Thursday, December 12, 2013

MULTIACTIV ULTRA REGENERATIVNI SERUM

Pre nesto vise od mesec dana zajedno sa nekoliko blogodrugarica u predivnom ambijentu hotela Hyatt Regency prisustvovala sam promociji inovativnih proizvoda domace kompanije Multiactiv na bazi filtrata puzeve sluzi. O ovom predivnom dogadjaju pisala sam opsirnije u OVOM postu, pa ukoliko ste propustile, predlazem da pogledate kako je to izgledalo iz mog ugla.


Ceo koncept ovog seruma ucinio mi se vrlo interesantnim tako da sam jedva cekala da pocnem da ga koristim. Nakon mesec dana redovne upotrebe, prenosim vam svoje iskustvo.


Proizvodjac navodi da se redovnom upotrebom ovog seruma dodatno usporava proces starenja koze, usled visoke zastite od oksidativnog delovanja slobodnih radilaka, te je sprecen nastanak novih bora, a one postojece su manje vidljive. Takodje, upotreba ovog seruma utice na znatno umanjenje iritacija i crvenila na kozi, ublazava vidljivost pigmentacijskih fleka i oziljaka.

Ultra regenerativni serum u svom sastavu sadrzi visoku koncentraciju filtrata puzeve sluzi, cak 80 %, koja predstavlja mesavinu prirodnih sastojaka kao sto su: alantoin, elastin, kolagen, enzimi i antioksidansi, vitamini A, C i D, prirodni antibiotici, glikolna i hijaluronska kiselina, koji uticu na intenzivnu regeneraciju koze, poboljsavajuci cvrstinu, elasticnost i teksturu koze pruzajuci joj svez i zdrav izgled, stiteci je od stetnosti UV zraka i infekcija.

Proizvodi na bazi filtrata puzeve sluzi blagotvorno deluju na sve tipove koze, a namenjeni su sa negu ciljanih podrucja kao sto su usne, bore "smejalice", vrat, celo i podrucje oko ociju. Sto se tice starosne dobi, nema ogranicenja, tako da ga bez bojazni mogu koristiti muskarci i zene svih godina.


Multiactiv Ultra Regenerativni serum dolazi u atraktivnoj, staklenoj bocici koja sadrzi 50 ml seruma, sa pumpicom na vrhu koja je apsolutno savrsena, jer jednim pritiskom dobijate savrsenu kolicinu seruma za jedno ciljano podrucje, pa je tako meni jedna pumpica dovoljna za podrucje ispod ociju, i jedna ipo za vrat i dekolte.

Zelim da napomenem da je meni podrucje ispod ociju izuzetno suvo i vec sam primetila pojavu finih borica. Vrat i dekolte su mi takodje jako suvi i zahtevaju jacu negu, pa tim delovima tela uvek posvecujem posebnu paznu. Medjutim, kako imam osetljivu kozu koja ne trpi bas sve proizvode i iako mi je koza suva, masnije kreme mi cesto izazovu upalne procese na podrucju vrata, posebno tokom zimskog perioda kada nosim salove i rolke.


Ono sto mi se najvise dopalo kod ovog seruma je cinjenica da je ultra lagane, gelaste konzistencije koja suvoj kozi pruza intenzivnu hidrataciju, ne ostavljajuci lepljivi film. Izuzetno brzo ga koza upija, a nakon toga postaje neverovatno glatka na dodir. Nakon nanosenja seruma na podrucje ispod ociju, nema potrebe da cekate kako bi ga koza upila, vec odmah mozete da pocnete sa nanosenjem makeup-a, a primetila sam da korektor nanet preko ovog seruma izgleda mnogo lepse i prirodnije.
Poseduje predivan miris koji meni bas prija. Nekako je zenstven i prilicno intenzivan.



Za kraj, zelim da kazem da sam ovim serumom zaista odusevljena. Koristim ga svakodnevno, kao nocnu negu, a vrlo cesto i kao dnevnu, jer kombinujem ovaj serum sa Alverde vitaminskim serumom. Pruza savrsenu hidrataciju mojim problematicno suvim delovima lica, bez iritacija. Nakon mesec dana, primetila sam da mi je koza elasticnija i neznija na dodir. Podrucje ispod ociju je lepo hidrirano i nakon umivanja nemam osecaj zatezanja koji se inace javlja. Nastavicu da ga koristim, jer u potpunosti odgovara potrebama moje koze.

Ukoliko imate probleme slicne mojim, predlazem vam da probate ovaj serum. Verujem da ce se i vama dopasti.

Multiactiv linija inovativnih proizvoda na bazi filtrata puzeve sluzi sastoji se od Ultra energetske kreme i Ultra regenerativnog seruma. Cena seruma iznosi nesto oko 2 800 dinara, u zavisnosti od mesta kupovine.

*Proizvod recenziran u ovom postu predstavlja PR uzorak, ali sa odgovornoscu tvrdim da to ni u jednom momentu nije uticalo na objektivnost mog misljenja. Ovo je moje licno iskustvo i kao takvo, nadam se da ce nekome od vas biti od koristi.


Da li ste koristile nesto iz Multiactiv asortimana? Da li ste probale ovaj Regenerativni serum ili kremu?


Love,
Marija

17 comments:

  1. Koristila sam njihove kreme, ali ozbiljno razmisljam da kupim ovaj serum, jer me prvo privlaci sto je u pitanju puzeva sluz, a i zato sto je sve vise pozitivnih recenzija ovih dana. Odlican post.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno, Milena ;)

      Nadam se da ces biti zadovoljna kao i ja ukoliko odlucis da probas ovaj serum ;)

      Delete
  2. I ja ga koristim iako se preporucuje devojkama od 25 (na sopstveni rizik sam uzela da ga koristim :D ) i meni je bas bas dobar, super hidirira, lice mi je u momentu belje i sveze, bas sam zadovoljna. Drago mi je da i tebi odgovara :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da si i ti zadovoljna Anci ;)

      Kada je ovaj serum u pitanju, nema ogranicenja kada su godine starosti u pitanju, mozes slobodno da ga koristis ;)

      Delete
  3. Bas mi je zanimljivo da citam razne utiske o ovom serumu. Bs mi deluje zanimljivo nadam se da cu ga probati jednog dana :)

    ReplyDelete
  4. Ja vec koristim kremu od sluzi puza Victoria beauty brand , prezadovoljna sam , a i cena joj je pristupacna. Kupila sam je u Mercatoru na NBGD , cena je fenomenalna.Preporucujem je i tebi da probas ,posto si ljubitelj puzica.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam cula za taj brend :( Ali hvala ti na preporuci, imacu u vidu ovu kremu ;)

      Delete
    2. Brend je relativno nov , imaju krenmu od puza od aprila meseca i mozes od skoro i u DM da pronadjes.Pored kreme od puza imaju i argan kremu za lice super kvalitetnu ,cena super povoljna .

      Delete
    3. Nisam probala navedenu kremu, ali je možete kupiti i preko sajta teatar freeman, tamo gde se prodaju i maske za lice.

      Delete
    4. Hvala na informaciji , nisam znala da i tamo na freeman sajtu ima.

      Delete
    5. Hvala devojke puno na informacijama ;) Divne ste <3

      Delete
  5. Čoveče, pa jesam ja jedina kojoj se on upija dugo i sporo? :O Lepo si ga opisala :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stvarno?!!! Bas sam iznenadjena...moja jako suva koza ga bas brzo upije...predeo oko ociju, vrat i dekolte su mi izrazito suvi, pa je mozda to razlog...moja koza ga bukvalno "usisa" automatski nakon nanosenja :D

      Delete
  6. Drago mi je da si zadovoljna :) Moraću da ga probam ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni je jako drago da sam konacno pronasla proizvod koji hidrira moju suvu kozu, a ne masti je ;)
      Nadam se da ce i tebi odgovarati ;*

      Delete
  7. Tekstura i opis mi se jako sviđa. I količina od 50 ml je stvarno pohvalno!

    Sad samo da još dođe u Hrvatsku...

    ReplyDelete