Saturday, December 28, 2013

EMPTIES #02

Kada sam objavila svoj prvi post sa potrosenim proizvodima bila sam jako srecna i zadovoljna, prvenstveno jer sam jedna od onih kojima vrlo brzo dosade proizvodi koje koriste i nakon nekog vremena pocnem da tragam za necim novim, a stare, nepotrosene zapostavljam. Usled ovakvog ponasanja cesto gomilam nepotrebne proizvode kojima, ne retko istekne rok i na kraju ih bacim. Ta neracionalnost me jako nervira i odlucila sam da se ozbiljno pozabavim trosenjem zaliha. Od prethodnog posta ovog tipa proslo je neko vreme i od tada mogu da se pohvalim da sam potrosila dosta toga, a u nastavku posta pogledajte sta ide u kanticu ;)



Kupke su jedne od onih proizvoda (pored mleka za telo) koje gomilam konstantno i nikada ne cekam da potrosim jednu da bih kupila novu, vec uvek volim da ih imam vise kako bi svako tusiranje bilo drugacije ;) Rezultat toga je vise polupunih bocica koje se vuku duuugooo po kupatilu. Uspela sam da potrosim do kraja Nivea Happy Time (omiljenu letnju kupku) i Dove Purely Pampering kupku od kokosa, Nivea Pure&Natural mleko za telo sa uljem argana i jojobe koje predstavlja jedno od mojih najdrazih mleka za negu tela. Sve od  navedenih proizvoda sam kupovala vise puta i jako su mi dragi.


Nivea Diamond Gloss Hair Spray koristim jako dugo i bas ga volim. Lepo mirise, pruza sasvim korektnu trajnost frizure (ne znam za neke ekstremne, jer ne nosim tako nesto, ali leprsave lokne odrzava lepim jako dugo, bez lepljivog osecaja na kosi i drzi pod kontrolom baby hair prilikom nosenja pundje). Ovo je staro pakovanje. Imala sam ga zaista dugo i jako sporo sam ga trosila.

Mixa Baby Very Mild Micellar Shampoo je jos jedan u nizu mojih odusevljenja Mixa proizvodima. Odlican za one koji cesto peru kosu (svakodnevno) jer pruza izuzetno blago pranje. Kupicu ga ponovo.



Amika Leave In Cream (tester) je nesto sto sam toliko zelela da probam i onda shvatila da mi nije potrebno (sto se meni zaista retko desava). Iako poseduje predivan miris, mojoj kosi nije pruzio nista drugo. Ok, bilo je lakse oblikovati kosu nakon koriscenja ove kreme, ali nisam dobila onaj osecaj koji volim prilikom koriscenja preparata ovog tipa. I dalje su mi najdrazi Uniq One i Macadamia Leave In Cream koji tako lepo zaglade moju kosu i pruzaju joj neverovatnu mekocu na dodir. Ne planiram kupovinu full size proizvoda.


Silver Care Dental Floss je nesto bez cega ne mogu da zamislim svakodnevnu higijenu zuba. Kao neko ko ima jako gusto postavljene zube, konac mi je apsolutno neophodan. Ovaj mi je dobar, ima 50m sto je zaista puno, ali najbolji mi je crveni kojeg sam jednom probala i od tada nigde vise nisam uspela da ga nadjem. Vec sam kupila novo pakovanje. Preporucujem da ga probate ukoliko naidjete negde na njega.


Seche Vite...mislim da nema potrebe da pisem o tome koliko volim ovaj top coat. Neizostavan deo svakog manikira, apsolutno nezamenljiv. Ni sama ne znam koja je ovo potrosena bocica po redu, ali traje mi dosta dugo, u proseku oko 3-4 meseca.


Avon Planet Spa Dead Sea Minerals Foot Cream je krema za stopala iz moje najdraze linije Avon Planet Spa proizvoda. Volim negu koju pruzaju proizvodi iz ove linije, svidja mi se miris i vec jako dugo im ostajem verna. Krema za negu stopala i ruku mi je fenomenalna i kupicu je sigurno ponovo, jos ko zna koliko puta.



Vichy Idealia dnevna krema za normalnu/kombinovanu kozu je krema koju sam koristila jako dugo i kojom sam bila bas zadovoljna. Koristila sam je u kombinaciji sa Idealia Life serumom i zaista je odgovarala mojoj kozi. Nije je mastila, pruzala joj je  mekocu i hidrataciju, predivno je mirisala i nije izazivala probleme na mojoj osetljivoj kozi. Kako sam je koristila duzi vremenski period mislim da mi se koza malo zasitila i nakon pauze verovatno cu joj se vratiti ponovo nekada.


Eucerin Lip Repair je jedan od mojih must have proizvoda za negu usana tokom hladnih zimskih dana. Savrseno stiti usne od hladnoce, vetra i sprecava njihvo isusivanje. Trenutno imam LRP Cicaplast, pa kad i njega potrosim kupicu ponovo jedan od ova dva balzama jer su mi fenomenalni. Ono sto mi se posebno dopada je cinjenica da na usnama izgledaju kao da imate sjaj, a ne labelo i usne vizuelno cini punijim. Oba su bez dodatka parfema, sto je ok, ali kao ljubitelj mirisa smatram da im je to jedina mana, ako uopste moze da se smatra manom ;) Ipak, to je samo neki moj licni stav ;)


Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum je jedan od mojih omiljenih zimskih parfema. Tako zenstven i topao. Izuzetno postojan, tako da kada ga nanesete ujutru ne morate da razmiljate da li cete i dalje za sobom ostavljati prijatan mirisni trag nakon nekoliko sati i ne morate ga nositi sa sobom u torbi za dnevno "ponovno prskanje". To je ono sto ja volim i cenim kada su parfemi u pitanju. Kupicu ga ponovo, naravno, jer ga mnogo volim.



Deborah 24 Ore eyeliner Pen pruza mogucnost savrsene kontrole prilikom izvlacenja preciznih linija uz samu ivicu gornjeg kapka i kreiranja atraktivnog cat eye look-a. U formi flomastera, intenzivno crne boje koja traje jako dugo tako da ne bledi. Prilicno tesko se uklanja i ono sto sam ja nasla kao manu je cinjenica da nikada ne mozete u potpunosti da ga skinete, vec ostane prilicno vidljiva zelena linija :( Da, dobro ste procitale, zelena!!! Ne planiram da ponovim kupovinu ovog eyeliner-a, jer iako je ok, smatram da ima puno boljih.



Maybelline The Falsies Black Drama je odlicna maskara za kreiranje nesto dramaticnijih trepavica kakve ja volim. Lepo ih razdvaja, pruza odlican volumen, lepo i lako se nadogradjuje i intenzivno je crne boje. Znate da jako volim Maybelline maskare, pa ni ova nije izuzetak. Kupicu je ponovo, po ko zna koji put.



Da li ste koristile neke od mojih potrosenih proizvoda? Kakva su vasa iskustva?


Love,
Marija

17 comments:

  1. Seche obožavam :)
    A ovaj Mixa šampon moram probati :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da svi koji su probali Seche ne mogu da zamisle lakiranje noktiju bez njega ;)

      Ako cesto, svakodnevno peres kosu bice ti odlican. Jako je blag i ne isusuje teme usled cestog pranja ;)

      Delete
  2. Joj i ja jako volim Niveu Happy Time, godinama sam koristila samo nju tokom ljetnog perioda, baš je osvježavajuća i nekako energizirajućeg mirisa, a ova Dove Purely Pampering mi je trenutno najdraža tuširalica :) Od ostalih proizvoda i ja obožavam Seche Vite i Avonove proizvode iz Planet Spa linije osobito masku za lice s mineralima mrtvog mora, odlična je!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neka sam vas zarazila Dove purely pampering tusiralicom :P
      Ali i ja volim da imam vise tusiralica da svaki put mirisem drugacije ili da probudi druga cula :) Imam i egzoticne i umirujuce i slatkaste i vocne :))

      I moj The one je pri kraju, sigurno i on ide u iduce Empties.. Slazem se sa svim sto si napisala, od njega je i jedno prskanje dovoljno, jaaako osjetan i postojan, jedan od rijetkih "jacih" parfema koji mi prijaju...

      Delete
    2. Devojke, jako mi je drago da volimo iste kupke ;) <3

      Seche je opravdano najbolji TC, a drago mi je da cujem da delimo i ljubav prema Planet Spa liniji i The One parfemu ;) :***

      Delete
  3. Eucerin Lip Repair mi je nezamenljiv :)
    Baš ću probati taj konac za zube, do sad sam koristila uvek Oral B :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slazem se ;) Ja inace volim balzame za usne ovog tipa i drazi su mi nego oni u stiku, klasicni ;)

      Probaj, dobar je, a ima ga duplo vise od Oral B ;)

      Delete
  4. I meni je D&G The One omiljeni zimski parfem :) Obožavam ga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jako mi je drago da to cujem ;) Verujem da ga vecina nas bas voli...to je klasik <3

      Delete
  5. Eh bas bih da probam tu Avon kremu za stopala. Mada i Vichy kremu :) Idealia linija mi je uglavnom bila do sad bas super :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probaj, divna je i koza je brzo upija ;)

      Meni je bas odgovarala ova krema, nadam se da ces i ti biti zadovoljna ako odlucis da je probas ;)

      Delete
  6. Falsies mi je najdraža maskara otkako se šminkam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super je stvarno, i bas mi je drago da je i ti volis ;)

      Delete
  7. Ja koristim crvenu, One by one maskaru, i sad planiram malod a je zamenim nekom drugom. Da li bi mogla da mi uporedis te dve maskare, ako si koristila crvenu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam koristila One By One jako dugo i bila sam bas zadovoljna. Razlika je u cetkici tako da One By One pruza bolju definiciju i razdvojenost trepavica, dok Falsies pruza efekat vestackih trepavica, obezbedjujuci im extremnu gustinu. Meni su obe bas dobre, generalno sve Maybelline maskare koje sam probala su mi bile super :)

      Delete
  8. obožavam Seche vite, to je proizvod bez kog ne mogu
    da zamislim lakiranje noktiju :))
    ti si bila baš vredna i lepo trošila :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jesam i bas sam ponosna na sebe, moram da priznam ;)
      Slazem se za Seche ;) Neophodan je, apsolutno ;)

      Delete