. Prava eksplozija mirisa iz bocice koja hidrira kozu, ne ostavljajuci masne tragove, koza ga brzo upija. Dugo nakon nanosenja ostaje mirisni trag na kozi, uz dugi osecaj hidriranosti.
Formula bez parabena.
Cena: oko 520 dinara za 300 ml.



*Lista sastojaka

Bas sam uzivala u ovim poslasticama za kozu i vec napravila zalihe...tako da, drage moje, ukoliko volite ovakve mazalice za telo, obavezno probajte ovu Yves Rocher liniju proizvoda.


BLISTEX LIP BRILLIANCE sam sasvim slucajno primetila u Lilly-u i odlucila da probam. Formula ovog balzama za usne hidrira, ostavljajuci svatlucavi trag sa blagim nagovestajem boje na usnama. Cini da usne izgledaju zdravije, punije i "mekse", a to je svakako ono sto sve mi zelimo ;) Svileni ekstrakti u njegovom sastavu u kombinaciji sa shea buterom pruzaju mekocu i satensku glatkocu. Hijaluronska kiselina je zasluzna za puniji izgled usana. Takodje, sadrzi ulje semenki grozdja, vitamin E i specijalne hidrirajuce komponente, kao i SPF 15. Jako vazna karakteristika ovog balzama, pored svega prethodno navedenog je neodoljivi miris, koji mene podseca na miris Red Bull-a, na neki nacin. Dobijala sam komplimente tokom nosenja ovog balzama, kako nesto predivno mirise...tako da, preporucujem svakako da probate, jer sam sigurna da ce vam se dopasti.


Blagi nagovestaj boje sa suptilnim svetlucavim cesticama

U ponudi imaju i ovaj balzam u formi sjaja, odnosno tecnog balzama.
Blistex balzame za usne mozete kupiti u Lilly i Dm drogerijama, kao i u apotekama, po ceni od oko 230 dinara.


EVELINE DIAMOND HARD AND SHINY NAILS predstavlja tretman za negu i zastitu lomljivih i ispucalih noktiju. Iako moji nokti nisu skloni lomljenju i prilicno su jaki, usled mnogih pozitivnih recenzija mojih dragih blogokoleginica, pozelela sam da probam. Tokom mesec dana koriscenja ovog tretmana zaista sam primetila da su mi nokti mnogo jaci nego inace i da iz nekog razloga, jos brze rastu.
Formula sa titanijumom i dijamantima stvara jak povrsinski sloj preko noktiju koji stiti i jaca nokte, obezbedjujuci im elasticnost i zdrav izgled. 
Iako proizvodjac navodi da se ovaj tretman nanosi svakodnevno, 3 dana, sloj preko sloja, pa se nakon toga uklanja i nanosi ponovo, ja sam ga koristila samo kao bazu za lak i primetila sam poboljsanje. Cak sam ga nosila i samostalno, bez laka preko njega i nokti izgledaju predivno, zdravo i jako. Zaljubljena sam u ovaj tretman i zelim sve da ih probam.
Jedna mala zamerka: Tokom nanosenja primetila sam da ukoliko primaknem lice suvise blizu noktima oci pocnu izuzetno jako da me peku, do te mere da mi krenu suze. Ne znam sta je razlog tome u sastavu ovog tretmana, ali moram da priznam da me po malo brine. Plasim se da nije previse agresivan.
Eveline tretmane za negu noktiju mozete kupiti u Lilly i Dm drogerijama po ceni od oko 280 dinara.



CHINA GLAZE LOVE ;) Kupovinu ovih lepotana sam dugo planirala, ali nikako nisam uspela da ih se setim na mestu kupovine, sve dok nisam namensi krenula po njih ;) Nesto vise o njima, kao sto ste i navikle, bice u posebnim postovima. Reci cu vam samo da sam ih jako zavolela i nosila vrlo cesto tokom marta, a ta ljubav se prenela i u april mesec. Predivne boje, savrsene formule, jednom recju, opsesija :)

Bump In The Night & Dance Baby

*Moram da priznam da mi puno nedostajete, moj blog i komunikacija sa vama, ali verujte mi da je ovo samo period i da se nadam da se uskoro vracam starom tempu...do tad...ljubim vas sve puno i znajte da mislim na vas <3 <3 <3


I za sam kraj, pesma koju sam jako cesto slusala tokom marta, a i aprila, jer je jedna od meni najdrazih, tako nezna i topla, Extreme "More Than Words" <3 Uzivajte :*





Da li ste probale neke od mojih martovski favorita? Kakva su vasa iskustva?


Love,
Marija

32 comments:

  1. Kupke mi izgledaju predivno. Motrila sam na njih jedno vreme, pa skorz i zaboravila. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Divna je cela kolekcija ;) Eto, ja sam te podsetila ;)

      Delete
  2. Lakovi su fenomenalni, jedva cekam postove o njima šŸ˜Š

    ReplyDelete
  3. Probala sam samo Bump in the night. ;) Taj balzam divno izgleda. Kad potrosim neki kupicu taj. Yves Rocher ne smem da gledam. :D Krivo mi je sto je kod nas radnja minijaturna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znam, znam...ti si me i navela na kupovinu <3
      Balzam je fenomenalan, ja sam vec polovinu potrosila za mesec dana ;)
      Tako je to kod nas uglavnom...nazalost ;) Ali, hajde, necemo da se zalimo, bar imamo YR ;)

      Delete
  4. Obožavam More than words! A i video, Extreme u nekoj mladosti, preslatki su. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ti i ja ocigledno imamo isti muzicki ukus :D :D :D Daaaa.... <3

      Delete
  5. Za mirise tusiralica ne sumnjam da bi mi se svidjeli s obzirom da cesto volimo iste :)
    I ja volim tu pjesmu, kad god naidjem na nju, pjevusim :) i zavidim ovom pjevacu na predivnoj kosi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Verujem da bi ti se dopali ;)
      Ahahahhaaa...blesava si :D Meni je jedna od najdrazih i svaki put kada je cujem kao da je prvi put <3 <3 <3

      Delete
  6. Cim vidim nesto od maline,znam da mi se svidja,verujem da je kupkica ekstra!!Od evelina imam onaj 8 u 1,i zaista sam zadovoljna sa njim!! Ovi tretman lakici su im extra!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isto kao ja ;) Jos ako je tu i kakao...mmm... <3 yummy ;)

      Moram i taj da probam, bas ih hvale ;) Od ovoga sam pocela, pa cu redom ;)

      Delete
  7. Delimo ljubav prema Yves Rocher gelu ya tusiranje,super favoriti,jako si nedostajala,pozz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ;) Drago mi je da i ti uzivas u YR divotama ;)
      Lepo je to cuti <3 Veliki pozdrav <3

      Delete
  8. Cijela ta kakao kolekcija bezobrazno dobro miriÅ”i i otvara mi apetit, ali samo to. Isprobala sam gotove sve proizvode iz te kolekcije i dosta su mi loÅ”i, a uočila sam da gel za tuÅ”iranje i tekući sapun za ruke imaju identičan sastav :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mirise predivno, ali meni odgovaraju i sto se tice nege koju pruzaju ;) Imam jako suvu kozu koja je prilicno zahtevna, i kupka i losion su mi negovali kozu lepo, bas sam zadovoljna ;)
      Sto se tog podatka tice, ne znam za to, ali iako je tako, ne smatram da je to nesto sto bi trebalo da predstavlja minus ;)

      Delete
  9. Moram probati nesto iz te Yves Rocher kolekcije. Posebno me mami to sto kazes da dugo ostaje miris na kozi. To mi je jako bitno. I ovaj blistex mi deluje jako primamljivo, a nisam ga do sada primetila u Lilly-u

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pozuri, ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim, ali mislim da je LE u pitanju ;) Daaa...mirise predivno ;)
      Sto se Blistex balzama tice, nisu dostupni u svim Lilly drogerijama, vec samo u onim vecim, ali je bogatiji izbor u dm-u, pa pogledaj tamo ;)

      Delete
  10. YR moram nabaviti, jao miriŔem slatke mirise kroz ekran :D

    ReplyDelete
  11. drage moje gde moze da se kupi yves u Beogradu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yves Rocher mozes kupiti u "Usce" soping centru, na prvom spratu ;)

      Delete
  12. Nema veze, nikad nije kasno za preporuke ;) Obožavam te kupke a i ostale stvarčice mi deluju primamljivo :) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Tico, drago mi je da tako mislis <3 :***

      A kako im odoleti? ;)

      Delete
  13. Tako su mi falili tvoji postovi... :) super su ti favoriti, posebno mi se dopada balzam za usne i lakici ;D probacu ovaj eveline lak, vec neko vrijeme planiram da ga kupim.. Koristila sam onaj njihov 8u1 i zaista mi je pomogao.
    Pozzz, mislim i ja na tebe <3 ^^
    Sara;*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sariceeeeee...nadam se da cu uskoro moci malo vise da se posvetim blogu, u starom ritmu, dacu sve od sebe, jer i ja na vas mislim, jako ;)
      Drago mi je da je i tebi pomogao 8u1 tretman, jer ga zaista svi hvale ;)
      Saljem ti poljupce :**** <3

      Delete
  14. Dance Baby mi je na wl vec ne znam koliko, i sve ga nekako zaobilazim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Razumem te u potpunosti, jer je to bio i slucaj sa mnom ;) Dugo se vukao po WL i morala sam da ga skinem ;) Predivan je, zaista <3

      Delete
  15. jao, majko mila, kako i malina, da li moe bolje!

    ReplyDelete
  16. Jedan sareni i mirisljav post ;) Bas si me zaintrigirala ovim Eveline tretmanom za nokte, ja koristim onaj 8in1 i obozavam ga, moracu da probam i ovaj! Ali da, suze oci od njega i ne mirise bas prijatno i nekad ume da pece ukoliko pre toga cackas zanoktice, ali stvarno jaca nokte i mnogo brze rastu, tokom januara sam mazala po principu 4 dana mazes pa skines pa opet iznova, a sada ga mazem samo kao bazu i prezadovoljna sam! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probaj, verujem da ce ti odgovarati kao i 8in1 ;) Izgleda da je bas jak tretman, samo me malo brine to peckanje...iako odlicno radi "posao" ;)

      Delete