Wednesday, June 19, 2013

UNIQ ONE ALL IN ONE HAIR TREATMENT

Verovatno ste do sad vec culi o ovom kondicioneru u spreju bez ispiranja. Uniq One tretman koristim vec 4 meseca i prezadovoljna sam.

Moja kosa relativno suva, sklona pucanju i kovrdzanju u vlaznim vremenskim uslovima. Lako se oblikuje i prirodno je relativno ravna i ne preterano gusta. Zimi se jako mrsi, kao i na nesto jacem vetru, sto me cesto remeti u svakodnevnim aktivnostima. Kao jedna od onih koji svakodnevno gledaju vremensku prognozu i cekaju da vide najavu za vlaznost vazduha za naredni dan, moram da podelim sa vama odusevljenje ovim kondicionerom.


Uniq One tretman dolazi u bocici sa pumpicom od 150 ml. Ovaj divan kondicioner u spreju pruza vasoj kosi 10 efekata koje mozete osetiti vec prilikom prve upotrebe:

  1. Obnavlja suvu i ostecenu kosu
  2. Kontrolise kovrdzanje kose u vlaznim vremenskim uslovima
  3. Pruza termalnu zastitu
  4. Obezbedjuje kosi mekocu i sjaj
  5. Stiti farbanu kosu sa UVA i UVB filterima
  6. Omogucava lakse rascesljavanje i oblikovanje kose presom i figarom
  7. Sprecava zamrsenost kose
  8. Produzava trajnost frizure
  9. Stiti krajeve kose
  10. Pruza volumen.

Nacin upotrebe:

Uniq One kondicioner se nanosi na vlaznu, isfrotiranu kosu, pre susenja i oblikovanja. Stiti kosu, ne otezava je i lako se uklanja prilikom pranja. Ono sto je jako bitno je da vodite racuna da ne preterate sa kolicinom ovog preparata, jer u slucaju da nanesete vise od 1-2 pumpice ovog kondicionera, postoji mogucnost da vam se kosa nesto brze zamasti i da je oteza. Prelepo mirise i miris se dugo zadrzava u kosi. 

Iako sam zadovoljna i jos uvek obozavam Macadamia Nourishing Leave-In Cream, od kad sam otkrila Uniq One cesto ih kombinujem. Ako ih uporedim, mogu da primetim sledece:
  • Oba preparata savrseno kontrolisu kosu pri losim vremenskim uslovima, olaksavaju oblikovanje i rascesljavanje kose, ostavljajuci je predivno mirisnom jako dugo (sto ja obozavam). 
  • Kosa je svilenkasto meka na dodir prilikom koriscenja oba preparata
  • Jedino sto sam primetila kao razliku je to da Macadamia Nourishing Leave-In Cream pruza jacu negu i ishranu kose. Mozda je to neki moj subjektivni osecaj, ali Uniq One tretman je vise vodenaste konzistencije, dok je Macadamia Nourishing Leave-In Cream bas kremast i gust. 
  • Oba preparata skracuju vreme susenja kose. 
  • Volim ih oba podjednako, i kupicu ih ponovo kada ih potrosim.

Uniq One tretman sam kupila u frizerskom salonu u koji odlazim godinama, po preporuci moje frizerke u koju zaista imam poverenja. Verujem da svi frizerski saloni koji koriste i prodaju Revlon-ove preparate za negu kose imaju i ovaj kondicioner. Ja sam ga platila 1500 dinara pre 4 meseca.  Od skoro Uniq One mozete kupiti i u Lilly i Dm drogerijama, po ceni od oko 1700 dinara.
Mozda ce vam se uciniti da je cena nesto visa, ali zelim da napomenem da je ovo jedan od preparata koji se jako sporo trose i jako su isplativi. Za 4 meseca koriscenja ( koristi ga i moja sestra), potrosila sam oko 1cm proizvoda iz bocice. Verujem da ce mi trajati oko godinu dana, po nekoj mojoj proceni, ako ne i duze.

TRYING IS BELIEVING ;)
Da li ste koristile Uniq One kondicioner u spreju? Kakvi su vasi utisci?

Love,
Marija


22 comments:

  1. Koristim ga i prezadovoljna sam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bas mi je drago da si zadovoljna :) Zaista je fenomenalan proizvod :)

      Delete
    2. Kako ga ti koristis? Pise na njemu da se naprska direktno na kosu,ali ja ga napskam u saku,utrljam i tako nanesem. Mislim da nema potrebe da se toliko trosi vec mmalo vise od velicine lesnika.

      Delete
    3. Koristim kao i ti ;) Nanesem jako malu kolicinu na dlanove, pa zatim na kosu, od sredine ka krajevima, jer ukoliko se pretera sa kolicinom oteza kosu :( Frizerka mi ga je preporucila i rekla mi da ga nanosim na ovaj nacin :)

      Delete
  2. Nisam ovo probala. Ne znam kako i zasto ali nisam ovo uopste primetilau Lilly-ju i Dm-u. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Od skoro su poceli da ga prodaju. I ja sam se iznenadila kad sam videla, jer su do sad bili dostupni samo u specijalizovanim frizerskim salonima :) Na ovaj nacin je dostupan vecini, sto je sjajno :)

      Delete
  3. Obožavam ga! Istrošila bočicu i podhitno moram nabaviti novu!

    ReplyDelete
  4. Nisam nikad čula za ovaj kondicioner, pošto nisam odavno koristila nikakve prskalice. Baš odlično zvuči! Sad sam u dilemi da li da uzmem njega ili Gliss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je odlican :)

      Ukoliko se odlucis za kupovinu Uniq One tretmana verujem da neces pogresiti :)

      Delete
  5. Ne koristim, nisam nikad cula za taj brend ali drago mi je da si ti zadovoljna njime ;)

    ReplyDelete
  6. Nisam obratila pažnju na ovaj kondicioner ali super zvuči :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ukoliko ti je potrebno nesto da savlada neposlusnu kosu i da ti olaksa oblikovanje, svakako razmisli o ovom tretmanu :)

      Delete
  7. Nisam nikada koristila,ali vidim da se većini blogerica dopada :D

    ReplyDelete
  8. Očito spadam u one retke kojima ovaj proizvod nije ništa posebno :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zao mi je sto ti nije odgovarao :(
      Sve zavisi od tipa kose, ja sam bas zadovoljna :)

      Delete
  9. Koristila sam ga ja jedno godinu dana i smorila sam se na kraju. Taj dan kad ga nanesem kosa je divna, odlicna. Vec iduci dan kao da ga nisam nanela. A ovu moju grivu nema sanse da perem svaki dan. Tako da sam odlucila da ga preskocim do daljnjeg i presla na Balein regenarator koji me je odusevio.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eto, ocigledno da svaki preparat drugacije deluje na svakome, sto je normalno. Mojoj kosi bas prija ;)
      Koji Balein regenerator koristis? Nikad nisam koristila njihove preparate za negu kose :(

      Delete
  10. Meni frizerka redovno ovo stavlja :D.Odličan :)!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da si i ti zadovoljna :) Misljenja su ocigledno podeljena. Nekima je odlican, dok drugima ne odgovara :)

      Delete